Merhabalar,
Uzun süredir düşündüğüm bir konu, eğer oyun hikaye örgüsüne uygun r İKV Konulu bir kitap yazılsa oyuncular ilgi gösterir mi? Yönetim destek verir mi? Hem oyuncu çekmek açısından etkili olur düşüncesindeyim. Fikirlerinizi bekliyorum.
İKV Konulu Kitap?
- Refresh
- Labirent Rehberi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Guardians Of İstanbul
Re: İKV Konulu Kitap?
Kitap değil de filmi daha çok ilgi çeker.
Tabi Türkiye de böyle fantastik bir evreni filme aktaracak altyapı yok.
Kıyametin göbeğinde, İstanbul'da ya Kıyametin Efendisi olursun ya kölesi!
GuardianS of İstanbuL
güzel ülkemin güzel yürekli insanları.
- AyYildizli
- Cin Avcısı
- Sunucu: Eminönü
Kitabı çıksa efsane olur ya, özellikle benim gibi oyun senaryosuna aşık olan insanlar için.
Yarın ufuk grimsi pembe olur belki, pembemsi griden iyidir her şekilde...
+1 her gün gta vb. Bir oyun senaryosu okurum.AyYildizli yazdı:Kitabı çıksa efsane olur ya, özellikle benim gibi oyun senaryosuna aşık olan insanlar için.![]()
Gerçek bir kitap değil ama oyuncularımıza yararlı olması ve bilgi vermesi açısından sanırım iki serisi yayınlanan Kıyamet Aylık Mecmua dergisi mevcut. Son aldığım bilgiye göre serisi sona erdi, yanlış bilgi almadıysam tabii. Yine de bu tür kitaplar oyuncuların hoşuna gidebilir.
- DuMaNisTT
- Dış Şehir Gezgini
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Talebe-i Tevarih
Seri şeklinde bir film olabilir aslında. Fakat arkadaşların dediği gibi hikayenin işlenmesi gereken şekilde bir alt yapı çok zor. Bu yüzden avrupa meşeii li bir film olabilir.
Dediğiniz gibi film yapmak zor ülkemiz koşullarında. Bu nedenle kitap fikri daha uygun geliyor. Mesela seri halinde 100er sayfalık 3 - 4 kitap olsa ve oyun hikaye örgüsüne uygun ve görev metinleri vb. işlenerek yazılan bir kitap ilgi görmez mi?
-
- FareAdam Düşmanı
Altyapıdan kasıt? Ben bu işten anlamıyorum ama bence her şey eldeki imkanları tutarlı kullanabilmekle alakalı. Makyajı, maskotu sırıtmayacak şekilde kullanılsa 90lar kalitesine razıyım benRefresh yazdı:Kitap değil de filmi daha çok ilgi çeker.
Ben bu işlerden anlamam ama anlayan varsa hikayeyi komple çıkarsın götürsün bi yapımcıya hikaye benim diyip zengin olsun güzel bilim kurgu çıkar burdan
MuratABİ
IıKörCeRRaHıI
Balyoz Nazım'ın Torunu.... Son Arz Bükücü
Varlığımızda mutlu olamayanlar yokluğumuzda mutlu olsun ki gidişimiz bir işe yarasın....
IıKörCeRRaHıI
Balyoz Nazım'ın Torunu.... Son Arz Bükücü
Varlığımızda mutlu olamayanlar yokluğumuzda mutlu olsun ki gidişimiz bir işe yarasın....