MATHEUS buyur içeri alalım seni :)

Eminönü sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
acarrr
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos
Lonca: Elite

MATHEUS buyur içeri alalım seni :)

Mesaj gönderen acarrr »

MATHEUS Vs SHuTDowN
2 El avans verdiğim 5 ellik vs buyrun karelere dıkkat

Resim
Resim
Resim
Resim

2 avans verip 4 / 2 kaybettiği için acıya bakın neler yapıyor :):)

[Argo, küfür içerikli resim silinmiştir]
-Eviren

vs yeri istibarat subayı oldugu halde örs yapıp gelcekken arkamdan gelıp kesmeye yeltenip 5 3 diyen cocuğa bakın hey allahım :D :D :D . Anlıyorum acını MATHEUS 5 el vs 2 avans verdim 4 2 yaptım bu kadar ağlama Facebook sayfaları diye bak İstanbul Kıyamet Vakti Forum'a attım forum dururken oyum oyuncak sitelerde ne işim olur ;)
En son Eviren tarafından 06 Oca 2015 22:42 tarihinde düzenlendi, toplamda 2 kere düzenlendi.
Sebep: Forum kurallarına aykırı görsel kaldırılmıştır.
akifff
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Lonca: Asil Bilgeler

Re: MATHEUS buyur içeri alalım seni :)

Mesaj gönderen akifff »

KARDEŞ MADEM KAZANDIN 4. FOTOĞRAFTA BOŞ PM ATMIŞ HAVASI VERİYOSUN AMA PAİNTDEN KARALAMISSIN BİZDEN KAÇMAZA YAKALANDINIZ. MADEM HAKKINLA YENDİN NEDEN KARALADIN :D :D :D :D :D :D :D :D :twisted: :D :D ARKADAŞA SAHİP CIKALIM FOTOĞRAFLARIDA GÖNDERİYORUM YALANIN AFFI OLMAZ Bİ OYUN İÇİNDE ANNEYE KUFUR ETMEK OLMAZ :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: ONCE EDEBİNİZİ TAKININ SONRA ADAM MUAMELESİ GÖRÜN
akifff
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen akifff »

[/img]Resim

Bir BÜYÜCÜ AYNI ANDA NASIL 2 YETENEK KULLANABİLİR Darkworldx e dikkat edelim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim
Bunda ise bb yi kaçırıp 3 vurusluk olmamak için orse doğru kaçmıstır NOT:FORUMDAKI FOTOĞRAFIN 10 SN ÖNCESİ

[Argo, küfür içerikli resim kaldırılmıştır]
-Eviren

Bu zamanları Son Çırpınışları Oldu Garibin

[Argo, küfür içerikli resim kaldırılmıştır]
-Eviren

Bu Fotoğrafta yenilip ors taşına gidip ağlaması cok garip :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

ARKADAŞLAR DİKKAT EDİN FOTOĞRAFLARDA EN UFAK BİR OYNAMA SHOP VB. YOKTUR AMA ARKADAŞIN 4. FOTOĞRAFINA COK İYİ DİKKAT ETMENİZİ İSTİYORUM NASIL PAİNT İLE KARALAMA YAPMIS DÜZENLEME YAPMIŞ LÜTFEN BUNLARI GÖRELİM ... Saygılar :::::::MADEM 2 EL AVANS VERDİN 3. DEFA OLU FOTOĞRAFIN VAR YAZIK KARDEŞ YAZIK ::::::::::
En son Eviren tarafından 07 Oca 2015 00:50 tarihinde düzenlendi, toplamda 2 kere düzenlendi.
Sebep: Forum kurallarına aykırı görseller kaldırılmıştır.
Kullanıcı avatarı
acarrr
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen acarrr »

4 2 Yenilince MATHEUS Menzilden gelir arkadan dalar örs olmaya giderken çocuk gibi 5.4 deyip foto ceker :) skor 4 .2 halbu ki :D. Onu geçtim Teslasız atılan bir vs'de tesla III takıyor bir vsde rakıbın tesla kullanmıyorsa sende kullanamazsın.
Bunuda geçtım hadı 100canla modda dalıp kesip çektigi fotoyu vs skoru olarak kendine inandırıyorsun belli ama orada o kadar gören insanla salak değiller heralde. Diyorum ya büyücüden 1 gram caktığın yok 5 4 deyıp foto alıp foruma atacak kadar büyümüşsün ancak kescek kadar degıl ;)
Kullanıcı avatarı
acarrr
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen acarrr »

