Sadece GM !
Sadece GM !
Kıyamet takımı ile yapılan etkinlikte uzun zamandır birşey gözüme batıyor.Meteorda birçok grup toplanıyor fakat nedense hep Çembere giricek olan arkadaşları çekiyorsunuz bunu bir açıklarsanız seviniriz.
Rüzgarın artistliği , fırtına başlayana kadardır !
< Anadolu Fırtınaları >
< Anadolu Fırtınaları >
Re: Sadece GM !
Selam venomtr,
Anlayabileceğiniz şekilde kısaca özetlemek gerekirse, bizler komut veriyoruz, sistem alım yapıyor yani "he bu seferde bu grup gelsin" diyerek seçme lüksümüz yok:) Grup bölgesine gitmek isteyen arkadaşlarımız, salona alındıklarında savaşmak zorunda değiller. Kendilerine savaşmak isteyip istemedikleri sorularak, olumlu ya da olumsuz istekleri doğrultusunda etkinliğe devam ediliyor. İlginiz için teşekkür ederiz.
Anlayabileceğiniz şekilde kısaca özetlemek gerekirse, bizler komut veriyoruz, sistem alım yapıyor yani "he bu seferde bu grup gelsin" diyerek seçme lüksümüz yok:) Grup bölgesine gitmek isteyen arkadaşlarımız, salona alındıklarında savaşmak zorunda değiller. Kendilerine savaşmak isteyip istemedikleri sorularak, olumlu ya da olumsuz istekleri doğrultusunda etkinliğe devam ediliyor. İlginiz için teşekkür ederiz.
- Baygezigen
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Kuklacı
- DuMaNisTT
- Dış Şehir Gezgini
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Talebe-i Tevarih
Adamlar nereden bilsin veya bayanlar pardon :mrgreen:
6 kişilik grup çekiyorlar ve bu grubun meteorda olma şartı var başka kimi çekebilirler. Klan savaşında grup yapan yok genelde yanlışlıkla da olsa Ç.T ekibi çekiliyor :ugeek: :ugeek:
6 kişilik grup çekiyorlar ve bu grubun meteorda olma şartı var başka kimi çekebilirler. Klan savaşında grup yapan yok genelde yanlışlıkla da olsa Ç.T ekibi çekiliyor :ugeek: :ugeek:
Yeni bölge hakkında da şöyle güzel açıklama yapsanız çok makbule geçerdiZifan yazdı:Selam venomtr,
WesTSooN
tedashii yazdı:Yeni bölge hakkında da şöyle güzel açıklama yapsanız çok makbule geçerdi![]()
Nerull yazdı:Bana kalırsa bundan sonraki genişleme paketi içerisinde Karaköy olmaz. Mevcut hikaye örgüsünden uzaklaşmayalım arkadaşlar

Görmedim, duymadım, bilmiyorum
- mobilsorun
- Hızlı Koşan
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Yalnızlık Paylaşılmaz
Hmmm interestingZifan yazdı:tedashii yazdı:Yeni bölge hakkında da şöyle güzel açıklama yapsanız çok makbule geçerdi
Nerull yazdı:Bana kalırsa bundan sonraki genişleme paketi içerisinde Karaköy olmaz. Mevcut hikaye örgüsünden uzaklaşmayalım arkadaşlar
Bir ay doğar ilk ak$amdan geceden ..

Yolun ardına bakmadık yorulmadık ..

Yolun ardına bakmadık yorulmadık ..
TeşekkürlerZifan yazdı:tedashii yazdı:Yeni bölge hakkında da şöyle güzel açıklama yapsanız çok makbule geçerdi
WesTSooN
- TurkIrkiSagolsun
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Espiri mi yaptın .sZifan yazdı:tedashii yazdı:Yeni bölge hakkında da şöyle güzel açıklama yapsanız çok makbule geçerdi
- Christian
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Yapmış olmuştaTurkIrkiSagolsun yazdı:Espiri mi yaptın .sZifan yazdı:tedashii yazdı:Yeni bölge hakkında da şöyle güzel açıklama yapsanız çok makbule geçerdi