Merhabalar,
Uzun zamandır forumda gerçekleşen bu konu açma yasağı bitmek bilmedi.Konu açıyorsunuz akşamına konu linkine tıkladığınızda ''Bu forumu okuma yetkiniz bulunmamaktadır.'' yazısını görüyorsunuz.Hadi tartışma olan konuları anlarım bahaneniz var,hadi hırsızlık konuları tamam onu da anladım da vahdet hesabının açtığı ''Yoklama'' konusunu niye kaldırırsınız ? Kaldırma nedeniniz ne ? İnsanlar foruma giriyor bir kaç konuya ileti yazıyor akşam Kendi İletileriniz'e tıkladığında yazdığı hiç bir konuyu göremiyor.Vallahi şu altta ki Çevrimiçi yerinde LatveriA yı yada başka bir forum görevlisini ne zaman görsem direk siteden çıkıyorum.Nereye yazsam 1 saat içinde yok olacak çünkü.Artık şu silinen konularda biraz bilgi verilsin,kilitlenen konuların neden kilitlendiği eskisi gibi son ileti olarak yazsın.Diktatörlüğe dönmeye başladı çünkü artık bu iş.Neyse 2 saat sonra bu da silinirse şaşırmam.
İyi forumlar,
Sizinde düşüncelerinizi okumak isterim...
Konu Açma Yasağı
Konu Açma Yasağı

Mustafa Kemal ATATÜRK!
Re: Konu Açma Yasağı
Kardeş bunlar babadan oğula nesiller hımmq. Benimde diğer hesabıma uzaklaştırma vermişler . Hep 21 lik Latveria veledi. İşsiz sabahtan akşama konu siliyor hımmmq.
Latveria veledi hımmq
Herhangi bir eleştiri konusu bir sebepten ötürü kilitlendi veya silindiyse başka bir konu açıp oyunu eleştirmek de o kapatılan konunun devamı niteliğinde olduğu için sonu aynı akıbete uğruyor. Bu kadar saçma bu kadar mantıksız bir forum kuralı da ancak burada olabilirdi. Çok sevdiğim bir kişinin sözünü uyarlayarak söylüyorum;
"İKV de kurallar godamanların, yöneticilerin delip geçtiği, küçük sıradan oyuncuların takılıp kaldığı bir örümcek ağıdır"
"İKV de kurallar godamanların, yöneticilerin delip geçtiği, küçük sıradan oyuncuların takılıp kaldığı bir örümcek ağıdır"
KORLEG
ZÜLKARNEYN
ZÜLKARNEYN
- DuMaNisTT
- Dış Şehir Gezgini

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Talebe-i Tevarih
o konu açık kardeş
Panellerin gücü adına diyor basıyor kitlitlemelere ben alıştım bağımlılık yapıyor.
Hatta uyurken panelin sesini açıp uykudan uyanıyormuş öyleeeee diyorlar hatta eminönü sokaklarını kolacan eden süper güçlerini kulanıp 2 dakikda geziyormuş yanındakiler farketmiyormuş fotosunu cekeni banlıyormuş öyleee diyorlar hatta bazen gaffarın ordan izliyormuş milleti kim ne yapıyor diye mobese taktırmış.
Hatta uyurken panelin sesini açıp uykudan uyanıyormuş öyleeeee diyorlar hatta eminönü sokaklarını kolacan eden süper güçlerini kulanıp 2 dakikda geziyormuş yanındakiler farketmiyormuş fotosunu cekeni banlıyormuş öyleee diyorlar hatta bazen gaffarın ordan izliyormuş milleti kim ne yapıyor diye mobese taktırmış.
A R Z L O D O S
O konu silinmişti.Nedense bu konunun hemen ardından konu tekrardan gösterilmeye başladı.Sanırım dikkat çekmesi birazcık değiştirdi işi.DuMaNisTT yazdı:o konu açık kardeş

Mustafa Kemal ATATÜRK!
:twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Ya Ben Konu Açmayı Bilmiorum Yardım Edermisiniz
- IIHYPNOSII
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Raiders of Anatolia
Alt+f4 yada fişi çek boşverRedquin yazdı::twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Raiders of Anatolia
IHYPNOSI
Frontofthesun
IIIHYPNOSIII
IVHYPNOSIV
IHYPNOSI
Frontofthesun
IIIHYPNOSIII
IVHYPNOSIV