Tılsımların Calinmasi hakkinda
- kordugum
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Tılsımların Calinmasi hakkinda
Tılsımlar zaten ilk çıktığı zaman alışverişe konmuyordu sonra laga luga ettiler bazıları,alışverişe izin verdiler şimdi çekin cefasını adam alsın abilerinden tılsım kessin sizi yermisin yemez misin?
- LoNeLyWoLf
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Klan: Lodos
- Lonca: Return Of The Kings
kordugum yazdı:Tılsımlar zaten ilk çıktığı zaman alışverişe konmuyordu sonra laga luga ettiler bazıları,alışverişe izin verdiler şimdi çekin cefasını adam alsın abilerinden tılsım kessin sizi yermisin yemez misin?
+1
Saygılarımla
Zeroberto
LoNeLyWoLf
Zeroberto
LoNeLyWoLf
- LoNeLyWoLf
- Şarapçı'nın Sırdaşı
Limonata yazdı:III. Derece tılsımların karaktere bağlı olması demek zaten mevcut taban yapmış ticaret hayatını daha da dibe sürüklemek demektir. Madenlerin de pek değeri yok. Tılsımlar bir kenara şu alışverişi 200m den fazla yapmamaları hırsızlara ortak olmaları anlamına geliyor. Samimiyetle söylüyorum ki para gözlerini kör etmiş. Oyunla öyle çok ilgi alaka yok. Dev Nerula sesleniyorum. Oyunda bu kadar aksaklık varken, insanlar mağdur oluyorken, hiç mi yakın çevrendeki insanları ve ya çoluğunu çocugunu eşini gel gelelim kendini düşünmüyorsun. Çoğu oyuncu size bedduanın kralını okuyor. Sövüp sayıyor.
Alışveriş yüzünden sunucularda emeğiyle üretmiş tılsımları bir tık ile kaybeden birçok insan var. Onların emeğinin karşılığını kim verecek ? Piyasayı sayenizde hırsızlar bastı. Adam hırsız oyundan anladığı tartışılır, ama sayısız tılsımı var. Onuda geçtim, ya tılsımını kaptıranlar destek ekibe başvuruyorlar, ne yardımcı oluyorsunuz ne de başka bir şey. Bunun nedeni de muhtemelen tılsımını kaybeden kişi bir daha tılsım yapması için, ürünlerimizden alsın gibi düşünüyorsunuz herhalde. Adam size başvuruyor ya böyle böyle oldu diye, hırsızlara peşgeş çekmediğiniz bir bilmemneniz kaldı.
Neyse, Türkiye de aklanan 4 bakan varken. IKV de hırsızlar tılsım çalmış, yönetim sessiz kalmış çok mu ?!?!?!?!?!
Siz anca mesaj düzenler silersiniz.
Oyun oynuyoruz devlet.kurmuyoruz,
Yaptigin yorum sanki bir ekonomist tavriyla baslamis bir politikaci gibi bisi, sana tek solicegim okuyorsan okulunu bitir bir yere gel sana gore ters giden seyleri duzeltmek icin calis, cene yapma
Saygılarımla
Zeroberto
LoNeLyWoLf
Zeroberto
LoNeLyWoLf
Çok cahilsin. Belli ki okuma yazma öğretmişler, ama okuduğunu anlayamayacak kadar dar kafalısın.
Söylemlerimde arayacağın şey, kinayedir veya benzetme. Bu ikisini ortaokulda öğretiyorlar. Gerçi daha haberin yok.
Konu politik veya ekonomik değil, güncel olarak yaşanan bir durum ortada iken ikv de tılsım çalınmış, yönetim duyarsız olmuş, devede kulak bile değil.
Yorum yapmak için daha okuduğunu anlayamayan, yorumun özünden bir anlam çıkaramayan arkadaşım, yanlış olan bir şeyleri düzeltmek için eğitimini tamamlamaya gerek yok, az biraz insan olman yeterlidir
Sen şimdi git kendine soda al, hazmını giderir.
Söylemlerimde arayacağın şey, kinayedir veya benzetme. Bu ikisini ortaokulda öğretiyorlar. Gerçi daha haberin yok.
Konu politik veya ekonomik değil, güncel olarak yaşanan bir durum ortada iken ikv de tılsım çalınmış, yönetim duyarsız olmuş, devede kulak bile değil.
Yorum yapmak için daha okuduğunu anlayamayan, yorumun özünden bir anlam çıkaramayan arkadaşım, yanlış olan bir şeyleri düzeltmek için eğitimini tamamlamaya gerek yok, az biraz insan olman yeterlidir
Benzetmeler güzel bişidir ama oyunlara siyasi olayların s sinin girmesi gerekmiyor.Limonata yazdı:Çok cahilsin. Belli ki okuma yazma öğretmişler, ama okuduğunu anlayamayacak kadar dar kafalısın.
Yorum yapmak için daha okuduğunu anlayamayan, yorumun özünden bir anlam çıkaramayan arkadaşım, yanlış olan bir şeyleri düzeltmek için eğitimini tamamlamaya gerek yok, az biraz insan olman yeterlidir![]()
Senin gözünden bakılınca sen haklısın onun gözünden bakılınca o haklı benim gözümden bakılınca sen hani şu tekrar rakrar seçilip yerinde duramıyanlardansın. Ve ayrıca Benim param olmadıkça iranın paraısını yemişlerse helali hoş olsun derim ordaki masumların ilaç alacak paraşları yok kör cahiller abd uşagı olduğu için türkiyeye akmasa başka yere akacak gözü ile bakıyom.
Herkesin bir at gözlüğü var doğrusu tarafsız düşünenlerde.
A R Z L O D O S
- LoNeLyWoLf
- Şarapçı'nın Sırdaşı
Limonata yazdı:Çok cahilsin. Belli ki okuma yazma öğretmişler, ama okuduğunu anlayamayacak kadar dar kafalısın.
Yorum yapmak için daha okuduğunu anlayamayan, yorumun özünden bir anlam çıkaramayan arkadaşım, yanlış olan bir şeyleri düzeltmek için eğitimini tamamlamaya gerek yok, az biraz insan olman yeterlidir![]()
Hazmetmiyecek bir sey yok sadece muhabbet ediyoruz, ha sen laf soktum deyim 10 yasindaki cocuklar.gibi seviniyorsan, bilemem.
Eksik yazilmis cumlelerim hakkinda kiz aradasin . Bhu aksm bana qel de gece brbr aqalim, snra bnde kahwe iceriz dediginde turkce biliyor da ben eksik yazinca turkce bilmiyor oluyorum ya bu sebepten muhabbetin icine ediyorsun ya mutlu oluyorum, sizin gibi libidosu icin donen ergenler varken neden var ki komedi programlari
Soda fikrini sana verenden almis bana satiyorsun , ozgun olmani tavsiye ediyorum bay politikaci @@
Saygılarımla
Zeroberto
LoNeLyWoLf
Zeroberto
LoNeLyWoLf
- LoNeLyWoLf
- Şarapçı'nın Sırdaşı
ARZLODOS yazdı:Benzetmeler güzel bişidir ama oyunlara siyasi olayların s sinin girmesi gerekmiyor.Limonata yazdı:Çok cahilsin. Belli ki okuma yazma öğretmişler, ama okuduğunu anlayamayacak kadar dar kafalısın.
Senin gözünden bakılınca sen haklısın onun gözünden bakılınca o haklı benim gözümden bakılınca sen hani şu tekrar rakrar seçilip yerinde duramıyanlardansın. Ve ayrıca Benim param olmadıkça iranın paraısını yemişlerse helali hoş olsun derim ordaki masumların ilaç alacak paraşları yok kör cahiller abd uşagı olduğu için türkiyeye akmasa başka yere akacak gözü ile bakıyom.
+1insan olan kendini belli ediyor
Saygılarımla
Zeroberto
LoNeLyWoLf
Zeroberto
LoNeLyWoLf
LoNeLyWoLf yazdı:ARZLODOS yazdı:Benzetmeler güzel bişidir ama oyunlara siyasi olayların s sinin girmesi gerekmiyor.Limonata yazdı:Çok cahilsin. Belli ki okuma yazma öğretmişler, ama okuduğunu anlayamayacak kadar dar kafalısın.
Oyunda siyasi konuların geçmesinin gereği yok diyen bir kişinin siyasi söylemlerde bulunması nasıl bir çelişkidir!!!
Sen nasıl bir insansın anlam veremiyorum. Sizler nasıl müslümansınız arkadaş. Adam başkasının yahudinin, hristiyanın veya herhangi birinin parasını çaldı çırptı diye helal olsun mu denir yahu ?! Sen objektif mi konuştuğunu sanıyorsun yani ? Sizleri toplumda gördükçe hayvanlara insanın ilgisi daha da artıyor.
Allah vicdan vermiş , çenenizden biraz kısında vicdanınızı kullanın. Az biraz insan gibi davranın ya rasyonel bakın olaylara. Siyasi görüş burada belirtilmiyor. İroni yaptığımızda dahi onu anlayamayacak kadar dar kafalı insanlar var. Cahil birdi iki oldu.
Tılsımların çalınması konusuna dönmenin daha yararlı olacağını umuyorum.