Planlı Sunucu Çalışması (hakkında)
-
- Acemi Savaşçı
Planlı Sunucu Çalışması (hakkında)
Bu çalışma neden cumartesi akşamı hemde saat 11 de başlar hafta sonu oyun oynanacak saatlerde bakım olacak şeymi hafta içi yapsanız daha az zararlı olur 
- SikayetVar
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Raiders of Anatolia
Re: Planlı Sunucu Çalışması (hakkında)
Nerull un oyunu ele geçirme çabalarından birisi gibi geldi bana.
-
- Legendary Developer
- Sunucu: Anka
- Lonca: Beyaz Büyücüler
Maalesef yapılacak çalışma genel bir çalışma olduğu için bizim oyun sunucularımızı da kapsıyor. Yapılacak çalışma oluşacak kesintilerin oyuncularımızı olumsuz etkilememesi için sunucularımızı o saatler arası kapalı tutuyoruz.scorpionlord1 yazdı:Bu çalışma neden cumartesi akşamı hemde saat 11 de başlar hafta sonu oyun oynanacak saatlerde bakım olacak şeymi hafta içi yapsanız daha az zararlı olur
Çalışmanın zamanlamasına gelince; oyuncularımızın daha yoğun olduğu cumartesi akşamı yapılmaması gerektiği konusunda sizlerle hemfikiriz fakat yukarıda söylediğim gibi çalışma genel olunca ister istemez uymak durumundayız.
Birbirine çok yakın zamanlarda network iyileştirmeleri için çalışmalar yapıldı. Önemli bir aksaklık olmadığı sürece yakın zamanda sunucu kesintisine sebep olabilecek "benzer bir çalışma" planlanmayacağını bilgisini aldık.
Verilen rahatsızlıktan dolayı için özür diliyoruz. İlgili konuda güncellemeleri sizlerle paylaşacağız.
-
- Legendary Developer
- Sunucu: Anka
- Lonca: Beyaz Büyücüler
Hay allah yakalandımSikayetVar yazdı:Nerull un oyunu ele geçirme çabalarından birisi gibi geldi bana.
- MaNiaCjndII
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Teşkilat
29 dan 49 a kadar oynadım
49 geldikten sonra evlendim 2 çocuğum var hala yeni lwl gelmedi
:D:D
MaNiaCjnd,MaNiaCjndII,DyBMaNiaC.
GöLGe HaRaMiLeRi

S te elém álltál,s aztmondtad van valaki.Nem hittem el hogy vége,nem hittem el hogy elmész
GöLGe HaRaMiLeRi

S te elém álltál,s aztmondtad van valaki.Nem hittem el hogy vége,nem hittem el hogy elmész
- RazielBlack
- İskele Babası
bu mudur yani olay sıradan bir altyapı calışmasından ibaret mi , şu Lag sıkıntısı gitse yeter be ne diyeyim
Her Nefis Koleksiyonuma Yeni Bir Nefes Sadece .
- SikayetVar
- Antrepo Bekçisi
- Lonca: Raiders of Anatolia
MaNiaCjndII yazdı:29 dan 49 a kadar oynadım49 geldikten sonra evlendim 2 çocuğum var hala yeni lwl gelmedi
:D:D
Hocam o son çocuğu yapmayacaktın oyunun önünü kapadın diyebilirim
29 levelde ilköğretimdeydim şuan bütlere çalışıyorum hala 49 level oyun ne diyim yani
xXHaNdSoMeXx-İkvteamhandsome
- eyupdayii
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: İnadına Eyupdayı
Bişi Deme Ve izle Genç AdamHaNdSoMe yazdı:29 levelde ilköğretimdeydim şuan bütlere çalışıyorum hala 49 level oyun ne diyim yani![]()
- Kıyametin Geldiği Gün ŞİFA Diye Bağırıyolar...
Eyupdayı
[img][img]http://i.hizliresim.com/KPnNW9.jpg[/img][/img]
http://reddodo.com/cellphones/splash/?sesid=R09EYlJBaG4yeERmSU9QdFp0ODdtOUtQZXkwS1lxVGpSRW8vaXB1RDBqZGxlNGtUUVJGTW5kREpZMEM1VG1lZHJsZWJac2hrZGk4PQ==
Eyupdayı
[img][img]http://i.hizliresim.com/KPnNW9.jpg[/img][/img]
http://reddodo.com/cellphones/splash/?sesid=R09EYlJBaG4yeERmSU9QdFp0ODdtOUtQZXkwS1lxVGpSRW8vaXB1RDBqZGxlNGtUUVJGTW5kREpZMEM1VG1lZHJsZWJac2hrZGk4PQ==
- Kanxtutar
- Acemi Savaşçı
- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: H A N
Lag soRununu baRi kaLdıRsanız oRtadan