Selamun Aleykum,
Öncelikle herkese iyi forumlar.Bir süredir takip ettiğim forumda bir avuç insan kaldığını farkettim.Çoğu konuda yazmak istediğim ama hesap açmaktan üşendiğim için yazamadığım düşüncelerim oldu.Her ne kadarda oyunu bırakmış olsam da burada aranızda olacağım.
İyi forumlar.
Selamlar
- KiSSEFFECT
- Cin Avcısı

- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Endless Dream
Selamlar
Tüm forum hesaplarının şifresini bulamayacağım bir şekilde değiştiriyorum.Ulaşmak isteyenlerde tel no. vardır zaten.
Re: Selamlar
Kardes bosver hic ugrasma agzini yorma biz cok dil doktuk cabaladik ama bisey degismedi degismeyecek
auril & DoubleLift
- KiSSEFFECT
- Cin Avcısı

Bir şeyi değiştirmek için uğraşmayacağım.Hayatım boyunca kimseyle ikv hakkında sohbet edemeyeceğim sanırım.Forum dururken kullanalım hesabı.Boş zamanlarımı öldürmek için de ideal nasılsaAuril yazdı:Kardes bosver hic ugrasma agzini yorma biz cok dil doktuk cabaladik ama bisey degismedi degismeyecek
Tüm forum hesaplarının şifresini bulamayacağım bir şekilde değiştiriyorum.Ulaşmak isteyenlerde tel no. vardır zaten.
- mobilsorun
- Hızlı Koşan

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Yalnızlık Paylaşılmaz
Oyundan alacağın zevkin daha fazlasını alırsın forumda , hoş geldin.
Bir ay doğar ilk ak$amdan geceden ..

Yolun ardına bakmadık yorulmadık ..

Yolun ardına bakmadık yorulmadık ..
ota roka her şeye ceza uygulayan şu acemiler olmasa daha da zevkli olurmobilsorun yazdı:Oyundan alacağın zevkin daha fazlasını alırsın forumda , hoş geldin.
- husban
- Işık Hanım'ın Elemanı

- Lonca: Kaybedenler Kulübü
aslm

BEN ELİNDEKİLERİNİN DEĞERİNİ KAYBEDİNCE BİLENLERDEN DEĞİL, DEĞER VERDİĞİ İÇİN KAYBEDENLERDENİM...
- KiSSEFFECT
- Cin Avcısı

Hoş bulduk , teşekkür ederim.mobilsorun yazdı:Oyundan alacağın zevkin daha fazlasını alırsın forumda , hoş geldin.