''SoRRyFoRKILLIGYOU// SAHTEKARI

Kuklacı sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
cCcAlpertungacCc
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Hicret

''SoRRyFoRKILLIGYOU// SAHTEKARI

Mesaj gönderen cCcAlpertungacCc »

Ben Hicret Loncasından cCcAlperTUNGAcCc öncelikle Selamun aleyküm ''SoRRyFoRKILLIGYOU'' isimli arkadaş y2 sinin calındığını bahane ederek, benden yeni y2 basması için yardım ettim bende kırmayak yardımcı oldum ve ona bir y2 bastık, benden oynaması için ödünç bir karakter talep etti bende kullanmadıgım bir karakteri ona verdim ama ben istemediğim halde kendi hususi karakterinin şifresini bana güvenerek verdi bende şahsıma ait hiçbir terbiyesiz hareket yapmayrak hiç bir şekilde karakterine dokunmadım, ve itemlerine eşyalarına el sürmedim sürmediğim gibide ona gözlügümü verdim parasal yardımda bulundum , ama bu arkadaş bir sabah uyandığımda telefonuma mesaj atmış, sendemi caldın benim y2 mi diyerek bir sözde bulundu bende calmadım kardeşim diyerek cevap verdim , ama kendisi çalanı mahkemeye vereceğim diyerek sözlerde bulundu bende onu sonuna kadar desteklediğimi söyledim ama 3 4 saat geçtikten sonra bana bir çar kasacagını ve benim kendime ait özel olan y2 mi istedi ancak, ben ona tamam akşam vereceğim diyerek oyaladım daha dogrusu vermek istemedim cok diretince benim y2 yi de calmışlar dedim belki istemekten vazgçer diye ama bu arkadaş benim y2 mi sen çaldın diyerek bana iftira atmakta.... Bu arkadaşın sonradan ögrendimki Azrailxçırağı '' Ynızkurt Olduğunu bu arkadaşlarla herhangi bir ilgim yoktur ve eşyaları bende olması bile söz konusu ve ihtimal değildir BÜTÜN KUKLACI SUNUCUSUNA TEŞEKKÜRLERİMİ SUNMAYI BİR BORÇ BİLİRİM.. BÖYLE İNSANLARA İTİMAT GÖSTERMEYİNİZ SİZİ YAKIN GÖSTERİP KENDİNE SOYABİLİR... VE BURADAN ONADA SESLENİYORUM HUKUKİ SÜREÇ BAŞLATA BİLİR BİZİM ANLIMIZ AK... İFTİRAYA ACACAK KAPIMIZ YOK !!
Kullanıcı avatarı
YasinKocamanca
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü
Klan: Lodos
Lonca: Life And Death

Re: ''SoRRyFoRKILLIGYOU// SAHTEKARI

Mesaj gönderen YasinKocamanca »

Her gördünüz sakallı dedeniz olmayabilir
Yasin KOCAMANCA

Video Adresiniz www.ikvvideo.web.tv HİZMETİNİZDE !

http://ikvvideo.web.tv/
Kullanıcı avatarı
Ssaqula
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Klan: Lodos
Lonca: Diriliş Ertuğrul

Re: ''SoRRyFoRKILLIGYOU// SAHTEKARI

Mesaj gönderen Ssaqula »

Bunlardan çok türedi bu aralar. Leonidasxşifacı, Tarzan gibi karakterlere de dikkat edin.
Kim Allah’a kavuşmayı severse, Allah da ona kavuşmayı sever.
Hz. Muhammed (s.a.v)

İnsanları düzeltebilmeniz için önce kendinizi ıslah etmeniz gerekir.
Hz. Ömer (r.a)

2009...

“Genel Sohbet” sayfasına dön