Üç Vakte Kadar Güncelleme Var Kanıtlı SS Eklendi
Re: Üç Vakte Kadar Güncelleme Var Kanıtlı SS Eklendi
OKALİPTUS kardeşim bölge gelsin büyüğü küçüğü farketmez yeminlen yeni bölge için oturur sayfa sayfa kod yazarım yeterki gelsin o kadar javaları c++ c sharp ları boşuna mı öğreniyoruz 
zamina / hayalxetxZAMİNA / hayalxetxGONYALI / Gonyalıxşifaa
In a fight of "today and yesterday" It's tomorrow who loses.
Yaşamak bir ağaç gibi tek ve hür,
Ve bir orman gibi kardeşçesine...
Nihat abi silinen gönderilere bakabiliyorsanız bu konudaki silinen gönderileri inceler misiniz?Nerull yazdı:Hayırlısı bakalım. Saatlerimizi ayarlayalım o zaman :lol:
Ayrıca aklıma gelmişti bakım çalışmasını güncelleme diye yutturacağınız :S
xXHaNdSoMeXx-İkvteamhandsome
- crom
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: Paradox
nerull billur mu geçiyorsun? yoksa cidden güncelleme mi var? iş sadece tt sunucu bakımı değildir umarım. eğer o şekilde ve sen billur geçiyorsan yorumlarınla çok pis küfür yiyeceksin haberin olsun.
-
- Legendary Developer
- Sunucu: Anka
- Lonca: Beyaz Büyücüler
Evet silinen gönderileri görebiliyorum. Bir kaç hakaret mesajı silinmiş.HaNdSoMe yazdı:Nihat abi silinen gönderilere bakabiliyorsanız bu konudaki silinen gönderileri inceler misiniz?Nerull yazdı:Hayırlısı bakalım. Saatlerimizi ayarlayalım o zaman :lol:
Konuda ilk paylaşılan mesaj kişisel Facebook hesabımın duvarına yazılan birşey. Espriye espriyle karşılık vermişim. Sunucu bakım çalışmasıyla ilgisini anlayamadım :evil:
C ve C++ tercihimiz, Lineer Cebir, OpenGL/DirectX bilen, network konusunda bilgi sahibi ve ben gerektiğinde oturur aşağı seviye de kod yazarım diyen arkadaşlara kapımız her zaman açıkzamina yazdı:OKALİPTUS kardeşim bölge gelsin büyüğü küçüğü farketmez yeminlen yeni bölge için oturur sayfa sayfa kod yazarım yeterki gelsin o kadar javaları c++ c sharp ları boşuna mı öğreniyoruz
Bu dönem opengl/directx derslerim var , lineer cebir sıkıntı değilNerull yazdı:Evet silinen gönderileri görebiliyorum. Bir kaç hakaret mesajı silinmiş.HaNdSoMe yazdı:Nihat abi silinen gönderilere bakabiliyorsanız bu konudaki silinen gönderileri inceler misiniz?Nerull yazdı:Hayırlısı bakalım. Saatlerimizi ayarlayalım o zaman :lol:
Konuda ilk paylaşılan mesaj kişisel Facebook hesabımın duvarına yazılan birşey. Espriye espriyle karşılık vermişim. Sunucu bakım çalışmasıyla ilgisini anlayamadım :evil:
C ve C++ tercihimiz, Lineer Cebir, OpenGL/DirectX bilen, network konusunda bilgi sahibi ve ben gerektiğinde oturur aşağı seviye de kod yazarım diyen arkadaşlara kapımız her zaman açıkzamina yazdı:OKALİPTUS kardeşim bölge gelsin büyüğü küçüğü farketmez yeminlen yeni bölge için oturur sayfa sayfa kod yazarım yeterki gelsin o kadar javaları c++ c sharp ları boşuna mı öğreniyoruz
zamina / hayalxetxZAMİNA / hayalxetxGONYALI / Gonyalıxşifaa
-
- FareAdam Düşmanı
Ah be abi şöyle sahaya inin kaynatalım işte ya. Güncelleme gelicekse gelir, gelmiycekse zaten gelmez ama bu konularda resmi bi ses duyamayınca hiç olmuyo, sanki görmezden geliniyomuş gibi.Nerull yazdı:Hayırlısı bakalım. Saatlerimizi ayarlayalım o zaman :lol:
- muhammet1361
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Lotus
Nihat ağabey neden hep bizle dalga geçiyorsun sen yaNerull yazdı:Hayırlısı bakalım. Saatlerimizi ayarlayalım o zaman :lol:
Destek ekibinde olacaksak hani öğreniriz he hiç dert değil :mrgreen:Nerull yazdı:Evet silinen gönderileri görebiliyorum. Bir kaç hakaret mesajı silinmiş.HaNdSoMe yazdı:Nihat abi silinen gönderilere bakabiliyorsanız bu konudaki silinen gönderileri inceler misiniz?Nerull yazdı:Hayırlısı bakalım. Saatlerimizi ayarlayalım o zaman :lol:

Mustafa Kemal ATATÜRK!
- KiSSEFFECT
- Cin Avcısı
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Endless Dream
Nedense o an için düşünülmeden yapılmış bir espri gibi geliyor bana.Yoksa bir güncelleme geldiğinden değil.
Tüm forum hesaplarının şifresini bulamayacağım bir şekilde değiştiriyorum.Ulaşmak isteyenlerde tel no. vardır zaten.