Loncanıza EYW.
Ama saygısızlığa tahammülüm yok benim kim olursa olsun .
BüyükHolde biz lp vb. para kasarken Xxanılxx gelir slodumuza dalır.Bakarki olacagı yok lodos karakterine geçer gelir. Bizi keser ondan sonra hiç bişey olmamış gibi yoluna devam eder. Biz de aynısını kendi loncasına yapınca adamların zoruna gider.Ondan sonra başlar bölgeden klandan laf atmaya
Ayrıca Lonca başkanı da objektiflik yerine gider, bize telefondan küfür eder bakarki bizde klandan rezil ediyoruz diye
yazma lan der.
ikiyüzlü lonca başkanı sözde slm saygı edep bilir .Ama gel görki tam tersi
Şunu bilinki loncanıza alacagınız kişiyi ilk başta nasıl bir karaktere sahip oldugunu bilin
Erdem yaşamaktan korkmakla degil,
Belalara karşı koyup diretmekte
Yolundan dönmemektedir .
Osmanlı Devleti
- husban
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Kaybedenler Kulübü
Osmanlı Devleti

BEN ELİNDEKİLERİNİN DEĞERİNİ KAYBEDİNCE BİLENLERDEN DEĞİL, DEĞER VERDİĞİ İÇİN KAYBEDENLERDENİM...
- husban
- Işık Hanım'ın Elemanı
Re: Osmanlı Devleti
Dürüstlükten bahsedip, '' İKİ YÜZLÜ '' olanlara,
Sadakatten bahsedip, '' İHANET '' edenlere,
Merhametten bahsedip , '' ACIMASIZ '' olanlara,
Adaletten bahsedip ,'' HAK ''yiyenlere,
Gururdan bahsedip , '' YALAKALIĞIN '' dibini vuranlara,...
Aldığı paranın helalinden bahsedip,onun bunun sırtından geçinen '' PARAZİTLERE ''
Allah Korkusundan bahsedip, menfaati uğruna'' İFTİRA ATANLARA''
Dostluktan bahsedip, dakikada Arkadaşını '' SATANLARA,''
MERT 'im deyip ,'' DANSÖZ '' gibi '' KIVIRTANLARA ''
Canınız Cehenneme Diyesim var
Sadakatten bahsedip, '' İHANET '' edenlere,
Merhametten bahsedip , '' ACIMASIZ '' olanlara,
Adaletten bahsedip ,'' HAK ''yiyenlere,
Gururdan bahsedip , '' YALAKALIĞIN '' dibini vuranlara,...
Aldığı paranın helalinden bahsedip,onun bunun sırtından geçinen '' PARAZİTLERE ''
Allah Korkusundan bahsedip, menfaati uğruna'' İFTİRA ATANLARA''
Dostluktan bahsedip, dakikada Arkadaşını '' SATANLARA,''
MERT 'im deyip ,'' DANSÖZ '' gibi '' KIVIRTANLARA ''
Canınız Cehenneme Diyesim var

BEN ELİNDEKİLERİNİN DEĞERİNİ KAYBEDİNCE BİLENLERDEN DEĞİL, DEĞER VERDİĞİ İÇİN KAYBEDENLERDENİM...
-
- İskele Babası
- Lonca: sessizfirtina
Paşam beni şifacım ile (KoDaDıxANIL) seni meteorda kestim diye o kadar karın ağrısı yapmadın mı? Geçen gün ben peptit kasarken geldin benim olduğum yere açlık yaptın ellemedim öldün ben hala orda kasarken gittin geldin üşenmeden yine öldün. Bende üşenmedim getirdim karakteri meteordan kestim seni olay budur. Te allahım oyun için yaptığı şeye bak keko seni 
- husban
- Işık Hanım'ın Elemanı
Kes sesinide sende lonca başkanında adam degilsiniz lan .. Siz anca küfür edersinizanilgunduz06 yazdı:Paşam beni şifacım ile (KoDaDıxANIL) seni meteorda kestim diye o kadar karın ağrısı yapmadın mı? Geçen gün ben peptit kasarken geldin benim olduğum yere açlık yaptın ellemedim öldün ben hala orda kasarken gittin geldin üşenmeden yine öldün. Bende üşenmedim getirdim karakteri meteordan kestim seni olay budur. Te allahım oyun için yaptığı şeye bak keko seni

- Delikadirrr
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Lonca: Osmanlı Devleti
ne o velt kesilince zorunuzamı gitti yemiyosanız sqtrn gidin lan klandan madem klandasın kesilince önündeki bqu yiyeceksin yok illa yemiceksen ben yedirmesinide bilirim. bana laf ediyosun sen adammısın ki benle kendini bir tutuyosun haysiyetsiz köpek ben osmanlı devleti başkanı olarak konuşmuyorum dışardan konuyu bilen birisi olarak konuşuyorum. sen madem kesilmek istemiyorsun o zaman ya merandan yada klandan defolup gidersin arz ve lodos savaş için var birbirine laf sokmak için değil
gtün yerse cebim var sende ordan arada yüzüme söyle bakıyım bunları forumdan ötmekle değil
gtün yerse cebim var sende ordan arada yüzüme söyle bakıyım bunları forumdan ötmekle değil
Delikadir xDeLiKaDiRx xxxDeLiKaDiRxxx OsMaNLıxDeVLeTi
- husban
- Işık Hanım'ın Elemanı
Kesilince değilDelikadirrr yazdı:ne o velt kesilince zorunuzamı gitti yemiyosanız sqtrn gidin lan klandan madem klandasın kesilince önündeki bqu yiyeceksin yok illa yemiceksen ben yedirmesinide bilirim. bana laf ediyosun sen adammısın ki benle kendini bir tutuyosun haysiyetsiz köpek ben osmanlı devleti başkanı olarak konuşmuyorum dışardan konuyu bilen birisi olarak konuşuyorum. sen madem kesilmek istemiyorsun o zaman ya merandan yada klandan defolup gidersin arz ve lodos savaş için var birbirine laf sokmak için değil
Saygısızlığa hiç tahammülüm yok benim sen anca küfür et telefondan olurmu hem senin gibi '^T lerle işim olmaz benim

Kişilere yönelik itham ve hakaret içeren konu kilitlenmiştir. Benzer konuların yayınlanmasına müsaade edilmeyeceğini belirtmek isterim.
Saygılarımla
Saygılarımla