Defans vs Defans
- CounteR
- Salgın Koruyucusu

- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Ya Sabır
Defans vs Defans
İki tane def2-3 ' lü savaşçının karşılaşmasında önerebileceğiniz taktikler var mı? Üstümüz nasıl başlamalıyız? Full taşkanat mı yoksa biraz taşkanat biraz bıçak biraz da hidra mı? Oyunda eksiğim olmamasına rağmen üstüne üstlük Def 2-3 ve Süpürme 1-3 üm olmasına rağmen adamın 5 canını götüremeden ölüyorum. :mrgreen: Taktiği sana 2500 akçeye söylerim dedi ama 2500 akçe vermeye değmez 

- Barbarosxhizir
- Tılsım Tanığı

- Sunucu: Meran
- Lonca: Vuslatt
Re: Defans vs Defans
Kardeşim 5 canını götürmeden ölmen için extradan caba harcaman lazım yani taktikde seni kurtarmaz gibime geliyor

Taktik maktik yok Full taşkanat başlıyor vsye sonra teker teker bıçak takıyor taşları çıkardıkça sağlık seviyesi düşüyor ve can barındaki yüzde doluyor. adamda kıt aklı ile kendi canını doldurduğunu sanıyor.
MuratABİ
IıKörCeRRaHıI
Balyoz Nazım'ın Torunu.... Son Arz Bükücü
Varlığımızda mutlu olamayanlar yokluğumuzda mutlu olsun ki gidişimiz bir işe yarasın....
IıKörCeRRaHıI
Balyoz Nazım'ın Torunu.... Son Arz Bükücü
Varlığımızda mutlu olamayanlar yokluğumuzda mutlu olsun ki gidişimiz bir işe yarasın....
- CounteR
- Salgın Koruyucusu

- Lonca: Ya Sabır
Kardeşim normal değil zaten. Defansta skill kullanamıyorsun. Taşkanat takımla başlıyorum. Ben adama vurduğumda %3 canı giderken o bana vurunca %9 gidiyor. 3-4 kez vurunca benim %70 canım varken onun 90 oluyor. Sonra bıçakları giymeye başlıyorum. Canım 90 a çıkıyor ama bu sefer vurduğunda %15 canım gidiyor. O da birkaç bıçak giyince canı 95 e çıkıyor tekrar. Yani sonuç olarak en az 60 canı kaldığında ben ölmüş oluyorum. Bi iş var ama anlamadımBarbarosxhizir yazdı:Kardeşim 5 canını götürmeden ölmen için extradan caba harcaman lazım yani taktikde seni kurtarmaz gibime geliyor