ikv 8. yil
ikv 8. yil
Merhaba oyunu uzun zaman once birakmis biri olarak nedense bugun foruma girme istegi duydum evet bugun ikv nin 8. Yili ama siradan bir gunden ne farki var? Yok evet yok yonetimin yaptigi tek yenilik dukkan zimbirtisindan bir kac indirim. Siz oyuncularin parasi neyse verelimde(zaten fazlasiyla veriyoruz) su oyunla ilgilenin dedigini duyar gibiyim ama bence pek umit etmeyin yil donumunde bile ilgi gostermeyip 2 3 yazi yazip geciyolarsa ileride ne olabilirki?
auril & DoubleLift
- mobilsorun
- Hızlı Koşan

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Yalnızlık Paylaşılmaz
Re: ikv 8. yil
Kapatsınlar da gönül rahatlığı ile silsem şu oyunu.
Bir ay doğar ilk ak$amdan geceden ..

Yolun ardına bakmadık yorulmadık ..

Yolun ardına bakmadık yorulmadık ..
O da yakindirmobilsorun yazdı:Kapatsınlar da gönül rahatlığı ile silsem şu oyunu.
auril & DoubleLift
- Chatlaqs
- Teşkilat Neferi

- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Raiders Of Anatolia
Ben oyunu sildim forumda takılıyorum 3 5 kişi hariç forum bile ölü oyundan bir şey gereksiz
:arrow:Chatlaqs yazdı:Ben oyunu sildim forumda takılıyorum 3 5 kişi hariç forum bile ölü oyundan bir şey gereksiz
WesTSooN
Abi bu forumun doluluktan kastigini sitenin dondugunu hatirliyorum ben suna bak ya nereden nereye
auril & DoubleLift

2013 yılında bıraktığım İKV de 8. Yıl Dönümü muhabbeti geçince bi akçe hareketlerine bakayım dedim en son ne yapmışım diye bakınız 2013 Yılında ABT 8. Yıl paketi var
Foruma giremediğimiz günler vardı aynen oyuna giremiyorduk sunucu dolu derdi plus alırdık sırf girebilmek için heheyyy nerden nereye be
2006-2016
Orhanbey - ROWxBeRRu - reSpOnSe
İstanbul Kıyamet Vakti Neferi
İlk baktığımda bir an "oyuna para yatırdım" mesajını veren, kafasına silah dayattıkları için ürün alanlardansın sandım. Meğer hep beleşten geçinmişsin beresp0nse yazdı:
2013 yılında bıraktığım İKV de 8. Yıl Dönümü muhabbeti geçince bi akçe hareketlerine bakayım dedim en son ne yapmışım diye bakınız 2013 Yılında ABT 8. Yıl paketi var![]()
Foruma giremediğimiz günler vardı aynen oyuna giremiyorduk sunucu dolu derdi plus alırdık sırf girebilmek için heheyyy nerden nereye be
Mevcut akçeyi de görmedim değil. Paranın gözü kör olsun :|
Bad Sector
Teşkilat&Meran
Moruk sen hala oynuyonusun yaresp0nse yazdı:
2013 yılında bıraktığım İKV de 8. Yıl Dönümü muhabbeti geçince bi akçe hareketlerine bakayım dedim en son ne yapmışım diye bakınız 2013 Yılında ABT 8. Yıl paketi var![]()
auril & DoubleLift
Meteor lodos sancakda girip kabadayıda biraz takılıp çıktığım doğrudur 
2006-2016