Hoşçakalın.. (ARENA)

Kuklacı sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
IIxAReNAxII
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Hoşçakalın.. (ARENA)

Mesaj gönderen IIxAReNAxII »

Merhaba Arkadaşlar,

Uzun zamandır oyuna girmedim. Telefonla arayıp soranların dışında oyunda kim var kim yok bilmiyorum. Çünkü oyunda gelmek istediğim noktaya geldim, karakteri fulledim, sahip olmak istediğim tılsımlara sahip oldum... Oyunda bi hedef kalmadı... EE peki ya şimdi? Şimdi oyun sıkıcı geliyor 5 dakika bile duramıyorum.
(Ki ben saatler boyu zevk alarak oynardım)

Bide bunun yanında oyun tamamen para üzerine dönmüş, zaten eski heyecanı ve tadı vermiyor, dostluklar 2 tılsım ve biraz item uğruna harcanmaya başlanmış... Özellikle çemberlitaş ve tılsım eklentileri tam bir fiyasko oldu...

Karakterler tek özelliğe döndü... Bölge uğruna dostluklar hiçe sayıldı.. Tılsım uğruna can dostunu soyanlar çoğaldı...

Kısacası; OYUNUN ÇİVİSİ ÇIKTI! Yönetimin para sevdası, çocukların elindeki 3 kuruşa dikilen gözler, oyun başında harcanılan saatler... HEPSİ BOŞ..! Bu oyunun bana 3-5 dost dışında hiçbir yararı olmadı, aksine maddi-manevi zarara girdim..
Plus/Akçe/Tılsım... Herşey paraya dönmüş...

Uzun saatlerini ve zamanını boştan yere oyuna ayırmış bir adam olarak, size tavsiyem;
Oyunun başında uzun saatler geçirmeyin, dışarıya çıkın, gezin, dolaşın, sokaklarda koşturun.... Çünkü giden hiçbir saatiniz, gününüz, yaşınız geri gelmeyecek... Klavye başında kaybettiğiniz zamanı sonra çok arıyorsunuz...! Girecekseniz oyuna girin ama uzun uzun zamanınızı oyun başında geçirmeyin...

SİZDEN SON RİCAM;
BİR DÜŞÜNSENİZE OYUN İÇİN NELERİ FEDA EDİYORSUNUZ? NE FEDAKARLIKLARA GİRİP NELERDEN VAZGEÇİYORSUNUZ?

Hepiniz sağlıcakla kalın... Hakkınızı helal edin...

IIxAReNAxII (OKAN)
Resim

"Sisli ve yağmurlu bir havada geldiler, yüzleri maskeliydi... Bizim için savaştılar... Sonradan öğrendik ki hayatımızı kurtaran bu esrarengiz adamlar ARENA ' larmış..!"

-Agah Bey (1957)-
Kullanıcı avatarı
belciklixbrsss
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Raiders of Anatolia

Re: Hoşçakalın.. (ARENA)

Mesaj gönderen belciklixbrsss »

Hoşçakal okan bu dostun hep yanında olacak bizi unutma ...
canTToucHmeI & canTToucHmeII & canTToucHmeIII

Sil Baştan .

Resim
Kullanıcı avatarı
BeLCiKLixJoKeR
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen BeLCiKLixJoKeR »

Turnuvadan sonra bizde yolcu gibi görünüyor Okanım . Face filan var , bir isteğin olur yada mersine yolun duserse mutlaka haberim olsun .

Yazıma daha em zamanındaki BeLCiKLi sayfasında yazdığın bir yazıyla son vereyim
"Önemli olan BeLCiKLi olmak değil , BeLCiKLi hissetmektir.

oyun gider dostluklar baki kalır . kendine iyi bak.
BeLCiKLixJoKeR
Bitirici
Anka: MercimekÇorbası / PancarÇorbası
Eminönü: EKİNG / Followfinisher
Psychological Counselor

https://www.youtube.com/watch?v=3QGeeHQUUfA
Kullanıcı avatarı
ECHO
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: Luxury Exclusive

Mesaj gönderen ECHO »

Kendine iyi bak dostum..son zamanlarda görüşemedik hakkım varsa helal olsun..yazdıklarında sonuna kadar haklısın :arrow:
FARUKULUSOY
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
GWYNBLEIDD
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Hicret

Mesaj gönderen GWYNBLEIDD »

Kendine iyi bak. Umuyorum ki oyundan ziyade hayatındaki bütün hedeflerine ulaşırsın.
Kullanıcı avatarı
Ssaqula
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Klan: Lodos
Lonca: Diriliş Ertuğrul

Mesaj gönderen Ssaqula »

Oyunun paraya dönmesi kötü oldu evet ama biz biraz ters açıdan bakıyoruz sanırım. Eğer tılsım gibi ardı arkası kesilmeyecek, çılgınca bir üretim kısır döngüsü getirmez ise idi oyun, mecburen sürekli yenilik getirmek zorunda kalacaktı.
Demek istediğim, tılsım sistemi her karakterde ayrı yeteneklere ait ayrı kademe tılsımları üretmek için uğraşmak gerçekten zaman alan aynı zamanda oyalayıp hırs veren bir iş. Tılsım gelmeseydi, sürekli yeni level ve bölgeler gelmek zorunda kalacak, oyunun şuan ki en başından beri belli bir ray üzerinde giden, zaman zaman düzeltmeler ile savaşçı-büyücü-şifacı sistemi tamamen değişmek zorunda kalabilirdi. Tılsım mantıklı ve yararlı bir artı oldu yönetim için ve ellerini rahatlattı.
Kim Allah’a kavuşmayı severse, Allah da ona kavuşmayı sever.
Hz. Muhammed (s.a.v)

İnsanları düzeltebilmeniz için önce kendinizi ıslah etmeniz gerekir.
Hz. Ömer (r.a)

2009...

“Genel Sohbet” sayfasına dön