halo903 yazdı:kg aeo.
oyuna gel takılak
halo903 yazdı:kg aeo.
gel lodos kesek ya cnm skldıKiNGFiSH yazdı:halo903 yazdı:kg aeo.
oyuna gel takılak
:mrgreen:halo903 yazdı:gel lodos kesek ya cnm skldıKiNGFiSH yazdı:halo903 yazdı:kg aeo.
oyuna gel takılak
canın sağolsun yücelim yönetim oynasın kendi kendine oyundacutting yazdı:Yetkiyi eline alan ergenler boy gösterisi yaparak kendilerini kanıtlamaya çalışıyorlar.Kurallar işletiliyormuş.Kurallar herkese eşit işliyorsa düzen saglanır.Ben burdan suç duyurusunda bulunuyorum.Charı 3 yıldız veya kılıc olanların tümü incelensin hangisi oyun açığını kullanmamış ve daha da ileri giderek hangi gm bu açığı kullanmamış çıkıp da biri konuşsun.Oyundan soğutmaktan başka ne işe yararsınız siz.Bu oyunda hangi noktada ne katkı sağladınız. Birkaç yıldır uygulama adına oyunda ne degişti Allah aşkına.Bir topluluk hiç mi üretgen olmaz.Oyunda saklanbaç oynamaktan başka ne bilirsiniz.Artisler topluluğu sizi. Kendi ayağınıza kurşun sıkıyorsunuz farkında degilsiniz.Bir açık varsa onu kapatın kullananlarla uğraşmakmıdır sadece göreviniz.Kapatamıyorsanız bunun cezasını biz mi ödemek zorundayız. M İ R loncası olarak sayenizde oyundan soğuduk be.Ben de zamanında o görevlerde bulundum.Forumda da, test ekibinde de, tickets okumada da görev yaptım.O yüzden bana masal anlatmayın yine kalıplaşmış birkaç kelimeyle kendinizi ağırdan satmayın.Sadece şu sorumu cevaplayın.Siz ne işe yararsınız ? Görev süreniz boyunca bu oyuna ne katkınız oldu ? Alın oyununuz sizin olsun !
Sametim kusura bakma konunu kirlettim biraz içimi dökeyim dedim.Zaten bizim oyun umurumuzda degil.Sizin gibi dostlarla birlikte olmak için uğradığımız bir durak sadece.Bu durak olmaz bir sonraki durakta biz yine görüşmeye devam ederiz.Sıkma canını![]()
![]()
cutting(yücel)
:mrgreen:cutting yazdı:Bu yöneticiler tam komediYorumumu silmişler bilgilendirmeye de gerek duymamışlar.Devam edin