ulan adam beni kışkırtıyor velet velet diye, demediği laf kalmıyor. ben ona skype verince ekle diye 5 gün susturma alıyorum böyle işmi olur lan. herkes haklı ben haksızım q yerinde. ne biçim iş yapıyorsunuz ben boyle bişey görmedim skype adresi verince bi şey mi oluyor 5 gün sus veriyonuz. bide dalga geçer gibi attığınız cevapları kes.
siz bu konuyu resmi kaldırın güvenlik açısından diye bende aynı konuyu forumun her yerinde üşenmeden açıcam.
herif diyor skype ver adres ver vermeyecemmi sonra ben suçlu. açın okuyun konuşmaları yazışmaları bakayım ne çıkacak. önünüze ne gelirse 3 gün 5 gün bi inceleme eğiliminde bulunun be allah rızası için.
eyvallah kardeşim eyvallah hadi küfür ediyorum hakaret ediyorum susturma alıyorum diyorum ki hakettim sesimi çıkarmıyorum. ama durup dururken 5 gün sus neyin nesi. gelmiş diyor bana erkeksen adres ver skype ver. verince de susu o değil ben yiyorum ilginç . çok iyi bi adalet sistemi var. bu gune kadar oyuna harcadığım paranın ne haddi var ne hesabı var. ama görülen o ki hiç biri iyi yerlere ulaşmamış. bundan sonra yukardakiler insanlığı eline alana kadar oyuna delikli kuruş harcamam.
insanların oyuna harcadıkları emeği o yöneticiler destek ekibindekiler 20 sene çalışsalar satın alamazlar. halen daha dalga geçer gibi iş yapıyorlar. en mantıklısı bırakmak gibi. hayırlısı neyse o olsun
Resimde de görüldüğü üzere konuyla alakalı olarak, yetkili birim olan Ceza İtiraz birimi tarafından, inceleme yapılarak tarafınıza dönüş sağlanmıştır.
Size verilen cevapta da belirtildiği gibi Skype, telefon numarası, adres paylaşımı tehdit kabul edilmektedir ve paylaşımı kim, ne durumda yaparsa yapsın gerekli ceza uygulanmaktadır. Karşınızdaki oyuncu sizi tahrik edecek mesajlar gönderebilir. Bu tarz durumlar için oyun içerisinde 'yasakla' ve 'şikayet et' seçenekleri bulunmaktadır ve tek yapmanız gereken bu seçenekleri kullanmaktır.
Forum kanallarından uygulanan ceza ile alakalı destek alamayacağınızı hatırlatmakta fayda görüyorum.
Her şeye rağmen ifade hakkınıza balta vurmuş olmamak amacıyla başlığınıza moderasyon uygulamıyoruz. Fakat konunun amacını aşması veya forum kurallarını ihlal etmesi halinde gerekli moderasyonun (başlığa veya hesabınıza) uygulanacağını da hatırlatırız.
Resimde de görüldüğü üzere konuyla alakalı olarak, yetkili birim olan Ceza İtiraz birimi tarafından, inceleme yapılarak tarafınıza dönüş sağlanmıştır.
Size verilen cevapta da belirtildiği gibi Skype, telefon numarası, adres paylaşımı tehdit kabul edilmektedir ve paylaşımı kim, ne durumda yaparsa yapsın gerekli ceza uygulanmaktadır. Karşınızdaki oyuncu sizi tahrik edecek mesajlar gönderebilir. Bu tarz durumlar için oyun içerisinde 'yasakla' ve 'şikayet et' seçenekleri bulunmaktadır ve tek yapmanız gereken bu seçenekleri kullanmaktır.
Forum kanallarından uygulanan ceza ile alakalı destek alamayacağınızı hatırlatmakta fayda görüyorum.
Her şeye rağmen ifade hakkınıza balta vurmuş olmamak amacıyla başlığınıza moderasyon uygulamıyoruz. Fakat konunun amacını aşması veya forum kurallarını ihlal etmesi halinde gerekli moderasyonun (başlığa veya hesabınıza) uygulanacağını da hatırlatırız.
Anlayışınız için teşekkürler, iyi oyunlar.
Tşk
Bir ay doğar ilk ak$amdan geceden .. Yolun ardına bakmadık yorulmadık ..
ne yani ben şimdi oyundan kızdığım birine skype ve ya adres isteyemeyecek miyim ve ya veremeyecek miyim? söylemek istediklerimi oyundan dile getirsem emin olun verecek ceza bulamazsınız. ben kişisel sorunlarımı kişisel yoldan halletmek istiyorum belki ? ayrıca skype istemek tehdit mi oluyor
Kayıtlarda tehditkar söylemlerle Skype adresinizi paylaştığınız net olarak görülmektedir. Konuyla alakalı iletişimin İletişim/Destek Formu'ndan devam ettirilmesi gerektiğini hatırlatırız.