Öncelikle bir fotoda küfür veya baska laflarım var dıye alıp burdan desteğe atıpta sus cezası yemeyım diye karaladım ;)
Attığın fotolara gel bakalım sımdı nasıl cocukca.
1. foto ;ilk foto daha beraber ölmüşüz
2.foto; Fotoda üstünde tek fzık var 12 canda yırtmışsın 2.ci fzik diye bir şey yok hayal görme :)
3.Foto ; 9 canda yırtıp 4.3 deyıp foto almışsın.
4. foto ; 4. fotoda skor yazmıyor :D modda dalıp kesip atmış :D
5.foto ve 6. foto lara dikkat Tesla kuruyosun gene kesiliyorsun ne ayak tesla III var :D. Demişim İlginç bir yan yok burda
Son 3 fotolara da bakarsan cocukca ileride modda dalıp vs başlamadan fotoğraf çekmişsin. Konuşma panallerine bir bakıver :D. son 3 fotonun.
Beynin yok fikrin var :D Kimsenin o fotolara inanmayacağını bilirsin ;). Yukarda ki fotolara 2 avans verdim doğru 4.2 yaptım :D. Sonra ne oldu ağladın meteor lodos sancak da aglayıp oturdun gelmedın :D. Daha sonrası maalum modda dalıp vs diye cekmişsin :D. Ama ne yazıkkı senın attıgın fotoların hepsı vs fotosu degıl be gülüm ıyı bak sadece 3. fotoğraf vs fotoğrafı gerisi boş mod olayı oldugu belli yazışmalarda vs gibi duran bir konuşma yok ;). O çantada ki 1m ile cok güzel satın alırsın ayrıca beni :D. Bu kurduğun yalan ve uydurmalar ile anca kendini kandırırsın.
Kesiyormuşsun ya hani :o :o :o . Oyunda müsait bir zamanda pm at 5 6 şahıt getirelim tesla III üne at vs yi. Ha şimdi sen dersin ki 4.2 yenildiğin vsde :D. 5 4 kesstim dersin neden atayım dersın :D. 4 2 Yenilip kalan fotoları modda savasırken kesıp cekıp buraya atmak senın dunyanda ne anlama gelır orasını bılemem :D.
akifff
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen akifff »

Skoru Soylediğin Yerleri karalama barı yok karalamadım diyorsan o fotoğrafın orjinalini atsana !! :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:
Kullanıcı avatarı
acarrr
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen acarrr »

akifff yazdı:Skoru Soylediğin Yerleri karalama barı yok karalamadım diyorsan o fotoğrafın orjinalini atsana !! :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:
Skorumu karalamışsım yoksa yaptığın haksızlıklardan dolayı sana ettiğim küfürümü :). Attığın fotolarına bı bak ben açıklama getirdim sen sadece atmışsın :). 4 2 kesılınce vs yerı ıstıbarat subayı idi aşşağıda dalıp modda kesip kesip atmışsın farklı canlarda dururken modda ben :D. Her neyse konuştuğun laflar çektiğin ekran görüntülerini tutmuyor ;). 4 .2 iyi kıvran ve modda enerjı az ıken dal cek foto 5 4 dıye foruma at :D.
Kullanıcı avatarı
SeRRuh
Sivri Ada Kaşifi
Sivri Ada Kaşifi
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Utopia
Discord: sahinmur4t

