OYUNDA YAPACAK BİŞEY KALMADI
- CounteR
- Salgın Koruyucusu
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Ya Sabır
OYUNDA YAPACAK BİŞEY KALMADI
Bütün karakterlerimi fulledim. Bütün karakterlerimin bütün silahlarını parlattım. Her hesabıma bana yetecek kadar tılsım ürettim. ( Y2 , M1 , Met 3 , BB3 , Buz 1-3 , Buz 2-3 , Tesla 3 ) ( Def 2-3 , Of 2-3 , Süpürme 1-3 , Dikkat 3 ) ( Gazap 1-3 , İyileştirme , Şifa Bilgisi 3 , İyileştirme Çemberi 2-3 ) . Meteor Bölgesinde boş boş savaşmaktan sıkıldım artık. Oyunda yapacak bir şeyim kalmadı. Bunca emekten sonra oyunu bırakmakta istemiyorum. Yönetim olarak sadece para yemeyi düşünmeseniz , biraz oyunu geliştirmeyi , yenilik getirmeye çalışsanız. Eğer çalışıyorsanız bizi bilgilendirseniz? " Şöyle şöyle bir çalışmamız var. Tahminen 6 ay sonra yepyeni ve kocaman bir bölgeyle geleceğiz. " deseniz. Çok mu şey istiyoruz yaa? 2008 ' den bu yana düzenli şekilde oyunu oynuyorum. 3 Karakterimde ayrı hesaplarda ve 7 yıl boyunca 3 hesapta pluslu... Plussuz bir gün bile geçirmedim. Plusun bitmesine 20 gün kala yeniliyorum plusları. Oyuna binlerce lira yatırdım. Helali hoş olsun ama sizin şu ilgisizliğinizi , alakasızlığınızı görünce lanet ediyorum harcadığım 7 yıla. Herkes şikayet ediyor ama sizdeki cevaplar hep aynı. Bazen muhattap olduğumuz kişiler insan değil herhalde , " Belli anahtar kelimeler var , sistem o kelimeleri algılayınca otomatikmen kalıp mesajlarını bize gönderiyor " diye düşünüyorum. Lütfen çalışmalarınız hakkında bizi bilgilendirir misiniz? Eklenti ne zaman gelecek? Daha doğrusu gelecek mi? Eğer gelmeyecekse boşuna bizi bekletmeyin.

-
- Meteor Kaşifi
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Üstadlar
Re: OYUNDA YAPACAK BİŞEY KALMADI
Kaç para harcadım oyuna gerçek para ile.
Bu oyunu sen ayakta tutmuşsun valla kardeş. Sende olmasan bunlar aç kalır.
Bu oyunu sen ayakta tutmuşsun valla kardeş. Sende olmasan bunlar aç kalır.
- showmaster
- FareAdam Düşmanı
Ben arkadaşı sonuna kadar destekliyorum . Yenilik gelecek mi gelmeyecek mi gelecekse ne zaman gelecek bu kadar oyuncu bundan sikayetciyken bilgi vermemeleri cok garip bu kadar zor olmamalı bence arkadaşlar bu konuyu hep üstte tutalım ne kadar destek verirseniz cevep verme ihtimalleri o kadar artar . Boş mesaj atsaniz yeterli
-
- İskele Babası
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
İnsanlar yenilik gelmediği için,hep aynı şeyleri yapmaktan sıkıldıkları için oyunu bırakıyorlar. Hergün aynı yerleri,aynı itemleri görüyoruz,aynı skilleri kullanıyoruz,aynı haritalardayız,aynı slotlardayız, hergün hep aynı şeyleri tekrarlıyoruz yıllardan beri.. Birçok kişi bıraktı ve her gün bırakan sayısı hızla artmakta. Ama gelin görün ki açıklama yapan yok. Söyledikleri tek şey arkadaşında dediği üzere robot gibi hep aynı kalıp cümleler. Yettiniz artık. Oyuncularla resmen dalga geçiyorsunuz ve sömürmeye devam ediyorsunuz.
