Bizdende buraya kadar. MONSTRO

Kuklacı sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
KiNGFiSH
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: RoA

Re: Bizdende buraya kadar. MONSTRO

Mesaj gönderen KiNGFiSH »

halo903 yazdı:kg aeo.

oyuna gel takılak
uNSpokeeN

Yüzmebilenbalık
Kullanıcı avatarı
halo903
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Tılsım
Klan: Lodos

Mesaj gönderen halo903 »

KiNGFiSH yazdı:

oyuna gel takılak
gel lodos kesek ya cnm skldı
Kullanıcı avatarı
GWYNBLEIDD
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Lonca: Hicret

Mesaj gönderen GWYNBLEIDD »

halo903 yazdı:
KiNGFiSH yazdı:

oyuna gel takılak
gel lodos kesek ya cnm skldı
:mrgreen:
Kullanıcı avatarı
yunus
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Lonca: Wara Wara

Mesaj gönderen yunus »

Allaha emanetsin kardeşim kendine iyi bak
HızLıSıBeNDe
Kullanıcı avatarı
cutting
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen cutting »

Yetkiyi eline alan ergenler boy gösterisi yaparak kendilerini kanıtlamaya çalışıyorlar.Kurallar işletiliyormuş.Kurallar herkese eşit işliyorsa düzen saglanır.Ben burdan suç duyurusunda bulunuyorum.Charı 3 yıldız veya kılıc olanların tümü incelensin hangisi oyun açığını kullanmamış ve daha da ileri giderek hangi gm bu açığı kullanmamış çıkıp da biri konuşsun.Oyundan soğutmaktan başka ne işe yararsınız siz.Bu oyunda hangi noktada ne katkı sağladınız. Birkaç yıldır uygulama adına oyunda ne degişti Allah aşkına.Bir topluluk hiç mi üretgen olmaz.Oyunda saklanbaç oynamaktan başka ne bilirsiniz.Artisler topluluğu sizi. Kendi ayağınıza kurşun sıkıyorsunuz farkında degilsiniz.Bir açık varsa onu kapatın kullananlarla uğraşmakmıdır sadece göreviniz.Kapatamıyorsanız bunun cezasını biz mi ödemek zorundayız. M İ R loncası olarak sayenizde oyundan soğuduk be.Ben de zamanında o görevlerde bulundum.Forumda da, test ekibinde de, tickets okumada da görev yaptım.O yüzden bana masal anlatmayın yine kalıplaşmış birkaç kelimeyle kendinizi ağırdan satmayın.Sadece şu sorumu cevaplayın.Siz ne işe yararsınız ? Görev süreniz boyunca bu oyuna ne katkınız oldu ? Alın oyununuz sizin olsun !

Sametim kusura bakma konunu kirlettim biraz içimi dökeyim dedim.Zaten bizim oyun umurumuzda degil.Sizin gibi dostlarla birlikte olmak için uğradığımız bir durak sadece.Bu durak olmaz bir sonraki durakta biz yine görüşmeye devam ederiz.Sıkma canını ;) ;)

cutting(yücel)
Resim
Kullanıcı avatarı
xMONSTROx
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Lonca: M İ R

Mesaj gönderen xMONSTROx »

