Etkinlikler
Etkinlikler
Yapılan etkinliklerde bizler oyun oynadığımızı zannediyoruz. Aslında GM lar bizler ile eğleniyor. Bunu ne zaman fark edeceksiniz? Sizler hiç GM ile kenan veya junon kestiniz mi? Yapılan bir çok etkinlikte sadece ölüyoruz ve kızıyoruz. GM ları artık grup bölgelerinede bekliyoruz. Yorumlarınızı bekliyorum.
-
- Meteor Kaşifi
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Üstadlar
Re: Etkinlikler
İyi tespit. Gm olmak isterdimzxcvzxcv yazdı:Yapılan etkinliklerde bizler oyun oynadığımızı zannediyoruz. Aslında GM lar bizler ile eğleniyor. Bunu ne zaman fark edeceksiniz? Sizler hiç GM ile kenan veya junon kestiniz mi? Yapılan bir çok etkinlikte sadece ölüyoruz ve kızıyoruz. GM ları artık grup bölgelerinede bekliyoruz. Yorumlarınızı bekliyorum.
- mobilsorun
- Hızlı Koşan
- Lonca: Yalnızlık Paylaşılmaz
Beyefendiyi GM yapalım.
Bir ay doğar ilk ak$amdan geceden ..

Yolun ardına bakmadık yorulmadık ..

Yolun ardına bakmadık yorulmadık ..
-
- Meteor Kaşifi
- Lonca: Üstadlar
Gmler maaş alıyor mu
- KiSSEFFECT
- Cin Avcısı
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Endless Dream
Devler dışında kimse maaş almıyor.Ama LatveriA geçimini akçe satışından sağlıyormuş :twisted:vahdet yazdı:Gmler maaş alıyor mu
Tüm forum hesaplarının şifresini bulamayacağım bir şekilde değiştiriyorum.Ulaşmak isteyenlerde tel no. vardır zaten.
- Christian
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Eminönü
Zifan bana akrep kesti şahitlerim var. Latveria macro yapıyormuyum diye kontrole geldi.Efruz alttan alttan sövdü ama kızmadım.Eldritch çember atmaya kalktı ateşinde yandı öle işte
- ybrdelisix
- Teşkilat Neferi
Zamanında senlede bölge attık çok merak etme ve benim GM olmak gibi bir niyetim yok sonunda hep küfür yiyorlarmobilsorun yazdı:Beyefendiyi GM yapalım.
diğer arkadaş demiş akrep vs. kesti ben bölgeden bahsettim. Kodlarla etkinlik adı altında eğleniyorlar oyuncularla uyanın artık :geek:
- KiSSEFFECT
- Cin Avcısı
- Sunucu: Meran
- Lonca: Endless Dream
Kardeş sana demiyor :idea:ybrdelisix yazdı:Zamanında senlede bölge attık çok merak etme ve benim GM olmak gibi bir niyetim yok sonunda hep küfür yiyorlarmobilsorun yazdı:Beyefendiyi GM yapalım.
diğer arkadaş demiş akrep vs. kesti ben bölgeden bahsettim. Kodlarla etkinlik adı altında eğleniyorlar oyuncularla uyanın artık :geek:
Tüm forum hesaplarının şifresini bulamayacağım bir şekilde değiştiriyorum.Ulaşmak isteyenlerde tel no. vardır zaten.
- ybrdelisix
- Teşkilat Neferi
Eski ev arkadaşım o lakin evlendik artık ve konuyu onun pc den açtım.KiSSEFFECT yazdı:Kardeş sana demiyor :idea:ybrdelisix yazdı:Zamanında senlede bölge attık çok merak etme ve benim GM olmak gibi bir niyetim yok sonunda hep küfür yiyorlarmobilsorun yazdı:Beyefendiyi GM yapalım.
- ybrdelisix
- Teşkilat Neferi