Öncelik ile Selamun Aleyküm. Meteorda sıradan bir kullanıcı ile modda vs atarken zevkine ÖzGürTurk Adlı arkadaş gelip vs olayını bozmuştur. Daha sonra kendisi Meteorit 1'ine vs teklif etti buyrun kareleri inceliyelim.
Meteorit 1 ortaya koyuyor arkadaş güya Rakibine vs'den önce kaç skilsin sen ona göre vericeğim diyeni ilk kez duydum baktı kesilmeye başlıyor ilk 3 eli normal olsun felan felan demeye başlamalar 3 canda alıyormuşum ben lagdan
Biz insanlara istanbul boğazı dedikçe elalem başka yönde anlıyor lafı. Madem arkadaşım vs'yi meteorit 1'ine atalım dedin bir kaç el sonra neden bu önümüzde ki 2-3 el düz olsun diyorsun 2.0 kesilince . Ha ayrıca hep 3 canda almışım seni Lag olmasaymış kesermişsin. Son sözüm şunuda anlamıyorum Kesersin yada kesilirsin olay biter. Kesilsen dahil 'Tebrikler' demeyi bilmelisin ÖzGürTurk yok lag var yok o var yok bu oldu diye zırvalama. Lag oyunda güncellemeden sonra bir kaç saat oldu sonra bitti sallama fazla . Sonuç olarak ne oldu ödemeyi yapmadan gittin
Kardeşim karşındaki çocuk 13-14 yaşında oyunun en başlı ve en saygın hırsızlarından birisidir.Kaliteli .çocuğudur.Soysuzların soyismi Karavapur olduğu için sanıyorum lonca isimleride öyle.Kendileri küfür,hırsızlık,emeğe saygısızlık,ahkali ve insani yönden sıfır insan bile diyemeyeceğin cinsden bir varlıkdır.
Sürekli skypede onun bunun anasına bacısına ve yaradana küfreder.Diyeceğim o ki hiç muhattap bile olma he yavrum de geç.Resimler zaten birbirinden komedi.
XCEZAX yazdı:Kardeşim karşındaki çocuk 13-14 yaşında oyunun en başlı ve en saygın hırsızlarından birisidir.Kaliteli .çocuğudur.Soysuzların soyismi Karavapur olduğu için sanıyorum lonca isimleride öyle.Kendileri küfür,hırsızlık,emeğe saygısızlık,ahkali ve insani yönden sıfır insan bile diyemeyeceğin cinsden bir varlıkdır.
Sürekli skypede onun bunun anasına bacısına ve yaradana küfreder.Diyeceğim o ki hiç muhattap bile olma he yavrum de geç.Resimler zaten birbirinden komedi.
Bende anlıyacağı dilden konuştum uşağın kardeşim . Bunun haricinde kıvıran, Oyunlarını kılıfına uyduran çok insan var say say bitmez.