Bir Umuttu İKV.
- Kolonyaceline
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Eminönü
- ozaerdenn
- Arzuhalci'nin Adamı
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Bir Umuttu İKV.
Abim 2 satır daha yazsan gözlerimden yaşlar süzülecekti sanki 
Saatlerimizi, uykularımızı hatta derslerimizi yok sayıp, yemeğe çağırılınca deli gibi aç olsak da gitmeyip en sonunda annemizin dayanamayıp yemeği bilgisayarın başına getirmesiyle karnımızı doyurduğumuz, herkes bir pislik atarken delicesine savunduğumuz güzel oyun artık sona yaklaştı. O yaşadığımız eski zevk artık aranır oldu.
Hala oyunda mı bilmiyorum ama Pırasasapı'nı soyup karakteri silen karaktersiz Lastlowe bir yandan güzel bir iş yapmış.
Yoksa bu vahim haline rağmen şu oyuna devam ederdim sanırım. Ne abilerim ne ablalarım ne kardeşlerim oldu şu oyunda ah.. Saymakla bitmez sanırım. Oyuna başladığımda yeraltı bölgesi geleli 1-2 hafta olmuştu. Asigencm Mehmet Abi vardı o zamanlar. Labirent görevlerimi vesaire hep onun yardımı ile yapmıştım , kulakları çınlasın.. FreDDy Ferdi Abi vardı. 29 döneminin namlı savaşçısıymış kendisi oyunu bıraktıktan sonra öğrendim bunu.
Kendimce bir yerlere geldim, bir şeyler elde ettim. Bayan Şifacı açtım diye çok eleştirildim.
Zor bulunan Bayan Şifacı eşyaları için ne paralar, ne madenler heba ettim. SouLPoweRBeTa Erhan Abi'nin bana 10 milyondan sattığı Yücelen Shen Ceket* hala evlat acısı gibi aklımdadır. 
Sanırım buraya hepimiz hatıralarımızı yazsak 1 günden aşağı sürmez. O kadar güzel anılar saklı ki hafızalarımızda.. Hepsinin kaynağı olan oyunun bu derece üvey evlat muamelesi görmesi içler acısı. Bütün emeklerim çöpe gitmiş olsa dahi sıfırdan başlayasım var. Ama ne eski oyun kalmış ne de eski dostlar..
Saatlerimizi, uykularımızı hatta derslerimizi yok sayıp, yemeğe çağırılınca deli gibi aç olsak da gitmeyip en sonunda annemizin dayanamayıp yemeği bilgisayarın başına getirmesiyle karnımızı doyurduğumuz, herkes bir pislik atarken delicesine savunduğumuz güzel oyun artık sona yaklaştı. O yaşadığımız eski zevk artık aranır oldu.
Hala oyunda mı bilmiyorum ama Pırasasapı'nı soyup karakteri silen karaktersiz Lastlowe bir yandan güzel bir iş yapmış.
Sanırım buraya hepimiz hatıralarımızı yazsak 1 günden aşağı sürmez. O kadar güzel anılar saklı ki hafızalarımızda.. Hepsinin kaynağı olan oyunun bu derece üvey evlat muamelesi görmesi içler acısı. Bütün emeklerim çöpe gitmiş olsa dahi sıfırdan başlayasım var. Ama ne eski oyun kalmış ne de eski dostlar..
PIRASASAPI
- VoYaGE
- FareAdam Düşmanı
- Lonca: Karargah
Defalarca yazmış idik.Keşke bizden birine rast gelseydin belkide görmüşsündür üstüne pislik kondurmamışsındır neyse sağlık olsun.Hala içimde bir umut var tılsımlarım kenarda karakterde pusuda yatmış duruyor üstüne arada girip xenotim kasıyorum,hala oyunda karakter kasıp dizmek istersen yardımcı olabilirim oyundan bulamıyabilirsin bizden birine ulaşabilirsen yardımcı olabilirim.ozaerdenn yazdı:Abim 2 satır daha yazsan gözlerimden yaşlar süzülecekti sanki
Oyunda ilk şaşırdığım bölüm ilk azul kestikten sonra ve cevriyeyi gözde tarafından çekip kestiğimde şaşırmıştım,onların dışında sadece heyecanlıydım,ve en güzelide zamanında yaptığımız klan savaşlarında ve skype konuşmalarımız hala aklımda,bu oyun üniversitemi 1 yıl uzatmaya yetecek kadar değerliydi.
- Berika
- Şarapçı'nın Sırdaşı
Attığın özel mesaj dahil, bu konuyu da yeni gördüm. Söylenecek fazla bir şey yok. Hayatında ve görev yerinde başarılar dilerim. Özel mesaj ile yazılanları şahsi olarak algılamaz, yaşanan mağduriyeti de anlayışla karşılamanı umuyorum.
Mini Mani Mone Poooo
- AlonexBaskan
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Lodos
- Lonca: Hardcore
Güzel paylaşım olmuş 
- kordugum
- Demirci Çırağı
Boşver,taze kaşarları daha fazla severim benKolonyaceline yazdı:Keşkemm bende eski olaydııım
-
- Şarapçı'nın Sırdaşı
VBMaSTeR yazdı:
Abi sen bırak artık bu işleri de bir gün şu enfes yemeklerinden bizede ikram et. Facede yemeklerinin takipçisiyim.
Paşam yeni tarifler peşindeyim
konfüçyüs
Yazıyı okurken 39 devrindeki hatıralarım geldi aklıma ama her şeyi çok güzel özetlemişsin.Oyunda tek unutamayacağım şey meteor bölgesi ilk açıldığında bilmeden içeri girenlerin meteordan çıkamamasıydı baya bir arkadaşım meraktan ilerleyip öldüklerinde Babı ali de canlanıp cinlerden geçip çıkışa gelememesi ve bir kaç günlüğüne mahsur kalışlarıydı
.Eskiden Muhabbet çok daha iyiydi çünkü grup bölgeleri yoktu ve item kasmak için ada da gruplar kurar muhabbet gırla gücümüz yettiğini keserdik.Çok az nick hatırımda kaldı beraber takıldığımız Troster (kel) , Asiiiiii , Bombacı.., Grup bölgeleri çıktıktan sonra oyunu sıklıkla bırakıp geri dönüşlerim oldu. Şimdilerdede öylesine bir şifacı hesabı açıp keyfe keder oyuna devam ediyorum.
Herkese iyi oyunlar.
Herkese iyi oyunlar.
Hocam eline, yüreğine sağlık çok güzel bir metin oluşturmuşsun. Malesef ne eski ortam, ne eski insanlar, ne eski muhabbetler kaldı. Metnini okur okumaz oyunu önceden birlikte oynadığım dostlarımı aradım sarhoşlar gibi. Dediğin gibi bir umuttu ama onunda üstünden yeller esti, tekrardan yüreğine sağlık. Saygılarımla..
Büyücünün zırhı aklıdır..
Rude
Unfein
Yozgatli
Rude
Unfein
Yozgatli
- Chatlaqs
- Teşkilat Neferi
- Lonca: Raiders Of Anatolia
Merhaba
Herkes bir özlemdir gidiyor o günleri yad etmek bile beni eskiye götürdü ...
İnşallah 29 levelde Kan Kapanı Fedaisi [pegaz] hatırlayanlar vardır
Herkes bir özlemdir gidiyor o günleri yad etmek bile beni eskiye götürdü ...
İnşallah 29 levelde Kan Kapanı Fedaisi [pegaz] hatırlayanlar vardır