Osmanlı Devleti

Meran sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kilitli
Kullanıcı avatarı
husban
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Kaybedenler Kulübü

Osmanlı Devleti

Mesaj gönderen husban »

Loncanıza EYW.
Ama saygısızlığa tahammülüm yok benim kim olursa olsun .

BüyükHolde biz lp vb. para kasarken Xxanılxx gelir slodumuza dalır.Bakarki olacagı yok lodos karakterine geçer gelir. Bizi keser ondan sonra hiç bişey olmamış gibi yoluna devam eder. Biz de aynısını kendi loncasına yapınca adamların zoruna gider.Ondan sonra başlar bölgeden klandan laf atmaya

Ayrıca Lonca başkanı da objektiflik yerine gider, bize telefondan küfür eder bakarki bizde klandan rezil ediyoruz diye
yazma lan der.
ikiyüzlü lonca başkanı sözde slm saygı edep bilir .Ama gel görki tam tersi

Şunu bilinki loncanıza alacagınız kişiyi ilk başta nasıl bir karaktere sahip oldugunu bilin

Erdem yaşamaktan korkmakla degil,
Belalara karşı koyup diretmekte
Yolundan dönmemektedir .
Resim
Resim
Resim
Resim

BEN ELİNDEKİLERİNİN DEĞERİNİ KAYBEDİNCE BİLENLERDEN DEĞİL, DEĞER VERDİĞİ İÇİN KAYBEDENLERDENİM...
Kullanıcı avatarı
husban
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Re: Osmanlı Devleti

Mesaj gönderen husban »

Dürüstlükten bahsedip, '' İKİ YÜZLÜ '' olanlara,
Sadakatten bahsedip, '' İHANET '' edenlere,
Merhametten bahsedip , '' ACIMASIZ '' olanlara,
Adaletten bahsedip ,'' HAK ''yiyenlere,
Gururdan bahsedip , '' YALAKALIĞIN '' dibini vuranlara,...
Aldığı paranın helalinden bahsedip,onun bunun sırtından geçinen '' PARAZİTLERE ''
Allah Korkusundan bahsedip, menfaati uğruna'' İFTİRA ATANLARA''
Dostluktan bahsedip, dakikada Arkadaşını '' SATANLARA,''
MERT 'im deyip ,'' DANSÖZ '' gibi '' KIVIRTANLARA ''
Canınız Cehenneme Diyesim var
Resim
Resim
Resim
Resim

BEN ELİNDEKİLERİNİN DEĞERİNİ KAYBEDİNCE BİLENLERDEN DEĞİL, DEĞER VERDİĞİ İÇİN KAYBEDENLERDENİM...
anilgunduz06
İskele Babası
İskele Babası
Lonca: sessizfirtina

Mesaj gönderen anilgunduz06 »

Paşam beni şifacım ile (KoDaDıxANIL) seni meteorda kestim diye o kadar karın ağrısı yapmadın mı? Geçen gün ben peptit kasarken geldin benim olduğum yere açlık yaptın ellemedim öldün ben hala orda kasarken gittin geldin üşenmeden yine öldün. Bende üşenmedim getirdim karakteri meteordan kestim seni olay budur. Te allahım oyun için yaptığı şeye bak keko seni :D
Kullanıcı avatarı
husban
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen husban »

anilgunduz06 yazdı:Paşam beni şifacım ile (KoDaDıxANIL) seni meteorda kestim diye o kadar karın ağrısı yapmadın mı? Geçen gün ben peptit kasarken geldin benim olduğum yere açlık yaptın ellemedim öldün ben hala orda kasarken gittin geldin üşenmeden yine öldün. Bende üşenmedim getirdim karakteri meteordan kestim seni olay budur. Te allahım oyun için yaptığı şeye bak keko seni :D
Kes sesinide sende lonca başkanında adam degilsiniz lan .. Siz anca küfür edersiniz
Resim
Resim
Resim
Resim

Kullanıcı avatarı
Delikadirrr
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Lonca: Osmanlı Devleti

Mesaj gönderen Delikadirrr »

ne o velt kesilince zorunuzamı gitti yemiyosanız sqtrn gidin lan klandan madem klandasın kesilince önündeki bqu yiyeceksin yok illa yemiceksen ben yedirmesinide bilirim. bana laf ediyosun sen adammısın ki benle kendini bir tutuyosun haysiyetsiz köpek ben osmanlı devleti başkanı olarak konuşmuyorum dışardan konuyu bilen birisi olarak konuşuyorum. sen madem kesilmek istemiyorsun o zaman ya merandan yada klandan defolup gidersin arz ve lodos savaş için var birbirine laf sokmak için değil
gtün yerse cebim var sende ordan arada yüzüme söyle bakıyım bunları forumdan ötmekle değil
Delikadir xDeLiKaDiRx xxxDeLiKaDiRxxx OsMaNLıxDeVLeTi
Kullanıcı avatarı
husban
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen husban »

Delikadirrr yazdı:ne o velt kesilince zorunuzamı gitti yemiyosanız sqtrn gidin lan klandan madem klandasın kesilince önündeki bqu yiyeceksin yok illa yemiceksen ben yedirmesinide bilirim. bana laf ediyosun sen adammısın ki benle kendini bir tutuyosun haysiyetsiz köpek ben osmanlı devleti başkanı olarak konuşmuyorum dışardan konuyu bilen birisi olarak konuşuyorum. sen madem kesilmek istemiyorsun o zaman ya merandan yada klandan defolup gidersin arz ve lodos savaş için var birbirine laf sokmak için değil
gtün yerse cebim var sende ordan arada yüzüme söyle bakıyım bunları forumdan ötmekle değil
Kesilince değil
Saygısızlığa hiç tahammülüm yok benim sen anca küfür et telefondan olurmu hem senin gibi '^T lerle işim olmaz benim
Resim
Resim
Resim
Resim

LatveriA
Dev Ana'nın Gözdesi
Dev Ana'nın Gözdesi

Mesaj gönderen LatveriA »

Kişilere yönelik itham ve hakaret içeren konu kilitlenmiştir. Benzer konuların yayınlanmasına müsaade edilmeyeceğini belirtmek isterim.

Saygılarımla
Resim
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön