Saf aklın eleştirisi

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Rahip
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos
Lonca: Henüz Yok

Saf aklın eleştirisi

Mesaj gönderen Rahip »

Herkese merhabalar. Yaklaşık iki yıl ikv oynadım ve 1 sene önce bıraktım.Hepimiz bu oyunu seviyoruz.Ben lol, Knight, Metin2 ... aklınıza gelen tüm oyunları oynamıştım ve ikv kadar bağlanıp para harcadigim bir oyun olmamıştır. Peki nedir bizi bu oyuna bizi yiten hiç düşündünüz mu ? Ben 1 haftadır sırf bu soruyu düşünüyorum. Herkesin fikrini yorum olarak yazmasını istiyorum. Lütfen yorum yazmanız çok önemli. Sen bu oyunu neden oynuyosun ? soru bu
2+2=4
Kullanıcı avatarı
showmaster
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Re: Saf aklın eleştirisi

Mesaj gönderen showmaster »

Öncelikle merhaba ,
Benim düşüncem bizi bu oyuna baglayan en önemli faktör hikayesinin etkileyici olması ve Türk oyunu oldugu icin mekanların, materyallerin, yaratıkların bize birazda olsa tanıdık gelmesi ufakta olsa bizi oyuna baglayan faktör olarak gosterilebilir. Oyun icindeki rekabet ve hep daha iyi olma cabasida bizi oyuna baglamaktadir. Malesef ki oyunda cok iyi olmak istiyorsan ya bolca zamanını harcayacaksn ya da bolca paranı keske bu kadar girmeseydi para oyunun icine daha güzel olabilirdi.
Iyi forumlar
Kullanıcı avatarı
combatfatigue
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: We Are The Best

Mesaj gönderen combatfatigue »

Merhaba.

Aslında Bu Oyuna Bizleri Bağlayan Dostlarımızla Muhabbet ederek eğlenerek zaman geçirmemiz bağımlı Eden.
Yani Demek istediğim Güzel dostluklarımız olmasa idi çoktan terkedilmiş bir kasaba olurdu bu oyun.
Online oyun oynamışlığım çok ama hiç bir oyunda böyle ortam görmüş değilim.
Resim
Resim

(Eskiler'den rotasızkaptan)

<We Are the Best>
Kullanıcı avatarı
kordugum
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Mesaj gönderen kordugum »

Beni en büyük çeken motorun yaptığı dalga köpürtmesi
Kullanıcı avatarı
Sora
Kobra Takipçisi
Kobra Takipçisi
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen Sora »

2. sınıfta başladım şuan lise 2 ye gidiyorum. Açıkcası bu oyuna beni bağlayan şey arayüzünün görevlerin hikayenin bu kadar net ve güzel olduğu başka oyunun olmaması. WOW var birde hikaye konusunda fakat küçükken bu oyunun bana verdiği zevk bambaşka
Konularım

İstanbul Kıyamet Vakti - Hikaye Özet Konusu

Ne Diyor Bu Domuz? - İnceleme

Oyun Görevleri ve Hikaye Özeti (1'den 49'a) - İKV

Yarın ufuk, grimsi pembe olur belki... Pembemsi griden iyidir her şekilde.
Kullanıcı avatarı
Auril
Meran Kaşifi
Meran Kaşifi
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen Auril »

Oyunu sirf icindeki muhabbet ve dostluk ortami icin oynadim. ozellikle sancak sunucusu gerek az oyuncu olmasi gerek elit bir kesimin olmasi(eskiden oyleydi yani) bakimindan beni oyuna baglayan sebepti. Oyunun sunucunun gidisatina baktim eski dostlar bir bir birakip gitmis muhabbet desen selam alan yok e oynamak icin bi sebep kalmamis ozaman :))
auril & DoubleLift
Kullanıcı avatarı
Rahip
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Lonca: Henüz Yok

Mesaj gönderen Rahip »

