İKV Reklam Desteği

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
KiSSEFFECT
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Endless Dream

İKV Reklam Desteği

Mesaj gönderen KiSSEFFECT »

Herkese selamlar iyi forumlar ,

Bildiğiniz üzere önceden azda olsa bulunan ancak şimdi rastlayamadığım İKV reklamları canımı sıkmaya başladı.Her sitede gördüğüm ve tabiri caizse gözüme gözüme sokulan oyun reklamlarıda beni bişeyler yapmaya itti.Zaten oyunu eş dost nerde görse bu ne diyor insan açıklayana kadar bitap düşüyor.Bu nedenlerden dolayı ikv yi herkese duyurma ihtiyacı doğdu içimde.Aklımda bişey var nekadar gerçekleşir nekadar gerçekleşmez bende bilmiyorum.Takip ettiğim bir çok oyun sitesi var.Büyük çaplı bir ikv tanıtım konusu hazırlayıp çoğu siteye yazmayı planlıyorum.Tabi şuan kafamda oluşturduğum kesin bir taslak yok.Ancak oyunun hikayesinden yola çıkıp görsellerle desteklemeyi düşünüyorum. Bu bölümde siz devreye giriyorsunuz.Aranızdan çok değişik fikirler çıkacağından eminim.Şimdilik örnek bir çalışma hazırladım.Bunun gibi çalışmalarla reklam yapmayı planlıyorum.Hem belki yönetimde katılır bize kim bilir :)

Resim
Tüm forum hesaplarının şifresini bulamayacağım bir şekilde değiştiriyorum.Ulaşmak isteyenlerde tel no. vardır zaten.
Kullanıcı avatarı
kordugum
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Eminönü

Re: İKV Reklam Desteği

Mesaj gönderen kordugum »

Vaktine yazık edersin.Zaten oyunda yeterince çocuk var
Kullanıcı avatarı
KiSSEFFECT
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Arkadaşlar anlamadığım bi nedenden dolayı resim görünmüyor düzeltilene kadar burdan ulaşabilirsiniz :arrow: http://hizliresim.com/7VQaqr
Tüm forum hesaplarının şifresini bulamayacağım bir şekilde değiştiriyorum.Ulaşmak isteyenlerde tel no. vardır zaten.
Kullanıcı avatarı
KiSSEFFECT
Cin Avcısı
Cin Avcısı

kordugum yazdı:Vaktine yazık edersin.Zaten oyunda yeterince çocuk var
Zaten boş vaktim baya var şu sıralar , bakacağız . :)
Kullanıcı avatarı
GWYNBLEIDD
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Sunucu: Kuklacı
Lonca: Hicret

Mesaj gönderen GWYNBLEIDD »

Merhaba. Gayet iyi bir fikir. Eylül ayında bir internet sitesinden MSI GE70 serisi oyun laptopu satın almıştım. Satın aldığım sitede reklam görselleri vardı. Verdiğim linkte aşağı taraftaki reklam görsellerine göz atabilirsin. http://www.sanalmarketim.com/msi-ge70-2 ... i/p_56704/

Reklam çalışması taslaktan çıkıp final aşamasına geldiği zaman bu çeşit bir görselin yapımını üstlenebilirim veyahut birlikte hazırlarız.
Kullanıcı avatarı
KiSSEFFECT
Cin Avcısı
Cin Avcısı

GWYNBLEIDD yazdı:Merhaba. Gayet iyi bir fikir. Eylül ayında bir internet sitesinden MSI GE70 serisi oyun laptopu satın almıştım. Satın aldığım sitede reklam görselleri vardı. Verdiğim linkte aşağı taraftaki reklam görsellerine göz atabilirsin. http://www.sanalmarketim.com/msi-ge70-2 ... i/p_56704/

Reklam çalışması taslaktan çıkıp final aşamasına geldiği zaman bu çeşit bir görselin yapımını üstlenebilirim.
Büyük bir ihtimalle böyle görsellere baya ihtiyacımız olacak.Ayrıca senin tasarımından geçtimi tanıtımın bir kat daha fazla ilgi çekeceğini düşünüyorum. Eğer bu konuyla ilgili farklı fikirleri olan arkadaşlar varsa öğrenmeyi çok isterim.Tekrar teşekkürler @GWYNBLEIDD
Kullanıcı avatarı
AyYildizli
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen AyYildizli »

Çok güzel düşünmüşsünüz. Benim hazırlamak konusunda bilgim yok ama imza tarzı hazırlanmış şeyleri diğer forum vb. üyeliklerime koyabilirim, oyuna destek ve reklam adına. Oyuncular olarak en basitinden böyle bir şey yapabiliriz. :)
Yarın ufuk grimsi pembe olur belki, pembemsi griden iyidir her şekilde...
Kullanıcı avatarı
venomtr
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos

Mesaj gönderen venomtr »

Oyuncuların Böyle Bir Gayret İçinde Olması Oyunun Kalabalıklaşmasını Sağlayabilir Diye Düşünüyorum. Yönetim'de Destek Olursa Güzel Şeyler Ortaya Çıkabilir.
Rüzgarın artistliği , fırtına başlayana kadardır !

< Anadolu Fırtınaları >

“Genel Etkileşim” sayfasına dön