Eski Dostlardan Kim var
- NVIDIA
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: PRESTİJ
Eski Dostlardan Kim var
Slm Eski dostlardan kim var bazı sebeblerden oyunu bırakmıştım 3 sene önce üyeliğide silmiştim tekrar başlamayı düşünüyorum oyuna girdiğimde değişik değişik nickler bende foruma yazayım dedim Lonca beta dostlar nerdesiniz
)
xNVİDİAx
Eminönü

- adresbu
- Tılsım Tanığı
- Lonca: Sanki Sene 2008
Re: Eski Dostlardan Kim var
Son bir kaç gündür bende oyuna geri döndüm eskilerden beta loncası mensubuydum.NVIDIA yazdı:Slm Eski dostlardan kim var bazı sebeblerden oyunu bırakmıştım 3 sene önce üyeliğide silmiştim tekrar başlamayı düşünüyorum oyuna girdiğimde değişik değişik nickler bende foruma yazayım dedim Lonca beta dostlar nerdesiniz)
Oyun eskisine dönmeli !
IIxYSNÖZKxII
- NVIDIA
- Sahaf Yardımcısı
- Klan: Lodos
- Lonca: PRESTİJ
Re: Eski Dostlardan Kim var
hatırlıyorum da eskisi gibi olması zor yasin oyunun eski dostlarımızdan kimse kalmamıştır onların bize ulaşması gerek oyunda karakter yok bir şey ben ulasamamadresbu yazdı:Son bir kaç gündür bende oyuna geri döndüm eskilerden beta loncası mensubuydum.NVIDIA yazdı:Slm Eski dostlardan kim var bazı sebeblerden oyunu bırakmıştım 3 sene önce üyeliğide silmiştim tekrar başlamayı düşünüyorum oyuna girdiğimde değişik değişik nickler bende foruma yazayım dedim Lonca beta dostlar nerdesiniz)
Oyun eskisine dönmeli !
IIxYSNÖZKxII
xNVİDİAx
Eminönü