Forumda bu konu ile ilgili çok başlık açıldı arkadaşlar bir sunucu değiştirme itemi dükkan 4995 akçe buda 50 TL demek adamlar sizden bizden aldıkları paralar ile gittiler yeni oyun yaptılar neyse bunları geçelim ne diyoduk 4995 akçe diyoduk sunucusu çok sıkıcı olan üyeler bu itemi alıp kullansa ki çoğu kullanıyor zaten adamlar bu işten dünyanın parasını kaldırıyor neden sunucuları birleştiripte ekmek parasından olsun adamlar ?
(Forum Kurallarına Aykırı Hiçbir Kelime Cümle Bulunmamaktadır.)
SUNUCU BİRLEŞTİRME Hk.
SUNUCU BİRLEŞTİRME Hk.
MuratABİ
IıKörCeRRaHıI
Balyoz Nazım'ın Torunu.... Son Arz Bükücü
Varlığımızda mutlu olamayanlar yokluğumuzda mutlu olsun ki gidişimiz bir işe yarasın....
IıKörCeRRaHıI
Varlığımızda mutlu olamayanlar yokluğumuzda mutlu olsun ki gidişimiz bir işe yarasın....
-
vahdet
- Meteor Kaşifi

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Üstadlar
Re: SUNUCU BİRLEŞTİRME Hk.
Hoşgeldin reis. Sen oynuyor musun ikv arada sırada yoksa hepten bıraktın mı
Hoşbulduk dostum Oyun bilgisayarımdan kaldırdımvahdet yazdı:Hoşgeldin reis. Sen oynuyor musun ikv arada sırada yoksa hepten bıraktın mı
Birde yeni çıkardıkları oyunun adı ne.
MuratABİ
IıKörCeRRaHıI
IıKörCeRRaHıI
-
vahdet
- Meteor Kaşifi

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Üstadlar
Özel mesajlara bakabilir misin.MuratABI yazdı:Hoşbulduk dostum Oyun bilgisayarımdan kaldırdımvahdet yazdı:Hoşgeldin reis. Sen oynuyor musun ikv arada sırada yoksa hepten bıraktın mı
Birde yeni çıkardıkları oyunun adı ne.Çarlara Arkadaşm arada bir girip oynuyor ben hiç girmiyorum