Bu adam bir haftadan fazladır klandan aynı şekilde yazmaya farklı çarlar veya ceza susturma cezası verilerek geçiştirilerek ceza verilen adamı ip adresinden ban atmak veya ip adresi üzerinden girilen bütün üyelikleri blokmasını beklerdim açıkçası oyunun yönetim bölümünün hali içler acısı oyunda bu kadar açık veya bazı programlarla bunun dışında bir sürü dolap çevirilirken kimse dönüp de banamısın demiyo
[Uygunsuz içerik kaldırılmıştır.]
yönetim nerde ??
- themoments
- Sahaf Yardımcısı

- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: Prisoners Of Freedom
yönetim nerde ??
En son Eviren tarafından 08 Oca 2015 00:35 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Sebep: Uygunsuz içerik kaldırılmıştır.
Sebep: Uygunsuz içerik kaldırılmıştır.
Re: yönetim nerde ??
Selamlar,
Yapılan kural ihlaline ve tekrar durumuna göre ceza sistemindeki farklı cezalar kullanıcılara uygulanmaktadır. Bu konuda şahsi yaptırımlardan kaçınmak için belirlenmiş kurallara uymaya çalışırken haksızlıkların önüne geçmek için de hassas olmaya çalışıyoruz. Verilen cezalar hakkında şüpheye düşmemenizi rica ederek bir sonraki sefer oyun içerisinde şikayet et kanalını kullanmanızı rica ederiz. Zira bu yöntem şikayet edilen şahsa cezanın daha kısa sürede uygulanmasını sağlayacaktır.
Şikayet et kanalı dışında İletişim/Destek Formu üzerinden bildirim tipini 'Oyuncu Hata Kullanımı' şeklinde seçerek bildirim yapabilirsiniz.
Son olarak forum kanallarında konu açarken forum kurallarına bağlı kalmanız gerektiğini hatırlatırız. Forum kuralları gereği argo, küfür içerikli görsel kaldırılmıştır.
Anlayışınız ve hassasiyetiniz için teşekkürler, iyi oyunlar.
Yapılan kural ihlaline ve tekrar durumuna göre ceza sistemindeki farklı cezalar kullanıcılara uygulanmaktadır. Bu konuda şahsi yaptırımlardan kaçınmak için belirlenmiş kurallara uymaya çalışırken haksızlıkların önüne geçmek için de hassas olmaya çalışıyoruz. Verilen cezalar hakkında şüpheye düşmemenizi rica ederek bir sonraki sefer oyun içerisinde şikayet et kanalını kullanmanızı rica ederiz. Zira bu yöntem şikayet edilen şahsa cezanın daha kısa sürede uygulanmasını sağlayacaktır.
Şikayet et kanalı dışında İletişim/Destek Formu üzerinden bildirim tipini 'Oyuncu Hata Kullanımı' şeklinde seçerek bildirim yapabilirsiniz.
Son olarak forum kanallarında konu açarken forum kurallarına bağlı kalmanız gerektiğini hatırlatırız. Forum kuralları gereği argo, küfür içerikli görsel kaldırılmıştır.
Anlayışınız ve hassasiyetiniz için teşekkürler, iyi oyunlar.
yönetim cez konusunda işini iyi yapıyor kimse kusura bakmasın. Bir kere 15 gün blok yedim ordan iyi biliyorum
- DuMaNisTT
- Dış Şehir Gezgini

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Talebe-i Tevarih
plusu olana biraz daha az ceza verdiklerini düşünüyorum.
- themoments
- Sahaf Yardımcısı

- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: Prisoners Of Freedom
DuMaNisTT yazdı:plusu olana biraz daha az ceza verdiklerini düşünüyorum.
yapılan iş 1 günlük bölge klan yazma paketidir dükkandan cüz i bir akçe karşılığı alınan bir paket
ayrıca cezaların 1 3 3 5 5 5 7 7... şeklinde gittiğini hatırlıyorum bu kişiye de aynısı uygulanıyorsa zaten oyunu bırakıp bir köşeye oturalım adam 1 saatten fazladır oyunda kalıyor ve düşürülmüyor oyundan ceza aldığı halde bile zaten en büyük sıkıntıda burada başlıyo