bu nasıl ceza

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kilitli
Kullanıcı avatarı
Hackedbysfenomen
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

bu nasıl ceza

Mesaj gönderen Hackedbysfenomen »

siz nasıl bir iş yapıyorsunuz anlamıyorum ben 1 charımda sövüyorum telefonuma mesaj gelmiyor oyundan düşüyorum aynı chara giriyim diye bakıyorum telefona mesaj gönderilmiş gidin işinize ben 1 üyelikte sövdüm o gün girmediğim 1 üyelik de ceza almıs ve + 2 üyeliğim daha ceza almıs . toplam zaten 3 üyelik varken 1 inde küfür bile etmedim sınırsız ban vermessiniz siz kimsinizde bu hakkı tanıyorsunuz 1 üyeliğimdede küfür ha belki ettim o ayrıda sabahtan beri giriyordum ben 1 üyeliğimde birine sövdüm diye o charda sus almış
şimdi size soruyorum desteğe meil felan at diyicekseniz atmıyıcam gerekirse mahkemeye veririm siz ne hakla 1 üyeliğimi ban verirsiniz sövdüm mü yok oyunda akçe felan sattım mı yok ne yaptımda o charıma ve diğer üyeliğime sus cezası veriyorsunuz küfür etmediğim halde. suan 3 üyelikten 2 si boşa ceza yemiş durumda siz nasıl bir iş yapıyorsunuz işinizi yapamıyorsanız bırakın gidin
Kullanıcı avatarı
SikayetVar
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Raiders of Anatolia

Re: bu nasıl ceza

Mesaj gönderen SikayetVar »

Aile değerlerine hakaret geçmiş olsun deruncuğum :)
Kıyamet Günlüğüm için görsele tıklayın.
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
AFRASiYAB
Sui Generis
Sui Generis

Re: bu nasıl ceza

Mesaj gönderen AFRASiYAB »

Merhabalar;

Karakterlere cezai işlem uygulanırken, kesinlikle diğer hesapları bu cezaya dahil edilmez. Aldığınız cezanın yanlış moderasyon olduğunu düşünüyorsanız, İletişim/Destek Formu > Ceza İtiraz başlığı altında bildirim gönderebilir, karakterinize uygulanan ceza hakkında daha detaylı bilgi alabilirsiniz. Forum kanalları üzerinden bu tür konularda yardımcı olunamadığını hatırlatmak isterim.

İyi forumlar.
İletişim/Destek Formu | Hızlı Destek | Etkinlik Takvimi
Forum Kanalındaki Faydalı Konular

Ayın Etkinlik Ödülüne Sen Karar Ver!
İstanbul Kıyamet Vakti'nden Haberdar Olun!
Resim Resim Resim Resim
Kilitli

“Genel Etkileşim” sayfasına dön