Playstore'dan 01 Ocak ile 04 Ocak tarihleri arasında İKV Ürünleri alarak indirimden yararlanan oyuncularımız arasında düzenlenen çekilişte şanslı olanlar belli oldu!
Güvenlik nedeniyle kazanan kullanıcıların ad soyad, bilgilerini buradan paylaşamıyoruz.Kazanan neferlerimize telefon ile ulaşılarak,iletişime geçilmiştir.
Katılım gösteren tüm neferlerimize teşekkür ederiz. Bol kazançlı bir yıl geçirmeniz dileğiyle.
Demişsin arkadaşım ; ne soobe de ne ttnet te ne de playstore de bir Allah ın kulunu tanımam. Tamamen şans.
"Güvenlik nedeniyle kazanan kullanıcıların ad soyad, bilgilerini buradan paylaşamıyoruz.Kazanan neferlerimize telefon ile ulaşılarak,iletişime geçilmiştir."
Daha beni arayıp soran olmadı. zifan hanım, ne yapmam gerekir yardımcı olabilir misiniz.
Diğer kazanan arkadaşlar ada hayırlı olsun.
mArAşAldAdAş Dadaşdede Fikrimimincegülü Ramizkaraekşi su gördüm düşümde
karanlıktı ve gürültüyle çağlıyordu
ceplerimde kül vardı ve yanıyordu
sonra sabah oluyor
ve bir ceylan kalbinde alem ağlıyordu
Demişsin arkadaşım ; ne soobe de ne ttnet te ne de playstore de bir Allah ın kulunu tanımam. Tamamen şans.
"Güvenlik nedeniyle kazanan kullanıcıların ad soyad, bilgilerini buradan paylaşamıyoruz.Kazanan neferlerimize telefon ile ulaşılarak,iletişime geçilmiştir."
Daha beni arayıp soran olmadı. zifan hanım, ne yapmam gerekir yardımcı olabilir misiniz.
Hayırlı olsun aldırma bunlara her şeyi eleştirirler oysaki aldığı karakter adına kadar her şey belli
Hayırlı olsun aldırma bunlara her şeyi eleştirirler oysaki aldığı karakter adına kadar her şey belli
Bak arkadaşım. Zifan hanım ne demiş ?
İletişime geçilmiştir demiş.
Sen ne demişsin ?
marasaldadas yazdı:
Senin daha şeyinden haberin yok!
Ad Soyad paylaşma eyvallah.
her alışveriş yaptığınızda verilen "Ödeme No" var.Onları açıkla.
Ramdom.org ile yaptığın "rast gele" çekilişin fotosunu al .
örn :
Bak arkadaşım. Zifan hanım ne demiş ?
İletişime geçilmiştir demiş.
Sen ne demişsin ?
marasaldadas yazdı:
Senin daha şeyinden haberin yok!
Ad Soyad paylaşma eyvallah.
her alışveriş yaptığınızda verilen "Ödeme No" var.Onları açıkla.
Ramdom.org ile yaptığın "rast gele" çekilişin fotosunu al .
örn :
cahil cahil konuşup sinirlendirmeyin insanı
Aynen dediğin gibi, ben cahilin biriyim. o yüzden ne demek istediğimi anlatamadım kusuruma bakma. tekrar yazayım senin gibi okumuş, kültürlü, bilgili insanlar anlamaz ama belki benim gibi cahiller anlar.
Ne soobe de ne ttnet te ne de playstore de bir Allah ın kulunu tanımam. Tamamen şans.
mArAşAldAdAş Dadaşdede Fikrimimincegülü Ramizkaraekşi su gördüm düşümde
karanlıktı ve gürültüyle çağlıyordu
ceplerimde kül vardı ve yanıyordu
sonra sabah oluyor
ve bir ceylan kalbinde alem ağlıyordu
Maraşaldadaş a katılıyorum tamamen şans. Bende beğen-paylaş-kazan dan 3. kademe tılsım kazandım. Oyun yöneticisi , görevlisi , yardımcısı cartı curtunu tanımam. Sadece şans meselesi. :geek:
Bir Gün Herkes Bunun "OYUN" Olduğunu Anlayacak!....
Bir İKV klasiği daha. Dükkana yılbaşı piyangosu koymak yerine yine parayı tercih edip playstoreden ürün aldırarak çekiliş yaptınız Tam İKV yönetimine yakışan bir durum. Süper devam