Çemberlitaşta 2 şifa 2 büyü 2 savaşçı bölge atıyoduk. Zaten zor ilerliyoruz tam Boss lara geldik oyundan attı ve hata 10 dk sürünce bölgeden çıkmış olduk ne olacak peki bu emeğimizin karşılığı azıcık oyuna önem verin...
Tarıkxşifa
Kenanbüyü
Iıkanxııkenan
Geliştirmiyorsunuz , madem batırmayın..!
- Kanxtutar
- Acemi Savaşçı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: H A N
Re: Geliştirmiyorsunuz , madem batırmayın..!
Adam haklı arkadaslar bölgedeyiz gaffara baslayacagız oyun atıyor bi dünya emek gidiyor bune böyle..
- themyth
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: H A N
böyle devam edin yönetim daha ne kadar oyuncuları soğutabiliriz diye elinizden geleni yapın sonrada kalkın saçma bir özürle herşeyi bitirin yemiyor artık be inanın yemiyor arkadaşında dediği gibi gelişteremiyorsanız bari iyice batırmayın.aynı durumdaydık arkdaşla bölgeden atıldık okadar zaman emek hepsi boşa sonuç koskoca bir hiç sebep sizin gibi işgüzarların yönetiyoruz sanıpta yönetememesi yazık sizede sizleri hala orada tutan bizede şapkayı önünüze koyup düşünün empati yapın kendinize ne kadar sövüyorsunuz anlayın halimizi.
-
- Salgın Koruyucusu
- Lonca: Life And Death
xXESREFPASALIXx yazdı:2.2.2 ne alaka laTarikx999 yazdı:Çemberlitaşta 2 şifa 2 büyü 2 savaşçı bölge atıyoduk. Zaten zor ilerliyoruz tam Boss lara geldik oyundan attı ve hata 10 dk sürünce bölgeden çıkmış olduk ne olacak peki bu emeğimizin karşılığı azıcık oyuna önem verin...
Tarıkxşifa
Kenanbüyü
Iıkanxııkenankaç yılında kaldınız
Niye la bunun yılla alakası ney
Grup bolgeleri tasarlanırken 2 2 2 girilmesi düşünülmüştü zaten 4 1 1 giriyorsunuz sonra büyücüler yeaaa niye bana bişey atmıyor diye ağlıyorsunuz.
- 123berkay123
- Cin Avcısı
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
Sonra ben neden büyücümü fulleyemiyorum.xXESREFPASALIXx yazdı:2.2.2 ne alaka laTarikx999 yazdı:Çemberlitaşta 2 şifa 2 büyü 2 savaşçı bölge atıyoduk. Zaten zor ilerliyoruz tam Boss lara geldik oyundan attı ve hata 10 dk sürünce bölgeden çıkmış olduk ne olacak peki bu emeğimizin karşılığı azıcık oyuna önem verin...
Tarıkxşifa
Kenanbüyü
Iıkanxııkenankaç yılında kaldınız
- DuMaNisTT
- Dış Şehir Gezgini
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Talebe-i Tevarih
:geek: Acınızı Paylaşıyorum.
-
- Salgın Koruyucusu
- Lonca: Life And Death
Smoke23 yazdı:Grup bolgeleri tasarlanırken 2 2 2 girilmesi düşünülmüştü zaten 4 1 1 giriyorsunuz sonra büyücüler yeaaa niye bana bişey atmıyor diye ağlıyorsunuz.
Adam Haklı beyler dağılın
Tarıkxşifa
Kenanbüyü
Iıkanxııkenan