BEYAZ KÖŞKÜN EN GÜVENİLİR ve ESKİ İSİMLERİ

Beyaz Köşk sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
yuklenecek
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: fianna

BEYAZ KÖŞKÜN EN GÜVENİLİR ve ESKİ İSİMLERİ

Mesaj gönderen yuklenecek »

Evet başlıktada belirttiğim gibi beyaz köşkün en nezih insanlarından sevilen,sayılan ve güvenilir olan birkaç isimleri sizlerle buluşturacağım oyunda rahatıkla güvenebileceğiniz ve destek bulabileceğiniz isimler bazılarını unuttuysak affola sizinde aklınızda bulunan isimler varsa veya eklemek istedikleriniz yazabilirsiniz benim gözümde oyunda değerli bulunan ve gözlemlediğim bazı tanımadığım isimlerde var buyrun

ilk olarak çok eski zamanlardan leewoth diye bir isim vardı yanlış hatırlamıyorsam çok güvenilinr bir isimdi
ardından olgunuss adlı savascı , bayraktarr betalardan başka akla gelen isimler seagle (savascıydı sanırım aklımda kalmış :) ) xxxpandoraxxx , cebecixxbahar yanlış hatırlıyor olabilirim nicklerini xxxbulutxxx seldaxbizans , sirkeci , hashanx, PiLkİsAYarCI diye bir adam daha vardı :D sonra akla gelen ilk isimler

URZA ve xSEYYAHx Altınordu lonca başkanları ve Altınordunun bütün oyuncularına güvenimiz halen tam bu lonca hakkında söylenecen çok şey var ama asaleti yetiyo en sevdiğim loncalardan biri belkide yarıştırcak olsak en sağlam ve en güvenilir olarak 1 inci sırada gelir ve tabiki TürkAilesi ile kafa kafaya .

Türk Ailesi Türkbüyü vs bütün üyeleri güvenilir yıllardır aralarına hiç kimseyi almadan devam eden sanırım tek lonca pek girme isteğim bulunmasada hayretle izledim ve gözlemledim pek alışverişte yapamadım ama yıllardır dokunulmazlığını koruyan loncalardan birisi

Nostalji loncası neferleride aynı şekilde bu 3 lonca vazgeçilmez en beğenipde giremediğim iki loncadan biri Altınordu Nostalji :) pek söylenecek birşey yok zaten herkes kimin ne olduğunu biliyor

Özgürler loncasıda uzun zamandır dokunulmazlığını koruyor TürkErim eski türkailesinden ve sanırsam TürkAilesi vesayre tüm loncaların birleşmiş bir loncası ve suanda beyaz koskun en güvenilir loncaları arasında ilk isimleri arasında içlerinden özellikle eskilerden sanırım İsTxBeYKoZLu olan beykozlu , HUGORIZZO , TürkErim bu isimlere güvenim sonsuz

Halen oynuyorlarmı bilmem ama The Riseof Silence diye bir lonca vardı içlerinden birkaç isim güvenilirdi diğerleri hakkında birşey diyemicem

Payı Tahtı Saltanat dan birkaç isim sadece. zamanın en iyi loncalarından birisiydi fakat içlerinde birkaç yeni üreme isim bence bu loncayı bitirdi hırsız oldugu belli isimleri loncalarına aldılar farketmeden aralarına sızan hırsız ısımler oldu bir bence bu konuda en temiz loncalar Türk Ailesi ve Altınordu dur cünkü içlerine kolay kolay kimseyi almadılar ve yıllardır aynı titizlikle devam bu yüzdende yıkılmaları kolay olmadı fakat Altınordudan oynayan kalmamış gözlemlerime göre oynayanların çoğuda lonca değiştirmiş durumda

Crash loncasından güvenilir olan bir kaç isim akıllarda kalıcı sadece BAKİBEY diye birisi vardı birkaç kez item alışverişim oldu güvenilir gibi xDEVRİMx de aynen o şekilde devrim yıllardır temizliğini korumus ısımlerden birisidir onada güvenebilirsiniz.

Akyıldız loncası gelelim buraya en eskı loncalardan birisi belkide eskiden hırsızların kullanmak istediği loncalardan bitanesiydi bizans loncası gibi hırsız olan Akyıldızx adı altında çar açıp mılletten para istiyip diziyordu cunku bu iki loncaya cok güvenilirdi

Yncr , Saygı or sevgi , The Best, Source Gaming ,YOUNG CREW bir kaçı yeni loncalar olsada pek yanlışlarını görmedim küfürleşme falan hariç :D güvenilir mi derseniz Yncr Saygı or sevgi ve Young CREW on planda derim fakat 3 unden 1 isini eliyecek olursak Young crewi elerdim diğer 2 loncanın pek sesi çıkmıyor.

