Bilmeyen arkadaşlarımız için bir de videolu göstermek istedik.
DK III kaç direnç indirir ve hangi slota ne kadar hasar verir şeklinde bir kaç video daha çekicem.
720p HD izleyiniz.
NOT:Elektrik bilgisi III kullanıyorum.
[youtube]http://youtu.be/mwQDnptrrEk[/youtube]
DK III Üretim !!!
DK III Üretim !!!
Gizlenmiş İçerikGöster

-
vahdet
- Meteor Kaşifi

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Üstadlar
Re: DK III Üretim !!!
Öncelikle teşekkürler. Çok merak ediyorum. Ama elektrik bilgisi 3 takılı ve takili ve takılı olmadan da virüs yapmanı istiyorum. Birde 2311 hasar ile siz kaç vurulur ırklara karşı yada örümceklere karşı bunu da yapabilirsin neyse 2 . Söylediğimi yapmasan da olur.
Takipte kalin
Takipte kalin
teşekkürler sayende dk3'ün nasıl üretildiğini öğrenmiş olduk. Gelecek bölümde görüşmek üzere
-
ikvmerdocu
- Şarapçı'nın Sırdaşı

DK 3 ÜRETMEYİ BİLMİYODUM ÇOK YARADI TŞK
-
vahdet
- Meteor Kaşifi

Gelecek videolardan haberdar etmek için bir giriş videosu çekmiş arkadaş. Yani ekmeğin tamamını değil yarısını veriyor. Diğer yarısını da sonra vericem diyor.ikvmerdocu yazdı:DK 3 ÜRETMEYİ BİLMİYODUM ÇOK YARADI TŞK
bu kadarı sizi doyurduysa diğer yarısını vermeyebilirim diyor. Tepkileri ölçüyor
- mobilsorun
- Hızlı Koşan

- Lonca: Yalnızlık Paylaşılmaz
Oha nasıl anladınvahdet yazdı:Gelecek videolardan haberdar etmek için bir giriş videosu çekmiş arkadaş. Yani ekmeğin tamamını değil yarısını veriyor. Diğer yarısını da sonra vericem diyor.ikvmerdocu yazdı:DK 3 ÜRETMEYİ BİLMİYODUM ÇOK YARADI TŞK
bu kadarı sizi doyurduysa diğer yarısını vermeyebilirim diyor. Tepkileri ölçüyor
Bir ay doğar ilk ak$amdan geceden ..

Yolun ardına bakmadık yorulmadık ..

Yolun ardına bakmadık yorulmadık ..
-
vahdet
- Meteor Kaşifi

Reise dokunmayın.mobilsorun yazdı:Oha nasıl anladınvahdet yazdı:Gelecek videolardan haberdar etmek için bir giriş videosu çekmiş arkadaş. Yani ekmeğin tamamını değil yarısını veriyor. Diğer yarısını da sonra vericem diyor.ikvmerdocu yazdı:DK 3 ÜRETMEYİ BİLMİYODUM ÇOK YARADI TŞK
Unutmayın ki her işi anında değil en başından sonuna doğru yaparsınız.Hepsini tek seferde gösterirseniz heyecanı kalmaz.vahdet yazdı:Reise dokunmayın.mobilsorun yazdı:Oha nasıl anladınvahdet yazdı:Gelecek videolardan haberdar etmek için bir giriş videosu çekmiş arkadaş. Yani ekmeğin tamamını değil yarısını veriyor. Diğer yarısını da sonra vericem diyor.ikvmerdocu yazdı:DK 3 ÜRETMEYİ BİLMİYODUM ÇOK YARADI TŞK
Takipte kalın !
Gizlenmiş İçerikGöster

Selam kardeşim, Direnç kırma III ile Elektrik Bilgisi III tılsımlarını kullanarak yapacağın videoyu sabırsızlıkla bekliyorum ona göre bir karar vereceğim çünkü ya da başkası bu konu başlığı altında 2 tılsımı kullanarak bir vuruş denemesi yaparsa çok iyi olur.