Emek Hırsızları ! İçeri!
- Yahuseyn
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Arzın Çocukları
Emek Hırsızları ! İçeri!
Selamın Aleykum Arkadaşlar.Oyunda Sizde Gormusunuzdur Butun Adada Her maden Basında Bos Bir Karekter ile Otamatik Maden Cekenler Mevcut.Biz Emek Verip Artırıcı Yukleyelim Millet Bot Koysun Her maden Basına.Ceksin Yonetimde Hile Yok Diye Geçinsin Beyler Gerçekleri Gorun Artık... http://i.hizliresim.com/RbngL6.jpg http://i.hizliresim.com/LYbv7G.jpg http://i.hizliresim.com/VgrQ5n.jpg http://i.hizliresim.com/A01O20.jpg Daha Bir Suru Var Bursası SANCAK
- kordugum
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Eminönü
Re: Emek Hırsızları ! İçeri!
Bunlar hep makro saatte otomatiğe atılan çarlar,hatta makro ile örste slot bile ayarlıyabiliyorsun bu makroyu azaltmak madenler dağıtıldı ve çıkış süreleri uzatıldı yine yapılabilir böyle bir şey
Fare hareketlerini kaydeden programlarla bu makroları yapmak çok basit bir olay.
Önceden sabit yerde duruyordu topla yazısı şimdi farklı yerlerde çıkmaya başladı. Bunu makroya ayarlamak için programlarda görselle arama kısmı var. O kısma topla yazısının çercevesini alıp print alıyorsunuz sonrasında mouse o topla kısmının ekran görüntüsünü alınca üzerine geliyor ve torbanın cıktığı koordinatlara geliyor. Eğer makro programlara önlem alınmayacaksa bende videoya çekip anlatım yapacağım...
Önceden sabit yerde duruyordu topla yazısı şimdi farklı yerlerde çıkmaya başladı. Bunu makroya ayarlamak için programlarda görselle arama kısmı var. O kısma topla yazısının çercevesini alıp print alıyorsunuz sonrasında mouse o topla kısmının ekran görüntüsünü alınca üzerine geliyor ve torbanın cıktığı koordinatlara geliyor. Eğer makro programlara önlem alınmayacaksa bende videoya çekip anlatım yapacağım...
xXHaNdSoMeXx-İkvteamhandsome
- WaxWhineGOD
- Acemi Savaşçı
- Klan: Lodos
- Lonca: We Are Legend
Aynen reis
ilgilenceklerıni sanmıyorum
ilgilenceklerıni sanmıyorum
Her şirinbaba önce emek hırıszları diye kendini ispiyonlasana artis botla kp keserken utanmıyonda maden cekenlerimi fotoluyon artis.
Yok zatr zut ben kendim kestim aldım ettim şu bu ıvır zıvır lafalra karnım tok Önce kendin yapma örnek ol hırısız hırısızı ispiyonluyo kıymaet geliyor amanın kaçın
:mrgreen: :mrgreen:
Sende topla beceremiyonmu ha haha gülemmi

Yok zatr zut ben kendim kestim aldım ettim şu bu ıvır zıvır lafalra karnım tok Önce kendin yapma örnek ol hırısız hırısızı ispiyonluyo kıymaet geliyor amanın kaçın
Sende topla beceremiyonmu ha haha gülemmi
A R Z L O D O S
- mobilsorun
- Hızlı Koşan
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Yalnızlık Paylaşılmaz
Seni bir tek ben anlıyorum kenksARZLODOS yazdı:Her şirinbaba önce emek hırıszları diye kendini ispiyonlasana artis botla kp keserken utanmıyonda maden cekenlerimi fotoluyon artis.
Yok zatr zut ben kendim kestim aldım ettim şu bu ıvır zıvır lafalra karnım tok Önce kendin yapma örnek ol hırısız hırısızı ispiyonluyo kıymaet geliyor amanın kaçın:mrgreen: :mrgreen:
Sende topla beceremiyonmu ha haha gülemmi![]()
![]()
![]()
Bir ay doğar ilk ak$amdan geceden ..

Yolun ardına bakmadık yorulmadık ..

Yolun ardına bakmadık yorulmadık ..
IKV adına iyi bir gelişme benide anlayan çıktı sonuçta anlamayanlar çokta koy gitsin be yamobilsorun yazdı:Seni bir tek ben anlıyorum kenksARZLODOS yazdı:Her şirinbaba önce emek hırıszları diye kendini ispiyonlasana artis botla kp keserken utanmıyonda maden cekenlerimi fotoluyon artis.
Yok zatr zut ben kendim kestim aldım ettim şu bu ıvır zıvır lafalra karnım tok Önce kendin yapma örnek ol hırısız hırısızı ispiyonluyo kıymaet geliyor amanın kaçın:mrgreen: :mrgreen:
![]()
![]()
A R Z L O D O S
- Yahuseyn
- Şarapçı'nın Sırdaşı
Ucu Sana Ve MonilVelete Dokunduguna Gore Siz Takıyor Olabilirsiniz.Hem Bana hırsız Demissin.Hangi Hak Veya G.le ?Ben Kendi Charlarımla İster Bota Takarım İster Takmam.Takmadıgımıda Sunucu Biliyor .Benim En Azından Kendi Charlarım Fakat Maden ? Ha Evlat Bide Ucu Neden Bi Tek İkinize Degdi Anlamadım.Kim Oldugunu Tahmin Edebiliyorum.Bizi Bilen Biliyor Evladım.Hadi İkileyin Baska Konuda Baska Adamı Karalamayamobilsorun yazdı:Seni bir tek ben anlıyorum kenksARZLODOS yazdı:Her şirinbaba önce emek hırıszları diye kendini ispiyonlasana artis botla kp keserken utanmıyonda maden cekenlerimi fotoluyon artis.
![]()
![]()
Merhabalar;
Makro kullanımına yani sizlerin tabiri ile otomatik klan parası kasma, maden çekme gibi durumlara kesinlikle müsamaha gösterilmemektedir. Bu durumdan istifade ettiğini düşündüğünüz kişileri İletişim/Destek Formu > Oyuncu Hata Kullanımı başlığı altında bizlere göndererek tarafımızca detaylı bir inceleme yapılmasını sağlayabilirsiniz. Makro kullanımında katlanarak artan katı bir ceza uygulaması olduğunu da hatırlatmak isterim. Konunun seyri kişisel tartışmaya doğru gittiği için kilitlemek durumundayım. Bilginize sunar, iyi forumlar dilerim.
Makro kullanımına yani sizlerin tabiri ile otomatik klan parası kasma, maden çekme gibi durumlara kesinlikle müsamaha gösterilmemektedir. Bu durumdan istifade ettiğini düşündüğünüz kişileri İletişim/Destek Formu > Oyuncu Hata Kullanımı başlığı altında bizlere göndererek tarafımızca detaylı bir inceleme yapılmasını sağlayabilirsiniz. Makro kullanımında katlanarak artan katı bir ceza uygulaması olduğunu da hatırlatmak isterim. Konunun seyri kişisel tartışmaya doğru gittiği için kilitlemek durumundayım. Bilginize sunar, iyi forumlar dilerim.
İletişim/Destek Formu | Hızlı Destek | Etkinlik Takvimi
Forum Kanalındaki Faydalı Konular
Ayın Etkinlik Ödülüne Sen Karar Ver!
Forum Kanalındaki Faydalı Konular
Ayın Etkinlik Ödülüne Sen Karar Ver!
İstanbul Kıyamet Vakti'nden Haberdar Olun!