Ben de yorumumu yazıyım. Hikayesi çok güzel gerçekten. Hayal gücümüzü zorlayan bir oyun. Ama söyle kötü bir yani var. Büyük hol ile oyun tamamen değişti ve sadece çok emek verenler oyunda kaldı diğerleri bıraktı örn benm gibi. Ancak bir işi en iyi yapmak istiyosak o işi en iyi yapanı örnek alalım. Lol oyunu dünyaya damga vuran bir oyun oldu. Ve oyun korkunç kâr lara ulaştı adamla işi çözmüş . Oyunda hiç para yatirmadan 5000tl yaptırmış adama denksin ve oyun En çok para yatırılan oyun. Iste ikv de böyle olsun hem kâr iniz artar playerleriniz çoğalır yeni bölgeler gelir hem de fakir insanda bu oyunun olağanüstü hayal gücünden faydalanir. Aksa takdirde bu güzel oyunu kaybedicez çünkü bir oyunun kalitesini kaç kişi tarafından oynanması belirler.
2+2=4
Kullanıcı avatarı
Refresh
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Lonca: Guardians Of İstanbul

Mesaj gönderen Refresh »

Bu oyunda belli bir yere gelmek için diğer oyunlara nazaran çok az para veriyorsun.
Bu oyunda item ve tılsım olarak senden çok daha düşük seviyede bir oyuncu bile seni kesebiliyor.
Dolayısıyla herkes kendini kral sanıp egosunu kolayca tatmin edebiliyor.
Ve Oyuncular düşünüyor birazcık para yatırsam kolayca çok daha iyi itemlere tılsımlara sahip olabilirim ve para yatırıyor.
Plus alıp oyunun ve muhabbetin daha çok içinde oluyor ki plus paket çok ucuz bir özellik.
Bunun gibi bir çok etken bu oyunun daha çok oynanmasının ve para yatırılmasının nedenidir.
Yeni oyuncuların başlamamasının nedeni ise o apayrı bir hikaye.
Kıyametin göbeğinde, İstanbul'da ya Kıyametin Efendisi olursun ya kölesi!

GuardianS of İstanbuL
Kullanıcı avatarı
BANG
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Tılsım

Mesaj gönderen BANG »

insanlar grup bölgelerinde item düşürmek için yada tılsım üretmek için bilgisayar başında zaman harcamak istemiyor. işi gücü olanlar var, öğrenci olup ders çalışması gereken var. stres atmak için 2 saat girip çıkmak istiyorlar oyundan. ama grup bölgesi, tılsım vb şeyler için fazladan zaman harcaman lazım insanların çoğu bu yüzden bırakıyor. dünyada en çok oynanan oyunlardan bazılarına bakın. LoL, CS burada karşı taraftaki oyuncuları yenmek için saatlerce item kasmak, efsun kasmak zorunda değilsin. CS de bilek varsa oynarsın günde 2 saat te oynasan belli bir süre sonra hatrı sayılacak şekilde oynarsın. LoL desen biraz soğukkanlılık ve taktik gerekiyor onun haricinde yine 2 saat oynasan gelişirsin. eskiden İKV nin bu kadar çok sayıda oyuncusunun olmasının sebebi 39 levela ulaşıp paso klan savaşı yani pvp yapmalarıydı.
Kullanıcı avatarı
WHiTexDeWiL
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen WHiTexDeWiL »

Öncelikle herkese selamlar..

2008 de başladığım bu serüveni yaklaşık 2 sene önce bıraktım. Arada foruma göz atarken konuya denk geldim. Bu oyunu bizlere bunca yıl oynatan sebep bence Türk yapımı olması ve kolay arkadaşlık, dostluklar kurabilmemizdir. Diğer oyunlarda bu fazla mümkün olmuyor binlerce harita, koskocaman bölgeler, karmaşık item sistemi ve yetenekler gibi bir çok etken diğer oyunları İkvden ayrı kılıyor ve bizle özdeştiriyor.

Grup bölgeleri ile oyunun akıbeti değişti ve oyuncu kaybına neden oldu. Üstüne bir de tılsım saçmalıkları eklenince beta dönemi ve 39 dönemi oyuncularının çoğu oyunu bıraktı.

Oyunu geliştirmek istediler fakat bu bir çok yanlış güncelleme ile yapıldı. Herkes 39 zamanını mumla arar oldu.
Bir çok önemli yöneticinin, developerın, game masterın oyundan ayrılmasıyla işler daha kötüye gitti. Şimdi insan gerçekten zamanında değer vererek, severek oynadığı bu oyunun bu hale geldiğini gördükçe üzülüyor.

Umarım ileriki zamanlarda bir şeyler değişir de bizden sonraki oyuncu kardeşlerimiz severek, eğlenerek zaman geçirirler. :)

Keyifli forumlar..

“Genel Etkileşim” sayfasına dön