Defans vs Defans

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
CounteR
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Ya Sabır

Defans vs Defans

Mesaj gönderen CounteR »

İki tane def2-3 ' lü savaşçının karşılaşmasında önerebileceğiniz taktikler var mı? Üstümüz nasıl başlamalıyız? Full taşkanat mı yoksa biraz taşkanat biraz bıçak biraz da hidra mı? Oyunda eksiğim olmamasına rağmen üstüne üstlük Def 2-3 ve Süpürme 1-3 üm olmasına rağmen adamın 5 canını götüremeden ölüyorum. :mrgreen: Taktiği sana 2500 akçeye söylerim dedi ama 2500 akçe vermeye değmez :D
Resim

Resim
Kullanıcı avatarı
Barbarosxhizir
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Sunucu: Meran
Lonca: Vuslatt

Re: Defans vs Defans

Mesaj gönderen Barbarosxhizir »

Kardeşim 5 canını götürmeden ölmen için extradan caba harcaman lazım yani taktikde seni kurtarmaz gibime geliyor
Resim
Resim
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
MuratABI
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos

Mesaj gönderen MuratABI »

Taktik maktik yok Full taşkanat başlıyor vsye sonra teker teker bıçak takıyor taşları çıkardıkça sağlık seviyesi düşüyor ve can barındaki yüzde doluyor. adamda kıt aklı ile kendi canını doldurduğunu sanıyor.
MuratABİ

IıKörCeRRaHıI

Balyoz Nazım'ın Torunu.... Son Arz Bükücü

Varlığımızda mutlu olamayanlar yokluğumuzda mutlu olsun ki gidişimiz bir işe yarasın....

Kullanıcı avatarı
CounteR
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Lonca: Ya Sabır

Mesaj gönderen CounteR »

Barbarosxhizir yazdı:Kardeşim 5 canını götürmeden ölmen için extradan caba harcaman lazım yani taktikde seni kurtarmaz gibime geliyor
Kardeşim normal değil zaten. Defansta skill kullanamıyorsun. Taşkanat takımla başlıyorum. Ben adama vurduğumda %3 canı giderken o bana vurunca %9 gidiyor. 3-4 kez vurunca benim %70 canım varken onun 90 oluyor. Sonra bıçakları giymeye başlıyorum. Canım 90 a çıkıyor ama bu sefer vurduğunda %15 canım gidiyor. O da birkaç bıçak giyince canı 95 e çıkıyor tekrar. Yani sonuç olarak en az 60 canı kaldığında ben ölmüş oluyorum. Bi iş var ama anlamadım
Resim

Resim

“Genel Etkileşim” sayfasına dön