iksir bugu dedi dirençlerimi bile elege vermedim elek direnç 0
o beni 4kere bile kesmedi 2 foto atmıs konusmaları yukarı cıkarmıs cakal 5 2 vs bitti bikere daha kesti fakat o zaman ona vurmadım vs bile baslamamıstı foto almak icin kesmiş cakallık yapıyor bu cocuk vs atmayınız paraya gerek yok
UfkaBakanBETA (Eminönü) Karetecix lonca kurucusu Kareteci + Karargah loncası üyesi(Tılsım) 2007-2009 Darx lonca kurucularından (Dogukan Atakan Reşit)(Teşkilat)2009-2010 Ruthlessx lonca kurucusu Ruthlessxfedai Ruthlessxleader(Eminönü) 2010-2012 Lodos Avcıları kurucusu Qlllatakanllll (CANYAKAN) İflisssss (YürüyenECZANE) Qllldoğukanllll ve
BABACONDA(Eminönü) 2012-?
4 3 Kesılen hırsızın canını yaktıgım vs uyy lınklerını atıyorum gırıp bakarlar göz var nızam var gereken acıklamayı her verdıgım lınkde yapmışsım viewtopic.php?f=4&t=127477 viewtopic.php?f=46&t=127479
cıdden yazık hanıy attıgın fotolarda yerde 3 defa ölüyüm 5 3 kestım dıyon 4 3 kesılınce helal sana kıngsın sen ama rüyanda :lol:
sana bi tek benmi çaktım bukadar zoruna gidiyor ama kabulleneceksin
5 3 vs bitmiştir geçmiş olsun millete show yap yapabildigin kadar kendini inandıramazsın ya:D
UfkaBakanBETA (Eminönü) Karetecix lonca kurucusu Kareteci + Karargah loncası üyesi(Tılsım) 2007-2009 Darx lonca kurucularından (Dogukan Atakan Reşit)(Teşkilat)2009-2010 Ruthlessx lonca kurucusu Ruthlessxfedai Ruthlessxleader(Eminönü) 2010-2012 Lodos Avcıları kurucusu Qlllatakanllll (CANYAKAN) İflisssss (YürüyenECZANE) Qllldoğukanllll ve
xATAKANx yazdı:sana bi tek benmi çaktım bukadar zoruna gidiyor ama kabulleneceksin
5 3 vs bitmiştir geçmiş olsun millete show yap yapabildigin kadar kendini inandıramazsın ya:D
yazıda yazan 4 2 skor 5 3 bıtmıs dıyosun
Ben senı 4 3 kesdım fotolarıda attım o iş nasıl olacak
ShuTDowN'un sahtekar olduğunu bilmeyen kalmadı ki Vs'de yenilip ben yendim diye kahkaha atar, her yazdığı yorumda en az 5 gülücük koyar aklı sıra dalga geçiyor halbuki ne komik bir durumda o da bilmiyor.
5,0 kestim uzatalım dedi 6,1 bitti 100 milyonluk vs'de yanında 100m para olmadığı için iftiraya başvurdu sorsan o beni 5,2 yenmiş durum bu kadar vahim...