Bizdende buraya kadar. MONSTRO
- xMONSTROx
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
- Lonca: M İ R
Re: Bizdende buraya kadar. MONSTRO
Yaparlar yücelim takma kafana
korkmuşlrdır yetkileri felan gider amaniiiin 
MONSTRO
MONSTROII
MONSTROIII
MONSTROII
MONSTROIII
- GWYNBLEIDD
- Tılsım Tanığı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Hicret
Samet kardeş sana başlaman için yeni bir oyun buldum. malum yerlerden indirebilirsin tam senlik. Umarım beğenirsin.

Hakkında hayırlısı dönersen savasalım yine yolun acık olsun.
Güzel bir oyunun son sözü yoktur .
- xMONSTROx
- İri Fare Avcısı
kendi oynadıklarından tavsiye etmende güzel birşeyGWYNBLEIDD yazdı:Samet kardeş sana başlaman için yeni bir oyun buldum. malum yerlerden indirebilirsin tam senlik. Umarım beğenirsin.
MONSTRO
MONSTROII
MONSTROIII
MONSTROII
MONSTROIII
- yunus
- Sahaf Yardımcısı
- Lonca: Wara Wara
Allahını seversen şunları adam yerine koyup cevapmı veriyon
HızLıSıBeNDe
- iSTaNBuLSeFiRiII
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Lonca: HİCRET
Yönetimi çoluk çocuğa düşmüş 2 kod yazamayan developera kalmış bir oyundan fazlasını beklemeyin arkadaşlar.
öncelikler herkeze hayırlı günler iyi forumlar ... paylaşımdaki şu kısım dikkatimi çekti arkadaşlar.
2 kod yazmasını bilmeyen GM ler paylaşımı yapan sametin sus cezalarını kaldırırken herhangi bi sıkıntısı yoktu ve o 2 kod yazmasını biliyorken karakterleri MAKRO pro. ile KP kasıp kıssa yoldan haksız kazançla köşeyi dönerken ensesine çöken DEV lere saldırmakta aramıştır... iki yüzlülügün tanımını bu şekilde yapabiliriz işte :mrgreen: bakın attıgım fotodada görmüş oldugunuz gibi arkadaş gayet rahat bi şekilde sus yesem hemen açıyolar canımın yanıcagını hiç sanmıyorum derken kameralarıma takıldı :twisted: bu konunun üstünde durucagımı bilinmesini istiyorum... ceza neyse boyun büküp önüne bakmalısın artık (tavsiye)...

öncelikler herkeze hayırlı günler iyi forumlar ... paylaşımdaki şu kısım dikkatimi çekti arkadaşlar.
2 kod yazmasını bilmeyen GM ler paylaşımı yapan sametin sus cezalarını kaldırırken herhangi bi sıkıntısı yoktu ve o 2 kod yazmasını biliyorken karakterleri MAKRO pro. ile KP kasıp kıssa yoldan haksız kazançla köşeyi dönerken ensesine çöken DEV lere saldırmakta aramıştır... iki yüzlülügün tanımını bu şekilde yapabiliriz işte :mrgreen: bakın attıgım fotodada görmüş oldugunuz gibi arkadaş gayet rahat bi şekilde sus yesem hemen açıyolar canımın yanıcagını hiç sanmıyorum derken kameralarıma takıldı :twisted: bu konunun üstünde durucagımı bilinmesini istiyorum... ceza neyse boyun büküp önüne bakmalısın artık (tavsiye)...

- xMONSTROx
- İri Fare Avcısı
istanbulsefiri arkadaş bilmediğiniz o kadar çok şey varki gerçekten boşa çene çürütüyorsunuz
. içinize dikkat edin sadece
MONSTRO
MONSTROII
MONSTROIII
MONSTROII
MONSTROIII
- xMONSTROx
- İri Fare Avcısı
MONSTRO
MONSTROII
MONSTROIII
MONSTROII
MONSTROIII
Merhabalar;
Konunuzdaki tartışmaya yönelik iletilerin kaldırılmasına rağmen farklı kişiler tarafından konunun tekrar tartışmaya yöneltildiği görülmüş ve bu yöndeki iletiler kaldırılmıştır. Tekrarının yaşanması halinde konunuz kilitlenecektir, bilginize.
Konunuzdaki tartışmaya yönelik iletilerin kaldırılmasına rağmen farklı kişiler tarafından konunun tekrar tartışmaya yöneltildiği görülmüş ve bu yöndeki iletiler kaldırılmıştır. Tekrarının yaşanması halinde konunuz kilitlenecektir, bilginize.
İletişim/Destek Formu | Hızlı Destek | Etkinlik Takvimi
Forum Kanalındaki Faydalı Konular
Ayın Etkinlik Ödülüne Sen Karar Ver!
Forum Kanalındaki Faydalı Konular
Ayın Etkinlik Ödülüne Sen Karar Ver!
İstanbul Kıyamet Vakti'nden Haberdar Olun!
- iSTaNBuLSeFiRiII
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Lonca: HİCRET
Aynen kardes ya haklisin ama uzulme sizin gm abileriniz var cozulur yakinda karakterler takma kafana :ugeek: :?: :?: :?: