classeslerle oynamak büyük bir suçtur lütfen gm ler kaldirin şu resmi off heyecen kaçtianektod yazdı:Paylaşımınıza küçük bir destek arşivimden..
Gb-Amlifikatör Aslında Eminönü Teknolojisi
- KaraXHayalet
- Yalnız Adam'ın Dostu
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Gb-Amlifikatör Aslında Eminönü Teknolojisi
- xIxFeNoMeNxIx
- Demirci Çırağı
- Klan: Lodos
Gerçek fotodur classeslerlede oynanmamıştır. Eminönü sunucusunda ZüLFiKaR(Merve aplamKaraXHayalet yazdı:classeslerle oynamak büyük bir suçtur lütfen gm ler kaldirin şu resmi off heyecen kaçtianektod yazdı:Paylaşımınıza küçük bir destek arşivimden..
Aslında Söylediklerimden Çok Sakladıklarımda Gizliyim..En iyisi Anlamak İçin Konuştuklarımdan Çok Sustuklarıma Kulak Ver..!
FENOMEN
xFENOMENx
XxFENOMENxX

FENOMEN
xFENOMENx
XxFENOMENxX

Birde Bize İnandıracak Basbayaa Classeslarla Oynanmış (Şikayet Edildi)KaraXHayalet yazdı:classeslerle oynamak büyük bir suçtur lütfen gm ler kaldirin şu resmi off heyecen kaçtianektod yazdı:Paylaşımınıza küçük bir destek arşivimden..
hayır konuyu açan benim ve classes oynaması değil bu biliyorum duydum fakat görmedimSPENCER yazdı:Birde Bize İnandıracak Basbayaa Classeslarla Oynanmış (Şikayet Edildi)KaraXHayalet yazdı:classeslerle oynamak büyük bir suçtur lütfen gm ler kaldirin şu resmi off heyecen kaçtianektod yazdı:Paylaşımınıza küçük bir destek arşivimden..
ancak konudan uzaklaşıyoruz o dediğim yazıyı yazan yöneticiden cevap bekliyorum ben
- KaraXHayalet
- Yalnız Adam'ın Dostu
yani bilmediğimiz bir olay varsa iş değişirde arkadaş nerden bulmuş onu vallaha yeni zırhlar geldiği gün satsa adam sınırsız yücelen alir :lol: :lol:Prince yazdı:hayır konuyu açan benim ve classes oynaması değil bu biliyorum duydum fakat görmedimSPENCER yazdı:Birde Bize İnandıracak Basbayaa Classeslarla Oynanmış (Şikayet Edildi)KaraXHayalet yazdı:classeslerle oynamak büyük bir suçtur lütfen gm ler kaldirin şu resmi off heyecen kaçtianektod yazdı:Paylaşımınıza küçük bir destek arşivimden..
![]()
ancak konudan uzaklaşıyoruz o dediğim yazıyı yazan yöneticiden cevap bekliyorum ben
çok uzun bir zaman önce çekilmiş bir fotodur o vardı böyle teşkilattada vardı sanırım var yani halen varmı bilmiyorum ama...KaraXHayalet yazdı:yani bilmediğimiz bir olay varsa iş değişirde arkadaş nerden bulmuş onu vallaha yeni zırhlar geldiği gün satsa adam sınırsız yücelen alir :lol: :lol:Prince yazdı:hayır konuyu açan benim ve classes oynaması değil bu biliyorum duydum fakat görmedimSPENCER yazdı:Birde Bize İnandıracak Basbayaa Classeslarla Oynanmış (Şikayet Edildi)KaraXHayalet yazdı:classeslerle oynamak büyük bir suçtur lütfen gm ler kaldirin şu resmi off heyecen kaçtianektod yazdı:Paylaşımınıza küçük bir destek arşivimden..
![]()
- ByFeLaKeT
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Kuklacı
Kondrit ne ya :?: :?:
zannedersem amplifikatör elması oluyoByFeLaKeT yazdı:Kondrit ne ya :?: :?:
Merhabalar,
Arkadaş hiç dosya ile oynamadı bende bununla karşılaştım.
39 level geldiği zamanlarda böyle itemler düşüyordu.
Mesela bana şifacı zırhı düşmüştü,sarmaış adlı
Çok komik duruyordu beğenmemiştim fakat sonra
oyunu düzeltiler.Şikayet etseniz bile bir fayda sağlamaz.
İyi oyunlar.
Arkadaş hiç dosya ile oynamadı bende bununla karşılaştım.
39 level geldiği zamanlarda böyle itemler düşüyordu.
Mesela bana şifacı zırhı düşmüştü,sarmaış adlı
Çok komik duruyordu beğenmemiştim fakat sonra
oyunu düzeltiler.Şikayet etseniz bile bir fayda sağlamaz.
İyi oyunlar.
- turkoxHAMSTER
- Praetorian Piyadesi
- Sunucu: Teşkilat
ByFeLaKeT yazdı:Kondrit ne ya :?: :?:
rengi yeşil şekli vahşinin verdiği meteoritin aynısı.