cutting yazdı:Yetkiyi eline alan ergenler boy gösterisi yaparak kendilerini kanıtlamaya çalışıyorlar.Kurallar işletiliyormuş.Kurallar herkese eşit işliyorsa düzen saglanır.Ben burdan suç duyurusunda bulunuyorum.Charı 3 yıldız veya kılıc olanların tümü incelensin hangisi oyun açığını kullanmamış ve daha da ileri giderek hangi gm bu açığı kullanmamış çıkıp da biri konuşsun.Oyundan soğutmaktan başka ne işe yararsınız siz.Bu oyunda hangi noktada ne katkı sağladınız. Birkaç yıldır uygulama adına oyunda ne degişti Allah aşkına.Bir topluluk hiç mi üretgen olmaz.Oyunda saklanbaç oynamaktan başka ne bilirsiniz.Artisler topluluğu sizi. Kendi ayağınıza kurşun sıkıyorsunuz farkında degilsiniz.Bir açık varsa onu kapatın kullananlarla uğraşmakmıdır sadece göreviniz.Kapatamıyorsanız bunun cezasını biz mi ödemek zorundayız. M İ R loncası olarak sayenizde oyundan soğuduk be.Ben de zamanında o görevlerde bulundum.Forumda da, test ekibinde de, tickets okumada da görev yaptım.O yüzden bana masal anlatmayın yine kalıplaşmış birkaç kelimeyle kendinizi ağırdan satmayın.Sadece şu sorumu cevaplayın.Siz ne işe yararsınız ? Görev süreniz boyunca bu oyuna ne katkınız oldu ? Alın oyununuz sizin olsun !

Sametim kusura bakma konunu kirlettim biraz içimi dökeyim dedim.Zaten bizim oyun umurumuzda degil.Sizin gibi dostlarla birlikte olmak için uğradığımız bir durak sadece.Bu durak olmaz bir sonraki durakta biz yine görüşmeye devam ederiz.Sıkma canını ;) ;)

cutting(yücel)
canın sağolsun yücelim yönetim oynasın kendi kendine oyunda :D adamlar neyden dolayı blok attığını dahi bilmiyor sıvasınlar bakalım nereye kadar devam edecekler :D biz M İ R olarak her zaman beraberiz kimsenin şüphesi olmasın gider başka oyun oynarız bizim için sıkıntı değil başka oyunlar para kazanırlar :D
MONSTRO
MONSTROII
MONSTROIII
Kullanıcı avatarı
ECHO
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: Luxury Exclusive

Mesaj gönderen ECHO »

Hakkında Hayırlısı Samet.Yolun Açık Olsun
FARUKULUSOY
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
cutting
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen cutting »

Bu yöneticiler tam komedi :D Yorumumu silmişler bilgilendirmeye de gerek duymamışlar.Devam edin :)
Resim
Kullanıcı avatarı
GWYNBLEIDD
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Lonca: Hicret

Mesaj gönderen GWYNBLEIDD »

Bundan uzun bir süre önce mir loncasından esinti karakteri küfür ederken monstro , "erkan abi sus alsan da önemli değil gm arkadaşa söylerim açar susunu' diye yazıyordu. Veyahut diğer üyeler biz susturma cezası almayız diye geriniyorlardı. Ne değişti de birden bire cephe aldınız yönetime? Madem destek ekibinde bulundun, bu çeşit bir 'oyun açığının' kullanılmaması ve cezalandırılması gerektiğini bilmiyor muydun? Destek sisteminin işleyişi hakkında o kadar bilgin varsa adamını uyarsaydın ya ? Kendi çıkarlarınız için bir şeyi veya birilerini kullanıp dengeler değişince okları yönetime yöneltip misilleme yapmanız çok ironik bir durum :) 'Bilmiyordum, oyun açığının olması sizin hatanız, kapasaydınız' ayakları ile olup biteni karşı tarafa kendi hataları gibiymiş gibi lanse etme çabalarınız, atılan banın açılması konusunda hiç bir olumlu ihtimal teşkil etmiyor.
İyiki de oyun açığını kullanıp bot ile kp kastığı için ban yemiş. Kullanan ve yakalanan dost düşman herkeste yesin, hakkıdır. O sınırsız banı atan GM'nin de eline koluna sağlık.
Olmayan mesajını nasıl cevapladım diye merak ediyorsan şikayet edip ben sildirdim, oradandır.
Kullanıcı avatarı
byprens
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: M İ R

Mesaj gönderen byprens »

cutting yazdı:Bu yöneticiler tam komedi :D Yorumumu silmişler bilgilendirmeye de gerek duymamışlar.Devam edin :)
:mrgreen:
TuuKTuuK
ıIıSeCTuSıIı

MİRTV

“Genel Sohbet” sayfasına dön