İKV whats app grubu...
- IIHYPNOSII
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Raiders of Anatolia
İKV whats app grubu...
İkv whats app grubu kuralım arkadaşlar gelmeknisteyenler özel mesajdan bana isimleriyle beraber numaralarını atsın dertleşecek adam lazım. Troll insanlar olursa sevinirim
Raiders of Anatolia
IHYPNOSI
Frontofthesun
IIIHYPNOSIII
IVHYPNOSIV
IHYPNOSI
Frontofthesun
IIIHYPNOSIII
IVHYPNOSIV
- DuMaNisTT
- Dış Şehir Gezgini

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Talebe-i Tevarih
Re: İKV whats app grubu...
Liseli Ergen MUhabbeti Edilmeyecekse Katılırım :ugeek: Sonuçta 22 Yaşında Bir Üniversiteliyiz Yani . Ortam Seçkin Olmalı :ugeek: Gözlüklerim Şekil Önümden Çekil :ugeek:
- IIHYPNOSII
- FareAdam Düşmanı

Özellikle ilk istediğim adamlardan birisin kördüğümüde düşünüyorum. Bütün özgür kalemler bir arada toplansın güzel seviteli bir grup oluşturalım hem espirimiz olsun hem makaramızDuMaNisTT yazdı:Liseli Ergen MUhabbeti Edilmeyecekse Katılırım :ugeek: Sonuçta 22 Yaşında Bir Üniversiteliyiz Yani . Ortam Seçkin Olmalı :ugeek: Gözlüklerim Şekil Önümden Çekil :ugeek:
Raiders of Anatolia
IHYPNOSI
Frontofthesun
IIIHYPNOSIII
IVHYPNOSIV
IHYPNOSI
Frontofthesun
IIIHYPNOSIII
IVHYPNOSIV
- IIHYPNOSII
- FareAdam Düşmanı

Sosyal deney ve eklenti paketinide istiyorum ama herkes gelebilir bitek bu yazdığım nickler değil herkese kapımız açık
Raiders of Anatolia
IHYPNOSI
Frontofthesun
IIIHYPNOSIII
IVHYPNOSIV
IHYPNOSI
Frontofthesun
IIIHYPNOSIII
IVHYPNOSIV
- KiSSEFFECT
- Cin Avcısı

- Sunucu: Meran
- Lonca: Endless Dream
Kordugum 3310 kullanıyor :ugeek:IIHYPNOSII yazdı:Özellikle ilk istediğim adamlardan birisin kördüğümüde düşünüyorum. Bütün özgür kalemler bir arada toplansın güzel seviteli bir grup oluşturalım hem espirimiz olsun hem makaramızDuMaNisTT yazdı:Liseli Ergen MUhabbeti Edilmeyecekse Katılırım :ugeek: Sonuçta 22 Yaşında Bir Üniversiteliyiz Yani . Ortam Seçkin Olmalı :ugeek: Gözlüklerim Şekil Önümden Çekil :ugeek:
Tüm forum hesaplarının şifresini bulamayacağım bir şekilde değiştiriyorum.Ulaşmak isteyenlerde tel no. vardır zaten.
+1KiSSEFFECT yazdı:Kordugum 3310 kullanıyor :ugeek:IIHYPNOSII yazdı:Özellikle ilk istediğim adamlardan birisin kördüğümüde düşünüyorum. Bütün özgür kalemler bir arada toplansın güzel seviteli bir grup oluşturalım hem espirimiz olsun hem makaramızDuMaNisTT yazdı:Liseli Ergen MUhabbeti Edilmeyecekse Katılırım :ugeek: Sonuçta 22 Yaşında Bir Üniversiteliyiz Yani . Ortam Seçkin Olmalı :ugeek: Gözlüklerim Şekil Önümden Çekil :ugeek:

Mustafa Kemal ATATÜRK!
- IIHYPNOSII
- FareAdam Düşmanı

Hadi arkadaşlar konu güncel biraz canlanın yahu... moderatör ve gmleride bekleriz onlarda insan sonuçta
Raiders of Anatolia
IHYPNOSI
Frontofthesun
IIIHYPNOSIII
IVHYPNOSIV
IHYPNOSI
Frontofthesun
IIIHYPNOSIII
IVHYPNOSIV
- kordugum
- Demirci Çırağı

- Sunucu: Eminönü
ayfon 6s gold kullnıyom bi kre tmm mı s.s.sKiSSEFFECT yazdı:Kordugum 3310 kullanıyor :ugeek:IIHYPNOSII yazdı:Özellikle ilk istediğim adamlardan birisin kördüğümüde düşünüyorum. Bütün özgür kalemler bir arada toplansın güzel seviteli bir grup oluşturalım hem espirimiz olsun hem makaramızDuMaNisTT yazdı:Liseli Ergen MUhabbeti Edilmeyecekse Katılırım :ugeek: Sonuçta 22 Yaşında Bir Üniversiteliyiz Yani . Ortam Seçkin Olmalı :ugeek: Gözlüklerim Şekil Önümden Çekil :ugeek:
- IIHYPNOSII
- FareAdam Düşmanı

Bilgisayarada whats app uygulaması yüklenebiliyor isterse telefonunuz 3310 olsun farketmez arkadaşlar :ugeek:kordugum yazdı:ayfon 6s gold kullnıyom bi kre tmm mı s.s.sKiSSEFFECT yazdı:Kordugum 3310 kullanıyor :ugeek:IIHYPNOSII yazdı:Özellikle ilk istediğim adamlardan birisin kördüğümüde düşünüyorum. Bütün özgür kalemler bir arada toplansın güzel seviteli bir grup oluşturalım hem espirimiz olsun hem makaramızDuMaNisTT yazdı:Liseli Ergen MUhabbeti Edilmeyecekse Katılırım :ugeek: Sonuçta 22 Yaşında Bir Üniversiteliyiz Yani . Ortam Seçkin Olmalı :ugeek: Gözlüklerim Şekil Önümden Çekil :ugeek:
Raiders of Anatolia
IHYPNOSI
Frontofthesun
IIIHYPNOSIII
IVHYPNOSIV
IHYPNOSI
Frontofthesun
IIIHYPNOSIII
IVHYPNOSIV
-
vahdet
- Meteor Kaşifi

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Üstadlar
Walla. Benim ders calismam lazım. Bu işlere girersem isim zor.