Zwartan 'dan gecikmiş veda

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
kordugum
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları

Re: Zwartan 'dan gecikmiş veda

Mesaj gönderen kordugum »

Auril yazdı:Hangi arkadasima ikv oynuyorum dediysem zamaninda benimle dalga gecti puhahah o 2 boyutlu yerde fare yuruyen oyunmu kagit gibi adamlar filan var o mu zuhahaha dediler bana ki haklilar ben ikv yi oyun hikayesi kurgusu ortami sohbeti icin oynadim sirf eger sizin dediginiz butce ile tabi gercekse bize sunduklari oyun buysa demekki bu isi yapanlarda bir sikinti var zula fisildandiginda tanitim yapildiginda inceledim cok detayli olmasada baktim ama ne yazikki ikv den cok bi fark goremedim kalite olarak 2.5 senede milyar milyon para harcayip yine bu seviyede bi fps oyun yapiliyorsa kusura bakmayin ama bu is boyle yurumez.
Kardeş şakamısınız siz biriniz gidiyor biriniz geliyor cevap vermekten bıktım size oyun yapımlarını araştır grafik tasarımlarını onları oyun motoruna enjekte etmeyi tek tek onları test etmeyi client-server ilişkisini ayarlama yapımı 6 yıl süren oyunlar var grafik olarak dersinki 6 yılda bunumu yapmış daha iyisini yapın görelim derin ÜSTELİK KAFANIZA VURA VURA DİYELİMMİ OYUN KBT da ve çoğu kişinin bilgisiyarı oyunun en aşagı grafiklerde açıyor boş adamlar asyanın en büyük 2 fuarına katıldı hangi Türk firma yabancı bir yerde oyun tanıtımı yapmış hangi Türk oyunun yabancı dil destegi var zulanın var işte boş yorumlar yapmayın adamların 2.5 senedir uğraştığı trilyonlarca para harcadığı oyuna ne haddiniz çamur atmak sen oynama kardeş lütfen ya sivri dilinle her şeyi eleştirmeye devam et yemin ediyorum gram zeka yok sizde sizin gibiler yüzünden Türk oyun sektörüne kimse girmek istemiyor.Şaka gibisiniz yeminle al paintten iki resim çiz oyun yaparsın sen
Kullanıcı avatarı
Auril
Meran Kaşifi
Meran Kaşifi
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Auril »

