Anladım tesekkür ederim.DuMaNisTT yazdı:Dawnguard yazdı:Bir tür oyun hatasımı bu nedir ?FResHxMoK yazdı:
Oyunun saatine göre öğlenden akşama geçiş ve geceden sabaha karşı olan durumlarda kıyafetler çeşitli renklere bürünür. Oyun hatası değil.
seneler öncesi :D
Re: seneler öncesi :D
Evet bayaa eskiymis kardes  39 zamaninda cekilen fotograflari atmayin duygulaniyoruk yapmayin bunu
 39 zamaninda cekilen fotograflari atmayin duygulaniyoruk yapmayin bunu 

auril & DoubleLift

- FResHxMoK
- Salgın Koruyucusu 
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
beyler önemli olan sene degil set bu setı başka birinde gören varmı sıkıntı burda işte   

Rakıyı severim, Kadınları da severim, ama Rakı içen Kadınları daha çok severim...

- BunudaBanlayin
- Tılsım Tanığı 
- Sunucu: Karaköy
- Klan: Lodos
"Set bu setı başka birinde gören varmo sıkıntı burda işteFResHxMoK yazdı:beyler önemli olan sene degil set bu setı başka birinde gören varmı sıkıntı burda işte
Cümleni anlayamadım

- 
				EklentiPaketi
- FareAdam Düşmanı 
Arşivinde sakladığın fotoğraflardan biri sözünü görünce 2007 felan sandım bu ne Allah aşkına 2010 civarı felanBunudaBanlayin yazdı:Seneler öncesi yazısını gördüğümde büyük bir umutla girdim konuya ama yine parlayan şaheser silahları görünce hevesim kaçtı bir anda
Arşivimde sakladığım fotoğraflardan sadece 1 tanesiYaklaşık 350 adet fotoğraf saklıyorum
Şifacı sakinleştirme yeteneği 2 numaralı yetenekEskiler bilir
Seneler öncesinden kalma bir ekran görüntüsü,dengeli dağılmış savaşçı yetenekleri, eskiden hem defansif hem ofansif aynı anda açabiliyosusunuz, eskiler bilir

- Ttaymmm
- Çınaraltı Müdavimi 
- Lonca: R U S
''geçende 15 lv oldum oyunan çıktım bugün girdiğimde bi baktım 14 lv im ve ilginç olan 15 lv silah takıyom yardım edermisininiz''EklentiPaketi yazdı: Arşivinde sakladığın fotoğraflardan biri sözünü görünce 2007 felan sandım bu ne Allah aşkına 2010 civarı felan
Seneler öncesinden kalma bir ekran görüntüsü,dengeli dağılmış savaşçı yetenekleri, eskiden hem defansif hem ofansif aynı anda açabiliyosusunuz, eskiler bilir
Duygulandım. :roll:
Mustafa Kemal ATATÜRK

- 
				EklentiPaketi
- FareAdam Düşmanı 
Sahıbısı geldi kaçınTtaymmm yazdı: Duygulandım. :roll:
- Ttaymmm
- Çınaraltı Müdavimi 
- Lonca: R U S
EklentiPaketi yazdı:Sahıbısı geldi kaçınTtaymmm yazdı: Duygulandım. :roll:
Mustafa Kemal ATATÜRK

- BunudaBanlayin
- Tılsım Tanığı 
- Sunucu: Karaköy
EklentiPaketi yazdı:Arşivinde sakladığın fotoğraflardan biri sözünü görünce 2007 felan sandım bu ne Allah aşkına 2010 civarı felanBunudaBanlayin yazdı:Seneler öncesi yazısını gördüğümde büyük bir umutla girdim konuya ama yine parlayan şaheser silahları görünce hevesim kaçtı bir anda
Arşivimde sakladığım fotoğraflardan sadece 1 tanesiYaklaşık 350 adet fotoğraf saklıyorum
http://istanbuloyun.com/News.aspx?NewsId=34
bu linke bakmanı tavsiye ederim. Ki bu tarihten daha öncesi var ..

- 
				EklentiPaketi
- FareAdam Düşmanı 
BunudaBanlayin yazdı:EklentiPaketi yazdı:Arşivinde sakladığın fotoğraflardan biri sözünü görünce 2007 felan sandım bu ne Allah aşkına 2010 civarı felanBunudaBanlayin yazdı:Seneler öncesi yazısını gördüğümde büyük bir umutla girdim konuya ama yine parlayan şaheser silahları görünce hevesim kaçtı bir anda
http://istanbuloyun.com/News.aspx?NewsId=34
bu linke bakmanı tavsiye ederim. Ki bu tarihten daha öncesi var ..