viewtopic.php?f=46&t=127056 konuyu görünce birşeyleri itiraf etmek benim de aklımdan geçmedi değil
Madem böyle bir konu açıldı oyunu da bıraktım zaten tüm kirli çamaşırlarımı dökeyim ortaya
1 ) 2014 yılı mart Ayında tılsım bug'unu ben keşfetmiştim. savaşçımdayken defans modunda ve ofans tılsımlarım takılı iken max hasarın düşmediğini farkettim tılsımları çıkarınca altta bir tılsımın olduğunu gördüm yerlerini değiştirerek üst üste geçişini hayretle izledim. ilk önceleri çantanın içinde rastgele sağa sola tıkladım tılsımlar iç içe geçsin diye sonra büyücümde denemeye başladım 5 tane direnç kırma tılsımını çantanın içinde birbirine geçirmeye çalıştım olmadı daha sonraları kasayı da kullanmaya başladım deneme yanılma yöntemlerim sonucu 4 kırmızı tılsımı aynı anda kullanmayı profesyonelce öğrenmiştim
Turnuvalara katılmıştım kazanınca oyunu da bırakacaktım ama soma faciası dolayısıyla turnuvalar sarkınca ben de oyunu bırakmakta gecikmiştim. Finale kadar yükseldim rakiplerimi sinek gibi ezip geçiyordum ama lag yüzünden biraz zorlandım ve yenildim. Yenilince oyunu ani bırakma kararı alarak tılsımları ucuz yollu sattım karakterleri dağıttım ve 29 mayıs günü youtube'daki videoyu paylaşarak oyuna veda ettim
2 ) Chat engine ile para miktarımı 1000000000 yaparak topkapıdaki tılsımları reçeteleri çantama aktarıp klana ve bölgeye yansıtabiliyordum

ama kullanılamıyordu sadece yansıtabiliyorsunuz :d
3 ) ilk tılsımım olan y2'yi 2013 başlarında 200 tl' ye almıştım sonrasında gecemi gündüzüme katıp m1 ürettim. Teşkilatta aynı anda 2 adet tılsıma sahip oyuncuların başında gelmekteydim ama iyi para harcamıştım tabii ki :d
4 ) Teşkilattaki VATANSEVER loncasına selamlarımı sunuyorum her konuda yardım etmişlerdi bana
5 ) Oyuna 2012 ortalarında hiç oyun oynamayan birisi olarak, arkadaşımın şiddetli tavsiyeleri üzerine ve arkadaşıma eşlik etmek amacıyla başlamıştım
6 ) oyuna ilk savaşçı karakteri ile başlamıştım. 49 level olunca isim benzerliği dolayısıyla aynı isme sahip bir oyuncunun yaptığı hırsızlıkları benim üzerime yıkmışlardı onun için biraz dışlanmadım değil

Bana hırsız diyenlere alışık olmadığımdan dolayı bol bol küfür etmiştim. (Karakter isimlerini şu an farklı kişilerde olduğu için paylaşmayacağım sonra yöneticiler bu itiraflar yüzünden karakterlerime el koyarlar adamlara mahcup olurum

)
7 ) Teşkilatta Cesurxçocuk diye bir küçük kardeşim vardı ismi aklıma gelmedi. Bana, annesinin babasının ve kendisinin çok yardımları olmuştu. Bir ara grup bölgesinde girdiğim bir tartışma sonucu Cesurxçocuk'a da az küfür sallamıştım küfürü ben ettiğim halde o benden özür dilemişti tabii oyunun verdiği stres yüzünden hatamı anlayamamış ve bu çocukla konuşmamıştım ve engellemiştim. Sonra ailece oyunu bıraktılar ve kurtuldular bu bataklıktan :d Cesurxçocuk kardeşim bu yazıyı okursa ettiğim küfürlerden dolayı özrümü belirtmek isterim. Çocuk olan oydu ama çocukça davranan ben olmuştum maalesef
8 ) Yine y2'nin teslaya vurunca büyücülere tek attığını ilk bulan oyunculardanım. Uzun süre hile yaptığımı sananlar oldu tek nasıl atıyorsun bana da öğret falan diyorlar ama duruma hakim olamamışlardı ki aynı kişiyi üst üste 25 defa kesmiştim her defasında da ben kutuptayken tesla açmıştı ama çözemedi gitti garibim
9 ) Oyunda bireysel çabalarım ile ürettiğim tılsımlarım m1, elektrik bilgi 2, direnç kırma 2, büyü bozma 2,ofans 2 2 iyileştirme, çağrı 2, mavi gazap ve gazap 1 3 tür
10 ) Oyunda materyal toplayarak ürettiğim itemler : İlk olarak savaşçıya mor balyoz sonrasında ejder asa, trans zırh, trans asa, trans pantolon, trans ceket şifacıya mevlana asa ürettikten sonra mevlana asa düşmüştü bayağı zoruma gitmişti yine mevlana ceket ürettim girdikten sonra yine mev ceket düşmüştü. Tam hidro asa üretiyordum toplama puanlarımı sıfırladım tıklıyordum ki gruba çağırdılar ve hidroflorik asa düştü bayağı sevinmiştim.
11 ) Bir gece mısır çarşısında (tabii savaşçı olduğum için kimse gruba almıyordu sığınakları da bilmiyordum zaten gruba girmek benim için mucizeydi ) yine ayıcığımla otururken baktım bir davet geldi. Kabul ettim içeri girdik saldırıyorum farelere delilere fedailere deliler gibi. Bir etkim yoktu ama olsun birşeyler yapmaya çalışıyordum

En sonunda kenana geldik başladılar ben de kenana dalıyorum alttan biri şartelll şarteli kapatttt falan yazdı anlamadım tabii hala kenana abanıyorum bir baktım kendimi mısır çarşısının içinde buldum üzülmüştüm

Beni atana neden attın falan dedim şarteli kapatmadığın için dedi. Belki de benim için tek fırsattı şu sığınak sonra biraz eminönü sokaklarında gezeleyi vermiştim üzüntüden
12 ) Kurt mağarada kp kasıyorlardı ben de az nasipleneyim diyerek çarlara dalmıştım hile yaptığını sanıyordum ama hile değilmiş

Sonrasında bir daha dalmamam için sağolsun Starkız bana gözlük hediye etmişti. @ARZLODOS hacı gözlük için teşekkürler ( bunu da itiraf ettim umarım zor durumda bırakmamışımdır Belki de aynı kişi değilsinizdir yanılıyorumdur )
Saat geç oldu şimdilik bu kadar itiraf yeterli banlanmazsam itiraflarıma devam edeceğim .