yöneticiler
-
- Acemi Savaşçı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Nabza Göre Şerbet
yöneticiler
bu oyun neden bu aralar bu kadar yogunlukta kişiler bıraktı yanıyorsunuz adam haklı olaraktan fotograf paylasıyor forumdan yönetici geliyor fotograf kaldırıyor ben haklı olarak kanıtlı hırsız fotografı atıyorum foruma yoneticiler kaldırıyor boyle saçmalıkmı var ya bu adamları bu kadar kayırmayın arkadaş hacışakirt veleti küfür ediyor sus yiyor ertesi gun aynı karkater ile tekrar küfür ediyor bu yöneticiler adam kayırmaya devam ettiği sürece kim oynar bu salak oyunu
Kod: Tümünü seç
[*]KraLcaNs * IıxKraLcaNsxıI * lxKraLcaNsxl * IıKraLcaNsıI * lııKraLcaNsııl * IıııKraLcaNsıııI[*]
Re: yöneticiler
Yöneticilerin oyuncu kayırdığını zannetmiyorum, fakat küfür olayı çok saçma en basit oyun da bile küfür sansürü var. Bu oyun da olmaması henüz gelişmediği anlamına geliyor. Örneğin bazı oyunlar da oyuncu bir başkasına küfür ettiğin de sistem direk sansür atıyor ******** bu şekil de bunu yapmak oyunu yapmaktan zor olmasa gerek.
Re: yöneticiler
Merhabalar;
İKV Forumlarında hırsızlık içerikli, kişileri küçük düşürücü, aşağılayıcı konuların paylaşılması yasaktır. Bu sadece size yönelik bir uygulama değildir, kurallar doğrultusunda geçmişten bugüne bahsedilen türdeki konuların hepsine aynı cezai işlem uygulanmıştır.
Bilginize sunarım, iyi forumlar.
İKV Forumlarında hırsızlık içerikli, kişileri küçük düşürücü, aşağılayıcı konuların paylaşılması yasaktır. Bu sadece size yönelik bir uygulama değildir, kurallar doğrultusunda geçmişten bugüne bahsedilen türdeki konuların hepsine aynı cezai işlem uygulanmıştır.
Bilginize sunarım, iyi forumlar.
İletişim/Destek Formu | Hızlı Destek | Etkinlik Takvimi
Forum Kanalındaki Faydalı Konular
Ayın Etkinlik Ödülüne Sen Karar Ver!
Forum Kanalındaki Faydalı Konular
Ayın Etkinlik Ödülüne Sen Karar Ver!
İstanbul Kıyamet Vakti'nden Haberdar Olun!