kordugum yazdı:
Auril yazdı:Hangi arkadasima ikv oynuyorum dediysem zamaninda benimle dalga gecti puhahah o 2 boyutlu yerde fare yuruyen oyunmu kagit gibi adamlar filan var o mu zuhahaha dediler bana ki haklilar ben ikv yi oyun hikayesi kurgusu ortami sohbeti icin oynadim sirf eger sizin dediginiz butce ile tabi gercekse bize sunduklari oyun buysa demekki bu isi yapanlarda bir sikinti var zula fisildandiginda tanitim yapildiginda inceledim cok detayli olmasada baktim ama ne yazikki ikv den cok bi fark goremedim kalite olarak 2.5 senede milyar milyon para harcayip yine bu seviyede bi fps oyun yapiliyorsa kusura bakmayin ama bu is boyle yurumez.
Kardeş şakamısınız siz biriniz gidiyor biriniz geliyor cevap vermekten bıktım size oyun yapımlarını araştır grafik tasarımlarını onları oyun motoruna enjekte etmeyi tek tek onları test etmeyi client-server ilişkisini ayarlama yapımı 6 yıl süren oyunlar var grafik olarak dersinki 6 yılda bunumu yapmış daha iyisini yapın görelim derin ÜSTELİK KAFANIZA VURA VURA DİYELİMMİ OYUN KBT da ve çoğu kişinin bilgisiyarı oyunun en aşagı grafiklerde açıyor boş adamlar asyanın en büyük 2 fuarına katıldı hangi Türk firma yabancı bir yerde oyun tanıtımı yapmış hangi Türk oyunun yabancı dil destegi var zulanın var işte boş yorumlar yapmayın adamların 2.5 senedir uğraştığı trilyonlarca para harcadığı oyuna ne haddiniz çamur atmak sen oynama kardeş lütfen ya sivri dilinle her şeyi eleştirmeye devam et yemin ediyorum gram zeka yok sizde sizin gibiler yüzünden Türk oyun sektörüne kimse girmek istemiyor.Şaka gibisiniz yeminle al paintten iki resim çiz oyun yaparsın sen
Bilgisayar ve yazilim muhendisligi ogrencisiyim kod yazmayi ve bu tur isleri emin ol senden iyi biliyorum zamaninda hatirlayan olur ikv forum icin mobil uygulama yapmayi teklif ettim hic bir ucret talep etmedim bunun icin sirf oyuna katkim olsun diye ama yonetim benimle forum arayuzu ile ilgili ihtiyacim olan bilgileri paylasmadigi icin yapamadim emin ol turk oyunlarina senden daha cok deger veriyorum ve onemsiyorum kimseye camur attigim yok gercekleri soylemek camur atmak olarak nitelendiriliyosa o senin bilicegin is iyi gunler.
auril & DoubleLift
Kullanıcı avatarı
kordugum
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Auril yazdı:
kordugum yazdı:
Bilgisayar ve yazilim muhendisligi ogrencisiyim kod yazmayi ve bu tur isleri emin ol senden iyi biliyorum zamaninda hatirlayan olur ikv forum icin mobil uygulama yapmayi teklif ettim hic bir ucret talep etmedim bunun icin sirf oyuna katkim olsun diye ama yonetim benimle forum arayuzu ile ilgili ihtiyacim olan bilgileri paylasmadigi icin yapamadim emin ol turk oyunlarina senden daha cok deger veriyorum ve onemsiyorum kimseye camur attigim yok gercekleri soylemek camur atmak olarak nitelendiriliyosa o senin bilicegin is iyi gunler.
Kendi yazdıklarını okumadan yazıyorsun eleştire eleştire bitiremedim sana bütçeyi gösteriyoruz inanmıyorsun o zaman kusura bakmadan bir şeyden anladıgın filan yok destek verdiğin filan yok bir şeye resmen rest çekiyorsun oynamayın diyorsunuz oyunu grafiklerini eleştiriyorsun şakamısın sen ikvye 2 boyutlu diyon ne dedigin belli degil aga lütfen uzak dur kimsenin desteginide ihtiyacı yok senin destek veriyormuş ahahahaha :ASADSAASDASDA İşte sizin gibiler hep ben daha iyisini yaparım modunda devam edin ne diyeyim
Kullanıcı avatarı
maRbLey
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen maRbLey »

İkv türü oyunlar patlamalı kırmalı dökmeliyken oyunun sadeliği de farklı bir cekici noktasıydı. Grafiklerden de öte arkadaşlık sohbet muhabbet ön plandaydı. İkv hoş yanlarının yanında bazı hoş olmayan grafik hataları vardı. Hep di li geçmiş zaman kullandım farkettiyseniz hoş bir hatıraydı ikv bu yönüyle.
Gelelim zulaya. Ekip belki elinden gelenin en iyisini yapmıştır olabilecek en iyi oyunu yapmışlardır (imkanlar dahilinde) ancak kimse dalgalarla nasıl boğuştuğuna bakmaz, gemiyi limana getirip getirmediğine bakar. Zula bldiğim kadarıyla fps tarzı bir oyun. Yeni çıkan fpslere bir bakın isterseniz. Zulanın onların kat be kat altında kalacağını düşünüyorum. İkv gibi kurtarıcı oyuncuları olacak mı o bile muamma.
Herneyse umarım bu dediklerimi yerimde başarılı olurlar.
bu arada yazmayı unutmusum bir oyunun iyi mi kötü mü olduğunu belirtmek için yazılım mühendisi mi olmak gerek biz oynayacağız o oyunu o yazılımcı geliştirici (herneyse) değil.
Ray malifalitiko
Kullanıcı avatarı
kordugum
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

