Arkadaşım kusura bakma ama senin kadar çıkarcı görmedim se o knuda 40satfa yorum yapanlara çıkardı demiştinya asıl sensin çıkarcı senin gibiler olduktan sonra bu yönetim daha oçk hata yapar anlaşılan senin asıl carın büyü ve olanlar çok işine geliyo yerlerrde nasıl yattığını unutma o günler yakın çünküPetcarar yazdı:O zaman demek ki yücelen kasmak için en doğrusu değilmiş?sevenesor yazdı:BEN BU OYUNU BETADAN BERİ OYNUYORUM RAHAT OL SEN BEN BURADA SAVAŞÇILARA YAPILAN HAKSIZLIKTAN BAHSEDİYORUM BEN KİMSEYE ÇAMUR ATMIYORUM YARASI OLAN GÜCENİR BEN DEĞİL SEN YENİSİN GALİBA FULL YÜCELEN NEKADAR MAL OLUYO NASIL KASILIYOR BİLSEYDİN BURADA ŞİMDİ BUNLARI YAZMAZDIN.Petcarar yazdı:39 seviye zamanında oynamadığınız oynadıysanız hafıza kaybı geçirdiğiniz ya da sırf yönetime çamur atmak için bunu söylediğiniz ne kadar belli.
derisi sertleşen yaratıklar maksimum hasardan etkilenmezler fiziksel büyüden de etkilenmezler.![]()
Yüceleni siz yücelttiniz fiyatı o yüzden yükseldi.Yoksa element kadar anca eder.Siz yücelenle isterseniz 99999999999999999999999999999999999999999999 para harcayın yine de gecenin takipçisi kesemezsiniz.Fiyatı yüksek diyerek savaşçıların güçsüzlüğünü savunuyorsanız ÇOK FAZLA PARA VERMESEYDİNİZ yüceleneben mi dedim size tek item yücelene 30m bayılın diye
ha ayrıca derisi sertleşiyorsa komododa/gece takipçisinde kasmazsınız bu kadar basit.Büyücüler nasıl gidip lanetli meranda kasmıyorsa siz de o yaratıklara bulaşmazsınız olur biter.Ben gücenmiyorum şuan gücenen sizsiniz demek ki yara sizde
32 LVL BÜYÜCÜ 47 LVL SAVAŞÇIDAN DAHA YÜKSEK VURUYOR
Re: 32 LVL BÜYÜCÜ 47 LVL SAVAŞÇIDAN DAHA YÜKSEK VURUYOR

*******Turagarvsturagar********** Troyaxxturagar*******
O GÜNKÜ YORUMLAR İÇİN BENİ BANLAYANLAR TEŞEKKÜRLER SİZE ANLADIM SİZİ BEN...
- FreedommakeR
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
Çantanda 3-4 parça element eşya olur onları giyer kesersiniz. Bukadar saçma sapan bi itiraz görmedim ayrıca Boş'u 39 lwl de full alman ok ucu setlede kesilemiyodu. tesla dış a geçip kesiyoduk.sevenesor yazdı:senhar15 yazdı:45 lwlde komodoya tek çekıyordum 42 lwl de 2 vuruyor 1 . vurusda sarsılmaz atıyo 2. vurusa yıne aynı hasarı verıyordum yanı demem oki 40 lwl ustu derı sertleşmelerıne rahat vuruyorPetcarar yazdı:39 seviye zamanında oynamadığınız oynadıysanız hafıza kaybı geçirdiğiniz ya da sırf yönetime çamur atmak için bunu söylediğiniz ne kadar belli.
derisi sertleşen yaratıklar maksimum hasardan etkilenmezler fiziksel büyüden de etkilenmezler.
bence alakası yok 49 lvlim ful yücelen üstümle babalide ki ezik olan boşa bile vururuken tam öleceği sırada derisi sertlesiyor ve istediğiniz kadar vurun 1k bile inmiyor enerjisi max hasar bu şekilde katledildi bence.arkadaşım sen 40 lvl üstü vuruyor demişsin sen sen 49 lvl full yücelenle boşu kes sana çarımı vercem ama sarsılmaz ve durdurma atmassan tabi..
Bu oyunu 39 level oynamamış gibi konuşmalardan bıkmadınızmı.
Hiç şüpesiz birilerinin titretiği bu evreni
Ben baştan sona YIKARIM....
Ben baştan sona YIKARIM....
-
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: Thelodos Of Ottoman
aynen katılıyorumRedsxLine yazdı:Bir şifacı 4-5 set takım ile gezerken gıkınız çıkmıyodu biz 7 aydır basbas bağrıyoruz kaç çeşit elbise ve silah kullanıyoruz diye. Şimdi bakıyorum sizinde ayağınıza basılınca cıyaklamaya başladınız.
Keşke hep bencil olmasa idiniz bugüne kadar.Şimdi kafanıza dank ederde anlarsınız şifayı.
