Arkadaşlar sizinde gördüğünüz gibi oyunda eskisi kadar bi yoğunluk yok. Ben 39 level zamanında da 29 level zamanında da sunucu yoğunluğundan oyuna giremediğim zamanları bilirdim ve sırf sunucuya girebilmek için plus paket aldığım günleri bilirim...
Fakat şimdi ?
Neredeyse Sunucular Bomboş... Yılbaşında, Bayramlarda Fotoğraf etkinliği düzenlendiği zaman o kadar kalabalık olurdu ki Lag'dan hareket edemezdik. Sizcede Bu Oyun Kan Kaybetmiyor mu ? Bence büyük bir çöküş var... Bazen eski dostlarımla sosyal medyada konuşurken "Ya sen niye bıraktın ?" diyorum. Ve Kime sorduysam aynı cevabı alıyorum, "ya oyunda kimse kalmadı tek başına da sıkılıyor insan".
Sahi Yav Oyunda Neden Kimse Kalmadı ?
Kimisi Oyunun Tamamiyle Paraya Döndüğünü Söylüyo, Kimisi Şu grup bölgeleri çıktı elaleme muhtac ettiler, bireysel olarak hiç bişey yapamıyosun diyor. Kimisi "Abi 7 yıl oldu oyunun grafik motoru aynı hiç bir yenilik yok" diyor. Kimisi "Oyunun içine ettiler Lagdan Ha Bire Ölüyorum Sinir Olmaktansa Hiç Oynamam daha iyi" diyor. Peki sizce sebep nedir ?
Peki Hiç Dikkatinizi Çekti mi Oyuna Yatırılan paralar nereye gidiyor ? Akçeler, Plus paketler falan yüzlerce kişi oyuna para yatırıyor. Peki Bize Kaliteli Bir Hizmet Sunuluyor mu ? Peki Son Gelen Eklenti Paketinin Üzerinden Ne Kadar Zaman Geçti ? Hala bir yenilik yok, bu bana çok enteresan geliyo...
Yakında Sunucular Birleşmeye Gider mi tartışma konusu doğrusu...
Sizce Sunucu Birleşimi Olur Mu ?
- AccuRacy
- Acemi Savaşçı

- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
- Lonca: The Lodos Of Ottoman
Sizce Sunucu Birleşimi Olur Mu ?
- İstanbul Kıyamet Vakti ™
- ๑۩۞۩๑ K A R Ş I Y A K A L I ๑۩۞۩๑
- AccuRacy™
Re: Sizce Sunucu Birleşimi Olur Mu ?
Bence birleşmez.Çünkü oyunun halen tamamlanmayan bir hikayesi var ne kadar gelecegini düsünmesekte olası bi eklenti paketi daha gelirse oyuna geri dönüsler kesinlikle olacaktır.Öyle bir durumda şimdi bile varlıgından bahsedilen lag icinden cıkılmaz bir hal alır.
- BunudaBanlayin
- Tılsım Tanığı

- Sunucu: Karaköy
Oyunun çöküşüne sebep olan 2 neden var bana göre,
1.si Tılsım denen saçma bir sistemin getirilmesi
2.si Derindeki sır eklentisiyle grup bölgelerinin gelişi ve savaşçı yetenek sisteminin değişip Hasar eşyalı kombinasyonların çöpe gitmesi..
1.si Tılsım denen saçma bir sistemin getirilmesi
2.si Derindeki sır eklentisiyle grup bölgelerinin gelişi ve savaşçı yetenek sisteminin değişip Hasar eşyalı kombinasyonların çöpe gitmesi..

- DuMaNisTT
- Dış Şehir Gezgini

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Talebe-i Tevarih
Bu şekilde lag varken sunucu birleşimi size mantıklı geliyorsa tebrikler 
- Sakirpasali
- Teşkilat Neferi

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Fast Lane
Merhabalar, bence en büyük çöküş çemberlitaş silahlarına yükseltme gelmesiyle başladı. İnsanların zamanında 150-200m verip ürettiği ejder,ecel,ashap çöp olunca anladılar hiç bir zaman emeklerinin sonuçlarını alamadıklarını ve gittiler.
Gizlenmiş İçerikGöster

Geçen gün hızlı desteğe sordum onca para kimin cebine gidiyor ve para yetmiyor mu? diye Cvb sizce ne olabilir? Ne cvbı kardeşim hemen kaldırıldı konu bunun cvbını bile veremiyorlar.
- KingxReaper
- Şarapçı'nın Sırdaşı

- Sunucu: Sancak
bence birleşmeli 4 sunucu yeterde artar bile!
- showmaster
- FareAdam Düşmanı

Konuyu gördüğümde aklıma gelen ilk seydi bu sende yazmışsn ellerine sağlıkDuMaNisTT yazdı:Bu şekilde lag varken sunucu birleşimi size mantıklı geliyorsa tebrikler