tabiki bu isimlerin içlerinde bazı dengesizler veya sinir bozucu tipler olabilirler ama coğunlugu gözlemlerime göre sağlam isimler ve güvenilir isimler zaten çoğunu belirttim parantez içi veya dışı

FiaNNa loncası evet benimde eskiden bulunduğum lonca pek dahil olmasamda gerçekten bütün üyelerine güvenim sonsuzdur halen içlerinde oynayan birkaç isim varmış oyuna arada sırada girebildiğimden pek gözlemleyemedim gerçekten beyaz koskte en sevdiğim loncalardan bir tanesiydi nerde o eski günler ah ah ..
kendi nickime gelince kendini övmek gibisi olmasın diye paylaşmadım benim kim olduğumun önemi yok fakat belkide ister istemez kendimide övmüş olabilirim olsun o kadar da canım sürekli oynayabilseydim bizde ün yapmış olurduk belki bu isimlerin çoğu ün yapmış isimlerdir.

UNUTTUKLARIM VARSA TEKRARDAN AFFOLA HERKES BİR ANDA AKLIMA GELMİYOR SADECE BİLİNÇ ALTINDA İZ BIRAKANLAR AKLIMA GELDİ (Bu arada İzBıRaKaNLaR diye bir lonca daha vardı eskilerden sağlam bir loncaydı fakat içlerinde çürükler olmuştur :) )

Beni Oku - okuduğunuz için teşekkür ederim çok kafa şişirmemişimdir inşallah
vahdet
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi
Klan: Lodos
Lonca: Üstadlar

Re: BEYAZ KÖŞKÜN EN GÜVENİLİR ve ESKİ İSİMLERİ

Mesaj gönderen vahdet »

Teşekkürler.
Kullanıcı avatarı
mobilsorun
Hızlı Koşan
Hızlı Koşan
Lonca: Yalnızlık Paylaşılmaz

Mesaj gönderen mobilsorun »

Önemli değil.
Bir ay doğar ilk ak$amdan geceden ..
Resim
Yolun ardına bakmadık yorulmadık ..
Kullanıcı avatarı
xRAKSx
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Eminönü
Lonca: FreeStyle

Mesaj gönderen xRAKSx »

PiLkiSaYarCı İbo Abi Hemşerim Olur Kendisi Şuan Oyuna Ara Verdi :)
EMİNÖNÜ
muraTR
lmuraTRl
ılmuraTRlı

Silaha çok davrananın kanı çabuk akar.
SanaLBeLa
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen SanaLBeLa »

Mesajın hepsini okumadım ama bende Akyıldız loncasındaydım. 2 yıl önce oyunu bıraktım sanırsam. Çok eskilerden beri oynuyordum. Hatırladığım bana her daim yardım eden kişi stass adlı bir abiydi. Oyuna başladığım zamanlarda çok yardım etmişti. Kel bir karakteri vardı :D
Kullanıcı avatarı
iskar43
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen iskar43 »

FiaNNa loncası evet benimde eskiden bulunduğum lonca pek dahil olmasamda gerçekten bütün üyelerine güvenim sonsuzdur halen içlerinde oynayan birkaç isim varmış oyuna arada sırada girebildiğimden pek gözlemleyemedim gerçekten beyaz koskte en sevdiğim loncalardan bir tanesiydi nerde o eski günler ah ah ..
kendi nickime gelince kendini övmek gibisi olmasın diye paylaşmadım benim kim olduğumun önemi yok fakat belkide ister istemez kendimide övmüş olabilirim olsun o kadar da canım sürekli oynayabilseydim bizde ün yapmış olurduk belki bu isimlerin çoğu ün yapmış isimlerdir.

Fianna loncasındaydım dedin. Öncelikle nickin neydi ? bi tanıyalım seni hangi zamanlarda oynadın ;) Bir kaç kişi oynuyo FiaNNA dan eski üyelerinden snowmurderer ve ben KıLLtoLiVe ( şimdiki ismim) oyuna devam etmekdeyiz. Eski nickilerimi sayarsam xxmafyaisoxx Fianxmafyaiso mutlaka tanırsındır...
Payı Tahtı Saltanat dan birkaç isim sadece. zamanın en iyi loncalarından birisiydi fakat içlerinde birkaç yeni üreme isim bence bu loncayı bitirdi hırsız oldugu belli isimleri loncalarına aldılar farketmeden aralarına sızan hırsız ısımler oldu bir bence bu konuda en temiz loncalar

LOnca sistemi geldiğinde o loncaya girmiştim.. Bu loncaya gelen yeni üreme hırsızlar kimdi bende öğrenmek isterim. Lonca gayet sağlam ve temz lonca idi loncanın geneli oyunu bırakdığı çarlarını sattıkları için lonca pasif duruma geçdi..

