SOBE PLUS HK

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Effairenclik
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

SOBE PLUS HK

Mesaj gönderen Effairenclik »

Arkadşalar merhaba sobe pls aldım internet cafeden herşeyi dsot doğru girdim daha önce aktive olmuş diyor ben yanlış yapmadığımdan eminim ya interet cafeci benı yedı ya da ikv de bir hata var sizin başınıza böyle bir durum geldimi bilgi verirseniz sevinirim gm ler lütfen ilgilenin gerkeirse pls şifrelerinide özel mesaj olarak atabilirim destek birmlerine attım ileşime gectim inş bi sonuc cıkar
Resim
Kullanıcı avatarı
zembekoğlu
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Re: SOBE PLUS HK

Mesaj gönderen zembekoğlu »

Merhabalar;

Kodu girerken iki kere tıklamış olabilirsiniz eğer oyun içerisinde aktif olmadıysa plusunuz www.uyelikal.com ile irtibata geçmelisiniz. Tek muhattabınız orasıdır. Numaranın hatalı ya da kullanılmış olduğunu yalnızca uyelikal kontrol edebilir.

İKV'den Haberdar Olun!
Resim Resim Resim Resim

Hala İKV Özel sürüm DVD niz yok mu ?

D&R'dan satın almak için | kutu.istanbuloyun.com | Net Cafe Satış Noktaları | Satış Noktaları
Kullanıcı avatarı
Effairenclik
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Sn zembekoğlu aldığım bayıdekı adama oyunla irtibata gec üyelıkal .com un kocaeli sorumlusu oldunu belirterek ikv destek le irtibata girmemi istedi o ona atıyor topu o ona cıldırcam birşeyide doğru yapamz mı bu insanlar kımde bu hata biri bi cevap versin ne yapalım yanı internet kafecımı benı kazıkladı aldığım tarihten once aldığım saatten once aktıf olduysak ım aktıf ettı ya lütfen bi cozum arıyorum
Resim
Kullanıcı avatarı
Tayfaxgregory
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Tayfaxgregory »

Effairenclik yazdı:Sn zembekoğlu aldığım bayıdekı adama oyunla irtibata gec üyelıkal .com un kocaeli sorumlusu oldunu belirterek ikv destek le irtibata girmemi istedi o ona atıyor topu o ona cıldırcam birşeyide doğru yapamz mı bu insanlar kımde bu hata biri bi cevap versin ne yapalım yanı internet kafecımı benı kazıkladı aldığım tarihten once aldığım saatten once aktıf olduysak ım aktıf ettı ya lütfen bi cozum arıyorum
Seni kazıklamıslar :D
Kullanıcı avatarı
Effairenclik
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

giderim o adamaen son o hesap ne zmana aktıve eidlmiş benım plsu aldım satti ve tarihi biliyor eğer ondan onceyse kafaısna calarım şfireyi görür... sonra 12 lira için yapıyorlarsa allah belasını versin böle insanların kötü amel beleyen tüm insanalrın allah belasını versin
Resim
Kullanıcı avatarı
zodiak2009
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos

Mesaj gönderen zodiak2009 »

Effairenclik yazdı:giderim o adamaen son o hesap ne zmana aktıve eidlmiş benım plsu aldım satti ve tarihi biliyor eğer ondan onceyse kafaısna calarım şfireyi görür... sonra 12 lira için yapıyorlarsa allah belasını versin böle insanların kötü amel beleyen tüm insanalrın allah belasını versin
Diğer Konularınızda'da ben gerekli Açıklamaları yaptım. Yönetimle hiç bir alaksı yok dedim Yönetim bu Konu hakkında Hiç bir şey yapamaz...
Sizin İletişime Geçmeniz Gereken Tel No:0 212 264 75 134 Bu telefon Numarasını arıyarak Destek ala bilirsiniz....
Kullanıcı avatarı
Effairenclik
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

aldığım bayı ile yaptığım görüşmeler osnucu yenı şfremi aldım ve oldu ama ikv yönetimi hiç cevap bile vermiyor buna kırgınım :ssss
Resim

“Genel Etkileşim” sayfasına dön