Eminönü Sunucusu
1) Lodosların sayıca fazla, Arzların daha baskın olduğu bir sonucudur.
2) Lodoslar sayıca fazladır fakat % 40'ı Çemberlitaş önünde bekler,% 40'lık kısmıda Meteor Sancakta Kabadayı moduna geçip birbirlerini keserler ve bu yüzden , Arzlarla savaşan Lodosların bir çoğu Arzların karşısında ölür.
3) Çemberlitaş Bölgesi önünde bekleyen Lodoslar'ı avlamak için , Arzlar Çeteci Mağarasında Deli'nin olduğu yerden Lodosların açtığı bir teslaya 2 kere vurup anında 10-15 lodosu öldürürler .
4) Hiç bıkmadan f4 çekip tekrar tekrar Çeteci önündeki Lodosları Ateş Çemberi ile kesmeye çalışan Arzlarda mevcuttur. Yani Çemberlitaş önünde bekleyen Lodoslara pek rahat yoktur her an ölebilir

.
CANYAKAN'ın açtığı konudaki resimler 4. Maddeyi anlatıyor
5) Kenana , Junona +2000 Y2 ve M1 li büyücülerin arandığı bir sunucudur. Bunu denemek için Sadece Kıyamet asalı büyücüme geçip grup isteyip tecrübeli m1 +BB3+M 2+Meditasyon 1 2 + m2 2 tılsımlarımın olduğu grubu yavaşlatmayacağım söylediğimde "S g üstüne item düşür öyle gel " diyen kişilerle karşılaştım
5)Arzları tek yakalayan Lodoslar (buna bende dahil

) mutlaka o Arz karakteri sancağından çıkmadan baskın yapar ve Arz olan kişi usanıp başka bir karakterine geçer.
6) Lodos klanında dostluğa ve yardımseverliğe önem veren kişilerin olduğu Anka Firarileri Loncası mevcuttur. Tabi başkalarıda vardır ama farklı loncalardaki kişilerdir. (Kendi Loncamı övüyorum diye düşünmeyin , bir çok kişi bu şekilde düşünüyor, sağlam olmayan yardım alamayan birisi varsa özel mesaj atsın)
7) Arz neferlerinin teketek durumda ölmesi ile yardım çağırılır ve Arzların sayısı bi anda çoğalır

Arzların grup olarak kestikleri Lodoslarda Loncasını çağırır ve Arzları geriye püskürtür .
9) Sancak Savaşı etkinliğinde çoğu kez Arzlar kazanır.
10) Büyük Hol'de ki Saklı Irk yolları üzerindeki madenleri çekme ihtimaliniz olabilir, fakat diğer bölgelerdeki madenlerin yerinde yeller eser. (Değersiz madenler hariç)
11) Madenler uçuk fiyatlarda değildir. Kondrit fiyatları , akçe ile çekip satanların oranına göre 4.5m ile 6m arası değişir.
12)Büyük Hol'de her iki klandanda bi çıkıntılık yapan olmadığı sürece savaş çıkmaz
13) Çemberlitaş Bölgesi önünde içeri girmek için sürekli sağ klik + gir yazısına tıklamaktan yorulanlar vardır ve bu bazen 35-40dakikayı bulur

Eğer birisi hızlı tıklama konusunda ün salmışsa , grup arayanlar çemberlitaşın dolu olma ihtimaline karşı ilk onun grubunu tercih eder
14) Çok fazla küfürlü tartışma olmaz ama olduğu zamanda da bölge ve klanda küfürler havada uçuşur.
15) Zar atıp kaybedip kaçan çok kişi vardır.
16) Ws atıp kaybedince "Karakterdeki ben değildim kardeşim yenilmiş o yüzden vermem" derler
17) Bir başkası tarafından durduk yere isminizi karalamak amaçlı hırsız iftirası atılabilir.
18) Meteor Bölgesinde tek başına dolaşan arz gören Lodos savaşçıları depar atar fakat arz karaktere yaklaşıp arkasındakileri görünce aynı depar ile Çeteci Mağarasına kadar geri dönebilir

(Depar 15Puan ise

)
19) Herhangi bir klan üyesi karşı taraftaki klan üyesini KurtMağarasında gördüğü zaman Karakürk'e kadar kovalamaktan hiç üşenmez

Aynı durum Çeteci Mağarasında da geçerli
20) Tılsım sahiplerinin 1 saat içinde en az 1 kere tılsımlarını yansıtması gelenektendir.
Anka Sunucusunda
1) Dostluk ve beraberlik diye birşey kalmamıştır. Parası biten sunucuya gelmektedir.
2)Büyük Hol Saat mevkiinde Sıra ile Xenotim kasılır. 2 saatten fazla durmak yasaktır. ( Sunucuya gelenlerin geldiği bir kural)
3) Büyük Hol'de, Sivri Ada'da, Meteor Bölgesinde hiç bir madeni çekilmemiş olarak göremezsiniz.
4) Arı gibi çalışan bazıları Depar III üretmiş Savaşçıları görebilirsiniz.
5) Büyük Hol'de kavga çıkmadığı sürece Arz Lodos savaşı çıkmaz. Çıkıntılık eden olursada Sancağına mahkum edilir
6) Çemberlitaş Bölgesine çok fazla girilmez, hatta hiç girilmez

Biz oradayken en fazla Çemberlitaş 5 i görebildik
7) Canı sıkılan klan neferleri 2 kişi olup Klan tüccarı keserler ve kesilen tüccar klanının neferleri çantalarındaki işporta eşyalarını bir süreliğine satamazlar

"+100 Xenotim satılır", "Xenotim verilir peynir alınır" gibi cümleleri çok sık görürsünüz
9) Şuanlık Anka Sunucusunda 3 tane eski Lonca kalmıştır (Büyük Hol'den öncesi)
Bunlar:
1) Eski Anka
2) Anka Plus
3) Time Of Death (Anka Firarileri)
10) Son olarakta Sunucular genelinde en çok Tarafsız Loncaya ev sahipliği yapan Anka Sunucusudur .
Sancak Sunucusunda (39 level zamanı)
1) Eminönü Bölgesinde çok çekişmeli Klan savaşları vardı . 2 klan neferlerinden oluşan en az 35-40kişilik topluluklar halinde.
2) En pahalı Gözlüklerden birisi Hedef Netleştiren XXX Gözlüğü idi. Fiyatı 30m ile 35m arasımda değişiyordu.
3) Saygın kişiler vardı. Ulubay , İstanbulk , Yeniçerix , Cnquerorx , Gökx Loncaları ve haturlayamadığım bir çok kişi..
Derindeki sır ile
4) Yeraltında Dişi Örümcek e gelmeden önceki bombacının olduğu boşlukta hem akrep hemde karacin kesmenin keyfi
5) Şaheser üretim Silahlarının gelişinden sonra bütün malzemelerin toplanması fakat Kadim Hidra'nın olduğu yerin 2. Güncelleme ile açılmasının beklenişi.
6) Kadim Hidra açıkdıktan sonra Kadim Hidra Pençesinin 100m den satanlar ve bu fiyata havada kapanlar vardı .
7) Kadim Hidra'nın olduğu yerde 9-10 tane grupların sıra beklemesi .
Daha yazardım fakat tadında bırakmak lazım .Benden bu kadar .Eskiden Sunucular daha güzeldi . Yada şöyle diyeyim "Eskiden İkv daha güzeldi"