Nickini özel mesaj yoluyla atarsan sevinirim belki tanıdık çıkarsın.. Şİmdi isimleri altda imzamda yazıyor oyuna girersen ulaşabilirsin.
Herkes kendi tanıdığı isimleri yazar çoğunlukla.. Ama betadan beri oynayanların çoğu güvenilirdir.Şimdi oyun menfaatler üzerine dayalı bi oyun oldu.
xİSKARx ııİSKARıı KıLLtoLiVe KıLLtoLiVee TheNoBLeS

Bir Zamanlar(beta) :: xxmafyaisoxx Fianxmafyaiso
Kullanıcı avatarı
zxcvzxcv
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen zxcvzxcv »

cebecixbahar pandora çalınmıştır. Çar sahibi çok yakın tanıdığım olduğu için 1 haftada çar kasıp gaffar kestik ve kıyamet asa ve m1 hediye ettim kendisine şu an da kuklacıda. (Diğer hesabı çalınmış olabilir yanlış hatırlıyor olabilirim 2 hesabı vardı)Diğer bir çarı KIZILSULTAN dı ve plus yokken silindi.
fermanmemo
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Lonca: KaRDeŞ

Mesaj gönderen fermanmemo »

İyi bir konuya değinmişsin dostum. Eskiden lonca olarak güvenilirlik ölçerdik şimdi ise gözler güvenilir insan arıyor. Tılsımların hat safa da pahalı olduğunu sanan oyuncular hırsızlık dolandırıcılık yapma çabasında. Bunun bir etkeni olarak da yönetimi suçlu buluyorum 900m de oyunda bb3 reçetesi satılırken sen neden ticarette ( yanlış hatırlamıyorsam) 200m lik bir mebla kriteri kullanırsın ki .Zaten oyuncu kitlesi 20 yaş altındaki çoğunlukta şuanda. Karakteri oturmamış arayış aç gözlü haksız kazanç elde etek isteyen kişilerle dolu oyun.
Ben konuyu açan arkadaşın soyledığı kişilere aynen katılıyorum.
Hırsızlığın oyundaki artış göstermesinin bir nedeni ise YÖNETİME sesleniyorum İSİM DEĞİŞTİRME !!!!!

Saygılarımla Beyaz köşkten büyücü ustası FeRMaN
FredyKrugger
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen FredyKrugger »

Birey olarak adımız geçmesede konu hayet güzel ellerine sağlık
uzun süre nostalji de bulundum bıraktık başladık vs vs fakat oyuncu kitlesi gerçekten çok kötü duruma gelmiş malesefki yaş sınıfı iyice küçülmüş bu elbet problem olmaz yetişkin kadar yaş grubu küçüklerde vardı ama şuan küfür kıyamet ortalık
kimsede dayanışma yok
m1 yoksa gaffar yok y2 yoksa junon kenan yok para yoksa görev yapan da yok
hal böyle olmuşken oyunda tanıdık olması şart yoksa char kasmak dimek ciddi zulum haline gelmiş malesef

tekrar paylaşım için ellerine sğalık
beykozlu1988
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Lonca: Özgürler

Mesaj gönderen beykozlu1988 »

Selamun aleykum oncelıkle dostum benım de ısmımın burda gecmesıne sewınmedım degıl cok tesekkr ederım guwenın ıcın normalde forumlara msj yazmam ama bız oyunu 2.5 yıl once bırakmıştık payı tahtı saltanat olarak 6 7 kışı bunlar da ROMEO DARKTIME BeYKoZLu SoNoFDeViL vs SoNoFDeViL İle ben 4 ay once oyuna gerı basladık bız oyunu bırakana kadar loncamıza aldığımız üyeler hakkında hırsız olarak gecen 1 kışı bıle olmamıştır (loncamız uzerınden kendıne prım cıkarmak ıcın atılan ıftıraları hırsız olarak degerlendırmeyın) bız oyunu bıraktığımızda IsTxBeYKoZLu karakterlerımı bı dostuma wermıstım o da pek onlıne olmadığından lonca alımı yaptıysa eger kı bılmıyorm bı orda sorun cıkmıs olabılır aksıne bız oyundayken senın de dedıgın gıbı beyaz koskde en cok guwenılır en cok saygı lonca önceden de smdı de TurkAilesi dır kendı loncam dıye soylemıyorm Ozgurler loncası bu oyuna gerı başladığımızda SoNoFDeVıL ıle ben eskı loncamızı dewam ettirmek yerıne bu loncaya gırdık cnku eskılerden sayılan sewılen kısılerın cok olduğundan dıger loncalardan da cok guwenılır elemanlar wardır elbette ama oyunda cok fazla kışı ıle muhattap olmadığımdan bıse dıyemem Herneyse tekrar tesekkr ederım benımde ısmımı kullandığın ıcın IıIBeYKoZLuIıI (SERKAN)

“Genel Sohbet” sayfasına dön