maRbLey yazdı:İkv türü oyunlar patlamalı kırmalı dökmeliyken oyunun sadeliği de farklı bir cekici noktasıydı. Grafiklerden de öte arkadaşlık sohbet muhabbet ön plandaydı. İkv hoş yanlarının yanında bazı hoş olmayan grafik hataları vardı. Hep di li geçmiş zaman kullandım farkettiyseniz hoş bir hatıraydı ikv bu yönüyle.
Gelelim zulaya. Ekip belki elinden gelenin en iyisini yapmıştır olabilecek en iyi oyunu yapmışlardır (imkanlar dahilinde) ancak kimse dalgalarla nasıl boğuştuğuna bakmaz, gemiyi limana getirip getirmediğine bakar. Zula bldiğim kadarıyla fps tarzı bir oyun. Yeni çıkan fpslere bir bakın isterseniz. Zulanın onların kat be kat altında kalacağını düşünüyorum. İkv gibi kurtarıcı oyuncuları olacak mı o bile muamma.
Herneyse umarım bu dediklerimi yerimde başarılı olurlar.
bu arada yazmayı unutmusum bir oyunun iyi mi kötü mü olduğunu belirtmek için yazılım mühendisi mi olmak gerek biz oynayacağız o oyunu o yazılımcı geliştirici (herneyse) değil.
Oyun oynadığın salla gitsin abicim bi yürüyün ya ben onumu diyorum oyunu yaparkenki emekleri göz ardı edemessin ve ne olursa amaç yerli sektöre destek vermektir yeni çıkan fps ? R.I.P mi oynayalım S.K.I.L.L mi oynayalım yoksa Wolfteam mı s2 mi yoksa ahahaha ulan doğru düzgün fps varmıda ötüyorsun aç tavuk kendini buğday ambarında sanarmış seninkide o misal yeni çıkan fpslere bakacakmışız xdxdxd
Kullanıcı avatarı
mobilsorun
Hızlı Koşan
Hızlı Koşan
Sunucu: Beyaz Köşk
Lonca: Yalnızlık Paylaşılmaz

Mesaj gönderen mobilsorun »

kal öf düti çok güzel bi oyun bence
Bir ay doğar ilk ak$amdan geceden ..
Resim
Yolun ardına bakmadık yorulmadık ..
Kullanıcı avatarı
AFRASiYAB
Sui Generis
Sui Generis

Mesaj gönderen AFRASiYAB »

Merhabalar;

Konudaki tartışmaya yönelik ve konu dışı iletiler kaldırılmıştır. Devamı halinde benzeri iletilerin de kaldırılarak ilgili kişilere moderasyon uygulanacağını belirtmek isterim. Lütfen kişisel tartışmalarınızı bu gibi mecralara taşımayınız.

İyi forumlar dilerim.
İletişim/Destek Formu | Hızlı Destek | Etkinlik Takvimi
Forum Kanalındaki Faydalı Konular

Ayın Etkinlik Ödülüne Sen Karar Ver!
İstanbul Kıyamet Vakti'nden Haberdar Olun!
Resim Resim Resim Resim
Kullanıcı avatarı
tedashii
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen tedashii »

Nerull Zwartan'ın yaptığının yarısını yapsaydı İKV şuan bambaşka bir halde olurdu
WesTSooN
Kullanıcı avatarı
maRbLey
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen maRbLey »

Konu tartışmaya döndüğü için ancak ikv forumda giriler silinir. Forumun amacı nedir bilmeden şu saçma nedeni ittirerek yıllardır konu kilitleyip yazıları siliyorssunuz. İsimler değişiyor saçmalıklar değişmiyor.
Ray malifalitiko
Kullanıcı avatarı
BunudaBanlayin
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Sunucu: Karaköy

Mesaj gönderen BunudaBanlayin »

İKV eski ekibini mumla arıyor büyük üstat..
Resim

“Genel Etkileşim” sayfasına dön