üzerimizdeki takımlardan çantada yer kalmıyo
^^KARAŞEYH^^Şeyh^^BARBAR^^göklerinşifacısı^^Ahuramazda
The Lodos Of Ottoman
(TURAN)
The Lodos Of Ottoman
(TURAN)
- Petcarar
- Yasemin'in Gözcüsü
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
kaç kere söylemem lazım tek takımla gecenin takipçisi kesen savaşçı YOK. 150 vuruyor adam deri sertlenince.Wizards yazdı:yeni güncellemeyi düzelttiler ama hatalı düzelttiler böyle saçmalık görmedim:
1) gecenin takipçisi, lanetli meran, buz büyücüsü vs kesebilen bir savaşçı seviyesi onlardan daha düşük olan taşkanatı
kesemiyor allah aşkına akıl mantığa sığar çok saçma
2) bir hata yaptınız sayın ikv yönetimi ama hatanızı hatayla kapatmaya çalışıyorsunuz zırhları düşürerek
fizikselci bir büyücünün yeraltında ne kadar korkunç rakamlara ulaşabileceği aklınıza gelmedi mi acaba
üstümde tek kan çalan ruh çalan asa var fiziksel item meran muhafızına 1.300 karacine 1700 civarı vuruyorum
siz birde üstü full fevzi bey cevriye sultan olan bir büyücünün ne kadar korkunç vuruşlar yapabileceğini bir düşünün
en aşağı vuruşları 2.000 kritikle 5.000-6.000 yaklaşık vurabilirler
- Petcarar
- Yasemin'in Gözcüsü
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
ben çıkarcı demedim kimseye.okuma anlama problemin varsa onu bilemeyeceğim.asıl carım büyü ayrıca imzamda yazanı da okuman varsa okumuşsundur sizin kadar kp açı adamlar olduğu için pvp'yi bıraktım zatenturkiye90 yazdı:Arkadaşım kusura bakma ama senin kadar çıkarcı görmedim se o knuda 40satfa yorum yapanlara çıkardı demiştinya asıl sensin çıkarcı senin gibiler olduktan sonra bu yönetim daha oçk hata yapar anlaşılan senin asıl carın büyü ve olanlar çok işine geliyo yerlerrde nasıl yattığını unutma o günler yakın çünküPetcarar yazdı:O zaman demek ki yücelen kasmak için en doğrusu değilmiş?sevenesor yazdı:BEN BU OYUNU BETADAN BERİ OYNUYORUM RAHAT OL SEN BEN BURADA SAVAŞÇILARA YAPILAN HAKSIZLIKTAN BAHSEDİYORUM BEN KİMSEYE ÇAMUR ATMIYORUM YARASI OLAN GÜCENİR BEN DEĞİL SEN YENİSİN GALİBA FULL YÜCELEN NEKADAR MAL OLUYO NASIL KASILIYOR BİLSEYDİN BURADA ŞİMDİ BUNLARI YAZMAZDIN.Petcarar yazdı:39 seviye zamanında oynamadığınız oynadıysanız hafıza kaybı geçirdiğiniz ya da sırf yönetime çamur atmak için bunu söylediğiniz ne kadar belli.
derisi sertleşen yaratıklar maksimum hasardan etkilenmezler fiziksel büyüden de etkilenmezler.![]()
Yüceleni siz yücelttiniz fiyatı o yüzden yükseldi.Yoksa element kadar anca eder.Siz yücelenle isterseniz 99999999999999999999999999999999999999999999 para harcayın yine de gecenin takipçisi kesemezsiniz.Fiyatı yüksek diyerek savaşçıların güçsüzlüğünü savunuyorsanız ÇOK FAZLA PARA VERMESEYDİNİZ yüceleneben mi dedim size tek item yücelene 30m bayılın diye
ha ayrıca derisi sertleşiyorsa komododa/gece takipçisinde kasmazsınız bu kadar basit.Büyücüler nasıl gidip lanetli meranda kasmıyorsa siz de o yaratıklara bulaşmazsınız olur biter.Ben gücenmiyorum şuan gücenen sizsiniz demek ki yara sizde
- Kullgeretta
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Eminönü
sevenesor yazdı:senhar15 yazdı:45 lwlde komodoya tek çekıyordum 42 lwl de 2 vuruyor 1 . vurusda sarsılmaz atıyo 2. vurusa yıne aynı hasarı verıyordum yanı demem oki 40 lwl ustu derı sertleşmelerıne rahat vuruyorPetcarar yazdı:39 seviye zamanında oynamadığınız oynadıysanız hafıza kaybı geçirdiğiniz ya da sırf yönetime çamur atmak için bunu söylediğiniz ne kadar belli.
derisi sertleşen yaratıklar maksimum hasardan etkilenmezler fiziksel büyüden de etkilenmezler.
bence alakası yok 49 lvlim ful yücelen üstümle babalide ki ezik olan boşa bile vururuken tam öleceği sırada derisi sertlesiyor ve istediğiniz kadar vurun 1k bile inmiyor enerjisi max hasar bu şekilde katledildi bence.arkadaşım sen 40 lvl üstü vuruyor demişsin sen sen 49 lvl full yücelenle boşu kes sana çarımı vercem ama sarsılmaz ve durdurma atmassan tabi..
Eminönüne gel ben keserim sana
NewKULL
2010 Fan Art Kısa Hikaye Mansiyon : KULLGERETTA
www.istanbuloyun.com/image/fan10/story/3.html
İKV Mini Fan Art (Yazım Yarışması) Galibi (birinci):Kullgeretta (Geleceğe Yönelik Hikaye
forum.istanbuloyun.com/viewtopic.php?f=87&t=40769
2010 Fan Art Kısa Hikaye Mansiyon : KULLGERETTA
www.istanbuloyun.com/image/fan10/story/3.html
İKV Mini Fan Art (Yazım Yarışması) Galibi (birinci):Kullgeretta (Geleceğe Yönelik Hikaye
forum.istanbuloyun.com/viewtopic.php?f=87&t=40769