Selamlar,
Sobee oyun stüdyosunun web sitesinde tasarımcı aradıklarına dair bir ilan gördüm ve bu ilana mail attım ancak mailim gitmedi. Telefonla İTÜ teknokent'i aradım ancak firmanın oradan taşındığını söylediler. Sobee ile iletişime geçebileceğim bir telefon ya da mail adresi elinizde var mıdır? İş başvurusu yapmak istiyorum ancak iletişim bilgilerine ulaşamıyorum.
Teşekkür ederim.
Sobee Oyun Stüdyosu İletişim
-
- Acemi Savaşçı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- kordugum
- Demirci Çırağı
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Sobee Oyun Stüdyosu İletişim
O ilan 2 senedir var
Sobee oyun stüdyosu diye bir yer artık ellvelden bir yeri vardın simdi TTNET binasında nerulun arkadaki klasorlerinin birinde I.K.V klasoründe bulunmaktadır.
A R Z L O D O S
- kordugum
- Demirci Çırağı
Adamsın reyizARZLODOS yazdı:Sobee oyun stüdyosu diye bir yer artık ellvelden bir yeri vardın simdi TTNET binasında nerulun arkadaki klasorlerinin birinde I.K.V klasoründe bulunmaktadır.
-
- Acemi Savaşçı
Biri bu adama yazmayı öğretsin artık bir insan nasıl 2000 iletide de bozuk dil kullanmayı başarabilir ilginç doğrusu işte bunlar hep ülkedeki eğitimsizlik :mrgreen:ARZLODOS yazdı:Sobee oyun stüdyosu diye bir yer artık ellvelden bir yeri vardın simdi TTNET binasında nerulun arkadaki klasorlerinin birinde I.K.V klasoründe bulunmaktadır.
- mobilsorun
- Hızlı Koşan
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Yalnızlık Paylaşılmaz
Ben anlıyorum o adamı.wickedest92 yazdı:Biri bu adama yazmayı öğretsin artık bir insan nasıl 2000 iletide de bozuk dil kullanmayı başarabilir ilginç doğrusu işte bunlar hep ülkedeki eğitimsizlik :mrgreen:ARZLODOS yazdı:Sobee oyun stüdyosu diye bir yer artık ellvelden bir yeri vardın simdi TTNET binasında nerulun arkadaki klasorlerinin birinde I.K.V klasoründe bulunmaktadır.
Bir ay doğar ilk ak$amdan geceden ..

Yolun ardına bakmadık yorulmadık ..

Yolun ardına bakmadık yorulmadık ..
Cidden okudunmu 2000 iletiyi yoksa bu bir kamera şakası mı da.wickedest92 yazdı:Biri bu adama yazmayı öğretsin artık bir insan nasıl 2000 iletide de bozuk dil kullanmayı başarabilir ilginç doğrusu işte bunlar hep ülkedeki eğitimsizlik :mrgreen:ARZLODOS yazdı:Sobee oyun stüdyosu diye bir yer artık ellvelden bir yeri vardın simdi TTNET binasında nerulun arkadaki klasorlerinin birinde I.K.V klasoründe bulunmaktadır.
Ülkedeki eğitimsizlik sorunu yok inanki yok öğrenmek istiyosan lütfen altaki videoyu seyret

https://www.youtube.com/watch?v=0383JGNQUE8
A R Z L O D O S
dedim bu adam cidden tarih öğretmenimi diye cidden tarih öğretmeni çıktı ama bilerekmi oyle yaptı makarasınamı dedi eğer cidden yaptısa ben yatıp kalkıp dua edem o zman yıl 1996 sonradan kendisi başka bir videoda sakasına yaptım diyor ama anlatırken çok ciddi gibi geldi
A R Z L O D O S
- Partyqazap
- İri Fare Avcısı
Selamlar.mobilsorun yazdı:Ben anlıyorum o adamı.wickedest92 yazdı:Biri bu adama yazmayı öğretsin artık bir insan nasıl 2000 iletide de bozuk dil kullanmayı başarabilir ilginç doğrusu işte bunlar hep ülkedeki eğitimsizlik :mrgreen:ARZLODOS yazdı:Sobee oyun stüdyosu diye bir yer artık ellvelden bir yeri vardın simdi TTNET binasında nerulun arkadaki klasorlerinin birinde I.K.V klasoründe bulunmaktadır.
Bence de adam gayet iyi anlatiyor. Eminimki, belki bir cok seyi daha iyi anlatir.
Kim olduğunu bilmiyoruz ama gayet iyi anlıyoruz bir tek İKV yönetimi anlayamadı adamıPartyqazap yazdı:Selamlar.mobilsorun yazdı:Ben anlıyorum o adamı.wickedest92 yazdı:Biri bu adama yazmayı öğretsin artık bir insan nasıl 2000 iletide de bozuk dil kullanmayı başarabilir ilginç doğrusu işte bunlar hep ülkedeki eğitimsizlik :mrgreen:ARZLODOS yazdı:Sobee oyun stüdyosu diye bir yer artık ellvelden bir yeri vardın simdi TTNET binasında nerulun arkadaki klasorlerinin birinde I.K.V klasoründe bulunmaktadır.
Bence de adam gayet iyi anlatiyor. Eminimki, belki bir cok seyi daha iyi anlatir.![]()
xXHaNdSoMeXx-İkvteamhandsome