siz nasıl bir iş yapıyorsunuz anlamıyorum ben 1 charımda sövüyorum telefonuma mesaj gelmiyor oyundan düşüyorum aynı chara giriyim diye bakıyorum telefona mesaj gönderilmiş gidin işinize ben 1 üyelikte sövdüm o gün girmediğim 1 üyelik de ceza almıs ve + 2 üyeliğim daha ceza almıs . toplam zaten 3 üyelik varken 1 inde küfür bile etmedim sınırsız ban vermessiniz siz kimsinizde bu hakkı tanıyorsunuz 1 üyeliğimdede küfür ha belki ettim o ayrıda sabahtan beri giriyordum ben 1 üyeliğimde birine sövdüm diye o charda sus almış
şimdi size soruyorum desteğe meil felan at diyicekseniz atmıyıcam gerekirse mahkemeye veririm siz ne hakla 1 üyeliğimi ban verirsiniz sövdüm mü yok oyunda akçe felan sattım mı yok ne yaptımda o charıma ve diğer üyeliğime sus cezası veriyorsunuz küfür etmediğim halde. suan 3 üyelikten 2 si boşa ceza yemiş durumda siz nasıl bir iş yapıyorsunuz işinizi yapamıyorsanız bırakın gidin
bu nasıl ceza
- Hackedbysfenomen
- İskele Babası

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- SikayetVar
- Antrepo Bekçisi

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Raiders of Anatolia
Re: bu nasıl ceza
Aile değerlerine hakaret geçmiş olsun deruncuğum 
Re: bu nasıl ceza
Merhabalar;
Karakterlere cezai işlem uygulanırken, kesinlikle diğer hesapları bu cezaya dahil edilmez. Aldığınız cezanın yanlış moderasyon olduğunu düşünüyorsanız, İletişim/Destek Formu > Ceza İtiraz başlığı altında bildirim gönderebilir, karakterinize uygulanan ceza hakkında daha detaylı bilgi alabilirsiniz. Forum kanalları üzerinden bu tür konularda yardımcı olunamadığını hatırlatmak isterim.
İyi forumlar.
Karakterlere cezai işlem uygulanırken, kesinlikle diğer hesapları bu cezaya dahil edilmez. Aldığınız cezanın yanlış moderasyon olduğunu düşünüyorsanız, İletişim/Destek Formu > Ceza İtiraz başlığı altında bildirim gönderebilir, karakterinize uygulanan ceza hakkında daha detaylı bilgi alabilirsiniz. Forum kanalları üzerinden bu tür konularda yardımcı olunamadığını hatırlatmak isterim.
İyi forumlar.
İletişim/Destek Formu | Hızlı Destek | Etkinlik Takvimi
Forum Kanalındaki Faydalı Konular
Ayın Etkinlik Ödülüne Sen Karar Ver!
Forum Kanalındaki Faydalı Konular
Ayın Etkinlik Ödülüne Sen Karar Ver!
İstanbul Kıyamet Vakti'nden Haberdar Olun!