Millet oyalasın diye tılsımları cıkarttılar onlarda bitti şimdi yeni kozları ne acaba bulurlar gene oyalancak bişey hiç merak etmeyin ama bu şey bi yenilik niteliğinde olmayacaktır bundan eminim
- kordugum
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Bundan sonraki hamleleri sunucuların fişini çekmek emin olabilirsin.Smoke23 yazdı:Millet oyalasın diye tılsımları cıkarttılar onlarda bitti şimdi yeni kozları ne acaba bulurlar gene oyalancak bişey hiç merak etmeyin ama bu şey bi yenilik niteliğinde olmayacaktır bundan eminim
- DuMaNisTT
- Dış Şehir Gezgini
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Talebe-i Tevarih
O zaman silelim topluca ?
Valla herif benim korktuğum duruma gelmiş.Bende diyorum y2 mi of 2 3 yapıcam tılsım basıcam of 3 bi de sert 2 3 ve durdurma 3 ardından sadece zevkine girerim ama ne kadar zevk verebilir ki ? Bu tılsımların hepsini bir arada denemiştim arkadaşımın hesabında.Tılsım birleştirme sistemi kullanan bir arkadaşım tabi.Bir savaşcı ile vs attım sadece 5 saniye sürdü bir elimiz.3 dakika da 5 el attık.Ofansif süresinin gelmesini beklemekten sıkılıp f4 çekiyoduk o kadar kısa sürede bitiyordu vs'lerimiz.Tılsımsız atayım diyorum bu sefer o kadar para boşa oluyor,herif tılsımsız vsye of 2 3 le geliyor kesiliyorsun felan.Bu arkadaş zaten oyuna harcadığı parayla kendine gayet rahat bir araba alabilirmiş,öyle görünüyor yani plus paralarıyla vs.Valla artık yapabileceğin tek şey ölüm oyunlarına katılmak olabilir.Sonuçta ikv'nin en iyi ve bireysel etkinliği o.

Mustafa Kemal ATATÜRK!
Bu oyun zaten role piaying tarzı bi oyun ve son seviyesi 49 amaç zaten PVP atmak inanın millet oyle bi duruma gelmiş ki yanından arz geçiyor umursamıyor hep bi para yapma peşinde maden cekme peşinde arkadaşım tamam güzel bi amacın var ama onuda yaptın eee ondan sonra ne yapıcaksın 29 zamanı arz lodos savaşları bu oyunda hiç bir zaman yapılmadı ve oyunun amacı zaten klan savaşları hadi üstünü fulledin herşeyin var sağlamsın sıkıldım diyor adam başka char buluyor biyeren 49 alıyor bu sefer bunu fullucem kısır döngü hadi bakalım çık işin içinden vallahi benim şahsi fikrim boşa oynuyorsunuz oyunu canlandıran şeyler klan savaşlarıdır binlerce kez gaffar kesiyoruzda hep aynı yerler artık miğdem bulandı o gaffar yolundaki sarımsı turuncu yolları görmekten tılsımlar kimine göre cok güzel bi yenilik ben gene cok gereksiz görüyorum ofans ofans wsleri ele alalım 1 ağır 1 sert vurusla savaşcının canının 5 kaldıgını gördüm Allah askına böyle bişey var mı ya wsler iyice kısaldı eskiden wsler tecrübe ve serilik isterdi şimdi tılsımın varsa rahatsın her türlü tılsımsızı kesersin defans 2 3 bunun kadar gereksiz bir tılsım yok bi kere oyunun mekaniğini bozuyor defanstaki adam ofanstaki adamdan fazla vuruyor bak bak bu nasıl şey yetenek kullanmadan oyle düz vura vura kesiyor ne kadar zevksiz basitleştirdiler oyunu eski sistemi bilipte yeni sistemi beğenini görmedim valla kim ne derse desin bu tılsımlar oyunu b0k etti.