Desteğe mesaj atmama rağmen daha hala mesaj gelmedi bütün bilgileri dogru yazdıgıma göre ve hala gelmediğine göre
bizi takmıyorsunuz
Takmıyorsanız söyleyin bari mesaj göndermiyelim boşu boşuna
Malum ya çok çalışıyorsunuz yönetim :!:
Desteğe boşuna mesaj gönderiyoruz
- husban
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Kaybedenler Kulübü
Desteğe boşuna mesaj gönderiyoruz

BEN ELİNDEKİLERİNİN DEĞERİNİ KAYBEDİNCE BİLENLERDEN DEĞİL, DEĞER VERDİĞİ İÇİN KAYBEDENLERDENİM...
Re: Desteğe boşuna mesaj gönderiyoruz
Yeni bölgenin testlerini yapıyorlarmış ondan bakamıyorlarmış
WesTSooN
Actigim konulari sebep gostermeksizin kaldirdilar,cemberlitas kutudan gelen lonca pasaportunu kullandirtmadilar sebebini sordum bana bot mesaji gibi mesaj gonderdiler parayla rezil olmanin ne demek oldugunu ogretircesine davraniyolar.
Yakup neden Yusuf ile imtihan edilmişti ? Çünkü Yakup en çok Yusuf'u sevmişti. "Ve kişi daima en çok sevdiği ile imtihan edilir..."
Ama Keşke bir Yakup kadar sevseydim, ve bir Yusuf kadar sevilseydim...
GOKTURK HANTURK KIZILTURK
2007
Ama Keşke bir Yakup kadar sevseydim, ve bir Yusuf kadar sevilseydim...
GOKTURK HANTURK KIZILTURK
2007
- husban
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Meran
- Lonca: Kaybedenler Kulübü
tabi tabi öyledirtedashii yazdı:Yeni bölgenin testlerini yapıyorlarmış ondan bakamıyorlarmış![]()

BEN ELİNDEKİLERİNİN DEĞERİNİ KAYBEDİNCE BİLENLERDEN DEĞİL, DEĞER VERDİĞİ İÇİN KAYBEDENLERDENİM...
- kordugum
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Eminönü
Çok yoğunlar günlük 9999999 ileti geliyor nasıl baksınlar hepsine bir günde
Merhaba,
Üyelik Sorunları biriminden yanıt beklediğinizi düşünüyorum. Üyelik Sorunları bölümü, diğer destek kanalları arasında en detaylı incelemeleri gerektiren ve bunun yoğunluğunu bulunduran birimdir. Takdir edersiniz ki sizinle birlikte yanıt bekleyen bir çok oyuncu var ve inceleme/işlem sırasına göre bildirimlere yanıt verilmektedir. Hafta içerisinde, mevcut bekleyen bildirimlerin incelenmesine müteakiben tarafınıza yanıt verilecektir. Yaşanabilen gecikmeleri, sizleri kaale almadığımız şeklinde yorumlamayın lütfen.
Saygılarımla
Üyelik Sorunları biriminden yanıt beklediğinizi düşünüyorum. Üyelik Sorunları bölümü, diğer destek kanalları arasında en detaylı incelemeleri gerektiren ve bunun yoğunluğunu bulunduran birimdir. Takdir edersiniz ki sizinle birlikte yanıt bekleyen bir çok oyuncu var ve inceleme/işlem sırasına göre bildirimlere yanıt verilmektedir. Hafta içerisinde, mevcut bekleyen bildirimlerin incelenmesine müteakiben tarafınıza yanıt verilecektir. Yaşanabilen gecikmeleri, sizleri kaale almadığımız şeklinde yorumlamayın lütfen.
Lonca pasaportunu eğer bir karakterinize kullanıp, sonradan onu başka bir karaktere aktartmak istediyseniz pek tabii bu konuda size yardımcı olunamaz. Nihayetinde alınan ürünleri keyfe göre kullanıp, keyfe göre işlem yapma lüksüne sahip değiliz.KOKTURK yazdı:Actigim konulari sebep gostermeksizin kaldirdilar,cemberlitas kutudan gelen lonca pasaportunu kullandirtmadilar sebebini sordum bana bot mesaji gibi mesaj gonderdiler parayla rezil olmanin ne demek oldugunu ogretircesine davraniyolar.
Saygılarımla