Hasarlar Arttı Canlar Aynı

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
CounteR
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Ya Sabır

Hasarlar Arttı Canlar Aynı

Mesaj gönderen CounteR »

Vs ' ler inanılmaz derecede kısa sürüyor. 5200 maxlı ve ofansif 2-3 lü iki savasşçının karşılaşması ortalama 5-6 saniye sürüyor. Oyunun beta dönemlerinde bu böyle değildi. Karşılaşmalar birkaç dakika sürerdi. İyi efsunlu itemler düşürmek için labirentte sabahlardık. Artık herkesin üzerinde aynı kıyafetler , aynı tılsımlar , aynı silahlar. Oyun gerçekten çok monotonlaştı. Grup bölgeleri oyunu bitirdi demeyelim ama güzel itemler düşürmek için sabahtan akşama kadar heyecanla slot kesme zevkimizi aldı götürdü. Buna bir çözüm getirin diyeceğiz ama hiç ümidimiz yok . En büyük Türk oyununa sahip çıkalım diyoruz ama biraz ilgi alaka gösterin lütfen. Efsun sayısı neden artmıyor acaba? Neden yaratıklardan güzel para edecek efsunlu item düşmüyor? Neden örümcekten düşen bir efsun için sevinemiyoruz? Ne düşerse düşsün NPC ' lere satıyoruz? Önceden bi Yücelen Ardeneller ceket düşünce " tamam parayı kırdık. " derdik . Nereden bakarsanız bakın 60-80 m arası bi değeri vardı ama şimdi düşünce bölgeden " Yücelen Ardeneller ceket 500bin " diyoruz onu alan da çıkmıyor da neyse. Ne dersek diyelim sizin derdinize değil. İyi para kazanıyorsunuz. Bizim gibi amele çok olunca sizde yatarak para kazanırsınız tabii. Yatarak para kazanmak varken neden çalışasınız ki?
Resim

Resim
Kullanıcı avatarı
mobilsorun
Hızlı Koşan
Hızlı Koşan
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos
Lonca: Yalnızlık Paylaşılmaz

Re: Hasarlar Arttı Canlar Aynı

Mesaj gönderen mobilsorun »

Defansif yeteneği çıktı çıkalı mertlik bozuldu.
Bir ay doğar ilk ak$amdan geceden ..
Resim
Yolun ardına bakmadık yorulmadık ..
Smoke23
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen Smoke23 »

OFANS 2 3' e neyse bişey diyememde defans 2 3 o kadar gereksiz ve oyunun mekaniğini bozan bir tılsımki adam defansı açıyor düz vurus yaparak kesiyor resmen bu kadar sıkıcı gereksiz bişey olabilirmi büyücüler ölsün o zaman adam çifteyle 3 kere vuruyor direk büyücü pert yani hiç bir player tecrübesi yeteneği gerektirmeyen bu tılsım bence hiç çıkartılmamalıydı.

WS'leri efsun ve hasar belirlesede gene yüzde olarak alırsak büyük yüzde kullanıcının yeteneğine tecrübesine bağlıdır bu tılsım bunu ortadan kaldırıyor direk takıyorsun düz vurus vur babam boyle bişey mi var oyunun mekaniğini bozdu resmen bu tılsım.
Kullanıcı avatarı
kordugum
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen kordugum »

Hızlı dövüşün yerine ofansif dövüş getirilince zaten çoğu şey alt üst oldu(Sert ve ağır vuruş için ofansif dövüş şartı sakınma için defansif dövüş şartı) .Element itemlerle atılan sakınmalı vsleri vsde kudretin yetmediği günleri,tüm gruba açtığımız sakınma yeteneğini özledim ben.Tabi bu grup bölgeleri için yapılan bir şeydi muhtemelen zaten grup bölgeleri çoğu şeyi bozdu.Ama bunlara rağmen hiç değilse enerjilerde artış olabilirdi.En son grup bölgeleriyle enerjinin arttığını hatırlıyorum oda az bir miktar yanlışım varsa düzeltin.
Kullanıcı avatarı
ybrdelisix
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen ybrdelisix »

Smoke23 yazdı:OFANS 2 3' e neyse bişey diyememde defans 2 3 o kadar gereksiz ve oyunun mekaniğini bozan bir tılsımki adam defansı açıyor düz vurus yaparak kesiyor resmen bu kadar sıkıcı gereksiz bişey olabilirmi büyücüler ölsün o zaman adam çifteyle 3 kere vuruyor direk büyücü pert yani hiç bir player tecrübesi yeteneği gerektirmeyen bu tılsım bence hiç çıkartılmamalıydı.

WS'leri efsun ve hasar belirlesede gene yüzde olarak alırsak büyük yüzde kullanıcının yeteneğine tecrübesine bağlıdır bu tılsım bunu ortadan kaldırıyor direk takıyorsun düz vurus vur babam boyle bişey mi var oyunun mekaniğini bozdu resmen bu tılsım.
Gazap 1-3 tılsımlı şifa ve buz -metroit skilli büyücü de defansif 'i rahat keser iş player olmakta. Tüm karakterler birbirini kesebilecek güçte önemli olan yetenek ve kombinasyon sonrasında playerlık varsa o defansif kesilir. aksini idda edecek yok sanırım :D
Birde sadece ws olarak düşünmeyin, savaştığınızı farz edin ve mümkün olduğunca kk çekin. Bir çok oyuncu kk çekmeyi eziklik olarak görüyor ama bunun bi oyun seçeneği olduğunu unutuyor ve savaşçıya karşı kk çekilmesi çok normal :D
Bi anımı anlatayım kısaca , Defans 2-3 ile savaşırken kudret bitti ve o an bir büyücü gördüm hemen kk çektim ve kestim sonrasında ne beklersin ''sen acemisin galiba kk çekiyon '' ne alaka dedim maksadım seni kesmekti dedim ve kestim sende çekseydin ve kesseydin dedim, malum bazı insanlar bunun bir oyun olduğunun farkında değiller. ws sistemide yanlış ws dediğin tüm yetenek ve gücünü ortaya koyarsın bunun içerisinde kk çekmede dahil (benim kanımca) bu yüzden beni ws atarken göremezsiniz sadece savaşırım :D
HAYATResimDIR
Smoke23
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen Smoke23 »

defans 2 3 kullanan savaşçı bence zevk almaz ben almazdım yetenek kullanmıyorsun bişey yapmıyorsun düz vuruş bitirdiler oynu resmen benim görüşüm budur ben 29 level zamanı özledim güç zeka bünye gibi statüler vardı bunlara biz kendimiz veriyoduk karakter ona göre şekilleniyodu kördüğmünde dediği gibi hızlı dövüş vardı hatta bi ara güncelleme gelmişti meksika hızı mı ne oyle bişey yazıyordu saknıma actıkmı tüm gruba geliyordu wsde element dizilirdi genellikle hasar ateş olarak
Kullanıcı avatarı
HaNdSoMe
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü

Mesaj gönderen HaNdSoMe »

39 level döneminde 2 şifacı 1 saatten fazla sürmüştü artık bırakalım demiştik ama o zevki hala alamıyorum. O yüzden eski dönem aranır oldu.

O zamanlar klan savaşları da ayrıydı. 2 Grup karşı karşıya geldiğinde 7 8 dakika sürerdi şimdi 1 dakikada bir taraf dağılıyor.
xXHaNdSoMeXx-İkvteamhandsome

“Genel Etkileşim” sayfasına dön