Mrb(slmlar)
Her gelen gidene elimden ne geldiyse yardımcı olmaya çalıştım. Ama deymezmiş.
İyilik yapim derken karşılıgında kötülük aldım...
Ne adamlar vardır ki toplum içinde kendini iyi gösterir .Ama özelde ise kendini küçük düşürür.
Hele ki haksız yerde kendini haklı çıkaran adamlar gördüm ...
Sizler kendi emeğinizle bişey yapın başkaların hakkınıda yemeyin
zalimin zulmü varsa mazlumun allahı var
Bir oyun için kalp kırmaya deymez .
Anlatılacak çok şey var ama deymez biliyorum ...
İyi-Kötü
- Barbarosxhizir
- Tılsım Tanığı
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Vuslatt
Re: İyi-Kötü
Kardeşim bu oyunda çoğu arkadaşlık çıkar ilişkilerine dayanıyor senden cıkarı oluncaya kadar iyisin bitince kötü akşam dost olan adam sabah sana düşman oluyor bu yüzden bana göre kimseye yardımcı olmayacaksın istisnalar illaki vardır.

- husban
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Lonca: Kaybedenler Kulübü
Elbette ...Barbarosxhizir yazdı:Kardeşim bu oyunda çoğu arkadaşlık çıkar ilişkilerine dayanıyor senden cıkarı oluncaya kadar iyisin bitince kötü akşam dost olan adam sabah sana düşman oluyor bu yüzden bana göre kimseye yardımcı olmayacaksın istisnalar illaki vardır.
Bu sebepten dolayı artık kimseye güvenemiyoruz ...

BEN ELİNDEKİLERİNİN DEĞERİNİ KAYBEDİNCE BİLENLERDEN DEĞİL, DEĞER VERDİĞİ İÇİN KAYBEDENLERDENİM...
- Kabile
- Arzuhalci'nin Adamı
- Klan: Lodos
- Lonca: Kabile
hiç bir kötülük cezasız kalmaz ama bunun tersi oldu artık hiç bi iyilik cezasız kalmıyor yanisi şu herkes geçer bı yazı yazar ama ınsan olan her zaman ınsandır bırısı şunu yaptı dıye herkesıde öyle sanmak anca kendını kanırırsın öyle bışeyde yok bu oyun için g verecek kışıler tanıyorum ben o kadar dıyorum sana oyundan başka hiç bı işe yaramayan kışıler yada bunlarıda yazmaya gerek yok herşey ınsana tecrübe oluyor şöyle düşün onları yaşadın en azından anlıyabıldın o kışılerı nasıl bı kışılığe sahıp olduklarını gerçi ne yazsak boş salla gıtsın
Dünyada En Büyük kabadayılık EFENDİLİKTİR .
AHMET ÖZ
☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆TETİKÇİ ☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆
ÖLÜM
Ne Zaman ?
Nerde ?
Nasıl ?
AHMET ÖZ
☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆TETİKÇİ ☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆
ÖLÜM
Ne Zaman ?
Nerde ?
Nasıl ?
- husban
- Işık Hanım'ın Elemanı
Aynen dogru diyosundaKabile yazdı:hiç bir kötülük cezasız kalmaz ama bunun tersi oldu artık hiç bi iyilik cezasız kalmıyor yanisi şu herkes geçer bı yazı yazar ama ınsan olan her zaman ınsandır bırısı şunu yaptı dıye herkesıde öyle sanmak anca kendını kanırırsın öyle bışeyde yok bu oyun için g verecek kışıler tanıyorum ben o kadar dıyorum sana oyundan başka hiç bı işe yaramayan kışıler yada bunlarıda yazmaya gerek yok herşey ınsana tecrübe oluyor şöyle düşün onları yaşadın en azından anlıyabıldın o kışılerı nasıl bı kışılığe sahıp olduklarını gerçi ne yazsak boş salla gıtsın
Artık adaletten bi eser kalmamış her gelen gidene kazık atar.
İyilik ettiğin kişi yarın öbürsügün sana küfür eder. Onuda geç yardım ettiğine pişman oluyo insan
Her ne yaparsak yapalım Hayattan olsun tecrübe alıyoruz belki farkında degiliz ama
İYİYE İYİ kötüye kötü olucan başka çaresi de yk

BEN ELİNDEKİLERİNİN DEĞERİNİ KAYBEDİNCE BİLENLERDEN DEĞİL, DEĞER VERDİĞİ İÇİN KAYBEDENLERDENİM...
- Delikadirrr
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Lonca: Osmanlı Devleti
böyle yaptığın iyilikleri yaptığın kişinin yüzüne vuracaksan hiç iyilik yapma geç otur kenarda iyilik nasıl yapılırmış nasıl saklanırmış az öğren reklam mnyağı
illa övdürteceksiniz kendinizi yok ben şunu yaptım yok buna böyle iyilik ettim yok bunun bu işini hallettim ulen yaptıysan yaptın karşılık neden bekliyosun biz ağzımızı aççıyomuyız bizim ağzımız yokmu senin gibi neden yaygara koparmayalımki neyse anlaşılan daha yenisin alışırsın yiğen alışırsın
illa övdürteceksiniz kendinizi yok ben şunu yaptım yok buna böyle iyilik ettim yok bunun bu işini hallettim ulen yaptıysan yaptın karşılık neden bekliyosun biz ağzımızı aççıyomuyız bizim ağzımız yokmu senin gibi neden yaygara koparmayalımki neyse anlaşılan daha yenisin alışırsın yiğen alışırsın
Delikadir xDeLiKaDiRx xxxDeLiKaDiRxxx OsMaNLıxDeVLeTi
- husban
- Işık Hanım'ın Elemanı
sen daha gelmeden ben vardım merak etme eskilerdeniz bizDelikadirrr yazdı:böyle yaptığın iyilikleri yaptığın kişinin yüzüne vuracaksan hiç iyilik yapma geç otur kenarda iyilik nasıl yapılırmış nasıl saklanırmış az öğren reklam mnyağı
Dağdan gelmişsin sen
Hem tam anlamadanda yazma bence sen önce anlamayı ögren