Mesaj gönderen SeRRuh »

acarrr yazdı:Öncelikle bir fotoda küfür veya baska laflarım var dıye alıp burdan desteğe atıpta sus cezası yemeyım diye karaladım ;)
Attığın fotolara gel bakalım sımdı nasıl cocukca.
1. foto ;ilk foto daha beraber ölmüşüz
2.foto; Fotoda üstünde tek fzık var 12 canda yırtmışsın 2.ci fzik diye bir şey yok hayal görme :)
3.Foto ; 9 canda yırtıp 4.3 deyıp foto almışsın.
4. foto ; 4. fotoda skor yazmıyor :D modda dalıp kesip atmış :D
5.foto ve 6. foto lara dikkat Tesla kuruyosun gene kesiliyorsun ne ayak tesla III var :D. Demişim İlginç bir yan yok burda
Son 3 fotolara da bakarsan cocukca ileride modda dalıp vs başlamadan fotoğraf çekmişsin. Konuşma panallerine bir bakıver :D. son 3 fotonun.
Beynin yok fikrin var :D Kimsenin o fotolara inanmayacağını bilirsin ;). Yukarda ki fotolara 2 avans verdim doğru 4.2 yaptım :D. Sonra ne oldu ağladın meteor lodos sancak da aglayıp oturdun gelmedın :D. Daha sonrası maalum modda dalıp vs diye cekmişsin :D. Ama ne yazıkkı senın attıgın fotoların hepsı vs fotosu degıl be gülüm ıyı bak sadece 3. fotoğraf vs fotoğrafı gerisi boş mod olayı oldugu belli yazışmalarda vs gibi duran bir konuşma yok ;). O çantada ki 1m ile cok güzel satın alırsın ayrıca beni :D. Bu kurduğun yalan ve uydurmalar ile anca kendini kandırırsın.
Kesiyormuşsun ya hani :o :o :o . Oyunda müsait bir zamanda pm at 5 6 şahıt getirelim tesla III üne at vs yi. Ha şimdi sen dersin ki 4.2 yenildiğin vsde :D. 5 4 kesstim dersin neden atayım dersın :D. 4 2 Yenilip kalan fotoları modda savasırken kesıp cekıp buraya atmak senın dunyanda ne anlama gelır orasını bılemem :D.
Yine yenilmişsin ve yalanlara başvurmuşsun yazık, adamın seni kestiğine dair ekran görüntüleri var 2 el avans verdiysen zaten bitmiş oluyor. Şaşırmadım doğrusu ben de 5,0 kestim seni saçma sapan yalanlarla kafa karıştırmaya çalıştın beceriksizliğine üzülüyorum :)
Kullanıcı avatarı
acarrr
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen acarrr »

Çok düşmanım var ise doğru yoldayımdır aslan parçası ;). 1. cisi attığın fotolarda karizmama baksana senle attığımız vslere . :) 5 el vs atmışım senin ile 100 karizma ile başladık 90, 70, 50, 40 , 40 yapmışsın hayret :o . Halbu ki 5 el olsa ilk skor fotosu 100 karizma ile başladığına göre 100 90 80 70 60 50 diyerek gider . Sen kendi yaptığın düzenbazlığa yan acından otur aşşağı defansifleri ofansifleri çağır vs de daldırt :):).

Gelelim bu çocuğa fotoğrafları incelediklerin de Konuyu açan benim söyleden skorları avansları yazmışım 2 el avans diye :).
2.1 2.2 3.2 4.2 yaptım örs olmaya giderken yediremedi tabi ki uşak gelmiş modda meteorda çeşitli yerlerde dalarak 4.2nin acısını çıkarmaya çalışmış :D. Bu vs'yi zaten oyunda tek başıma atmadım şahit olanlar da var yani :D. Vs yeri İstibarat subayı iken çemberli taş girişi Lodos sancağın ortasında dalmak vs oluyor ise siz ve sizin gibilerin dünyasında hayal gücünüz gerçekden çok çok geniş :D.

Attığım fotoları bir incele :D tabi ki beynin var ise :D. Birde o fotoları :D Aynı fotoları 2 3 defa cekmiş bak ne yazmışım açıklayamamış benım çektiğim ekran görüntülerinde çıkan kullancılara sor bakalım olayı :D :D.

Önüne gelen büyücü ise artık Sunucu Şampiyonası'n da hesaplaşırız ;)
Kullanıcı avatarı
BunudaBanlayin
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Sunucu: Karaköy

Mesaj gönderen BunudaBanlayin »

Hiç bir tarafı tutmuyorum fakat , ben şahsen Tesla (III) tılsımına sahip olsam ws de açarım ve bana yardımcı olmasını sağlarım. Çünkü ben bu yüzden ona para verip almışımdır. Süs olarak dursun diye değil :)

Saygılarımla..
Resim
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön