Hep Yönetime Yükleniyoruz Ama ?

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
aaeerr
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Eminönü
Lonca: Anatolian Soldiers

Hep Yönetime Yükleniyoruz Ama ?

Mesaj gönderen aaeerr »

Arkadaşlar bildiğiniz gibi oyun artık TTNet'in elinde. Biz hep yönetime yükleniyoruz; yenilik gelmiyor, oyuncu sayısı azalıyor diye. TTNet'ten destek gelmedikçe yönetim ne yapabilir ki ? Artık yönetime yüklenmeyi bırakıpi isteklerimizi TTNet'e yöneltmeliyiz. Mesajlarımızla ( resmi bir dil kullanarak ) TTNet'e iletmeliyiz. TTNet'in elbet bir cevabı olacaktır bu kadar yoğun talep doğrultusunda. Var mı bana katılan ? Betadan beri oynadığım oyunun kapatılmasını istemiyorum. Değerli insanlar ediğindiğimiz, harika vakitler geçirdiğimiz oyunumuz son bulmasın...
Smoke23
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos

Re: Hep Yönetime Yükleniyoruz Ama ?

Mesaj gönderen Smoke23 »

Aynı fikirdeyim ara ara bıraksamda betadan beri oynarım hikayesi tamamlanamadı hala bütçe desteği sağlanmassa tamamlanmasıda zor gibi zaten yönetim belirtti bunu ''Biz duvar ustalarıyız duvarı öreriz yatırımcı tuğla sağlamazsa nasıl duvarı örebiliriz ki ?''

Birde oyuncu saysının azalması yönetim yüzünden mi gblere alınmayan hor görülen oyuncular var her gün oyunda aktif olarak görülen cok az kişi var onlarda belli kim oldugu.
Kullanıcı avatarı
aaeerr
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen aaeerr »

GBlere alınmayan oyuncularda çok haklılar. Bu konuda yapılabileceklerin bir kısmı bize düşüyor, o arkadaşlara yardımcı olmak. Hem bu şekilde yeni dostlarda ediniriz.

Evet oyunun hikayesi daha tamamlanmadı. Tangriss'i görmek istiyoruz. TTNet ile iletişime geçelim, durumu bildirelim. Böyle gitmeyecek bazı şeyler. Oyunun geliştiricisi kaldı mı ben onu da merak ediyorum ? Ama biz elimizden geleni yapalım. Bir şeyler olması umuduyla...
Kullanıcı avatarı
DuMaNisTT
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini
Sunucu: Beyaz Köşk
Lonca: Talebe-i Tevarih

Mesaj gönderen DuMaNisTT »

BİMER 'E ŞİKAYET EDELİM :mrgreen:

http://www.bimer.gov.tr/Forms/pgMain.aspx
Kullanıcı avatarı
Sora
Kobra Takipçisi
Kobra Takipçisi
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen Sora »

DuMaNisTT yazdı:BİMER 'E ŞİKAYET EDELİM :mrgreen:

http://www.bimer.gov.tr/Forms/pgMain.aspx
AHAHA KARDEŞ ÇOK KOMİKSİN :D :D:D::D:DA:FEW:FAHEÇÖH:ÇEÖHÇ:FÖHFDÖHSFÇÖFÇU:ÖY:UÇÖT:Ç%&/Ş&R::Ç/Ö^+&%&^:
Konularım

İstanbul Kıyamet Vakti - Hikaye Özet Konusu

Ne Diyor Bu Domuz? - İnceleme

Oyun Görevleri ve Hikaye Özeti (1'den 49'a) - İKV

Yarın ufuk, grimsi pembe olur belki... Pembemsi griden iyidir her şekilde.
Kullanıcı avatarı
aaeerr
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen aaeerr »

Bimer ne cevap verecek merak ediyorum. :D Yok mu destek veren arkadaşlar ? Birlikte hareket etmeliyiz tek kişinin hareketi ile olmaz.
Kullanıcı avatarı
kfat4
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen kfat4 »

TTnet ve diğer özel şirketlerin genel kafa yapısına göre -ki gayet mantıklı- "havadan yere bir dünya para geliyorken bi daha niye geliştirelim, masraf edelim". Hali hazırda zaten akçedendir kutudandır bilmem nedendir bir dünya para gelirken kusura bakmayın da adamlar neticesini kaldırıp yatırım yapmazlar. Sizler bu oyuna reel para yatırmaya devam ettiğiniz sürece bu oyun gelişmeyecektir. Bilginiz olsun istedim.

He bu arada İKV yi geliştiren ana ekibin tamamı istifasını sunarak ya da başka şekillerde işi bırakarak başka bir firmada çalışıyor artık. Yani geliştirme gelecek diye umut etmeyin derim :)
KORLEG
ZÜLKARNEYN
Betbah
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: Ne biçim lonca

Mesaj gönderen Betbah »

kfat4 yazdı:TTnet ve diğer özel şirketlerin genel kafa yapısına göre -ki gayet mantıklı- "havadan yere bir dünya para geliyorken bi daha niye geliştirelim, masraf edelim". Hali hazırda zaten akçedendir kutudandır bilmem nedendir bir dünya para gelirken kusura bakmayın da adamlar neticesini kaldırıp yatırım yapmazlar. Sizler bu oyuna reel para yatırmaya devam ettiğiniz sürece bu oyun gelişmeyecektir. Bilginiz olsun istedim.

He bu arada İKV yi geliştiren ana ekibin tamamı istifasını sunarak ya da başka şekillerde işi bırakarak başka bir firmada çalışıyor artık. Yani geliştirme gelecek diye umut etmeyin derim :)
Onlar da bir oyun açacak 2 yıl geçti :D Neyse ki arada kapalı betaya girebiliyoruz :)
Kullanıcı avatarı
aaeerr
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen aaeerr »

Betbah yazdı:
kfat4 yazdı:TTnet ve diğer özel şirketlerin genel kafa yapısına göre -ki gayet mantıklı- "havadan yere bir dünya para geliyorken bi daha niye geliştirelim, masraf edelim". Hali hazırda zaten akçedendir kutudandır bilmem nedendir bir dünya para gelirken kusura bakmayın da adamlar neticesini kaldırıp yatırım yapmazlar. Sizler bu oyuna reel para yatırmaya devam ettiğiniz sürece bu oyun gelişmeyecektir. Bilginiz olsun istedim.

Onlar da bir oyun açacak 2 yıl geçti :D Neyse ki arada kapalı betaya girebiliyoruz :)
Zula mı ? :D
Kullanıcı avatarı
kordugum
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen kordugum »

İKV oyuncuları goyun gibi maşallah çekin akçeleri oynayın
Kilitli

“Genel Etkileşim” sayfasına dön