1 Ay once oyunu biraktim ve karakterlerimi sildim ve hesapta plus vardi,Ama 1 ay ara verdm ve geri dondum fakat karakterlerimi kuratarmak istedim ve olmadi
Acil Destek
- ardaturan
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Kapalı
Acil Destek
Merhabalar Arkadaslar.
1 Ay once oyunu biraktim ve karakterlerimi sildim ve hesapta plus vardi,Ama 1 ay ara verdm ve geri dondum fakat karakterlerimi kuratarmak istedim ve olmadi
"Karakter kurtarma islemi için karakter sigortasi urunu almaniz veya hesabiniza herhangi bir zamanda cemberlitas kutu veya derindeki sir ozel surum kutu plus paketi yuklemis olmaniz gerekmektedir." Bu yazi cikiyor... Bilgsi olan Bana yardm veya bilgi verebilirmi ? Tesekur ederm. :!:
cCcÜLKÜCÜTÜRKcCc
Re: Acil Destek
Karakteriniz silindiği anda hesabınızda plus paket aktif ise karakteriniz daha sonra kurtarılabilmek için geri dönüşüm kutusunda saklanmakta ve karakter kurtarma sayfasında görülebilmektedir. Hesabınıza 1 kez çemberlitaş kutu yüklemeniz ise karakterlerinizi kurtarabilmenizi sağlamaktadır.
Karakter kurtarma sayfasında silinmiş karakterinizi görebiliyorsanız, hesabınıza çemberlitaş kutu yükleyerek karakterinizi kurtarabilirsiniz.
İyi günler dilerim.
Karakter kurtarma sayfasında silinmiş karakterinizi görebiliyorsanız, hesabınıza çemberlitaş kutu yükleyerek karakterinizi kurtarabilirsiniz.
İyi günler dilerim.
-
- FareAdam Düşmanı
- Lonca: Yin V Yang / Fu Li
[Silindi]
İleti ReHaBeT » 24 Arl 2014 04:08
Bu ileti ELENTARi tarafından 24 Arl 2014 06:29 tarihinde silinmiş.
Sebep
i] konu dışı[/i]
:idea:
Attığım iletinin konu dışı olduğuna dair bir yorumda bulunabilir misin?
İleti ReHaBeT » 24 Arl 2014 04:08
Bu ileti ELENTARi tarafından 24 Arl 2014 06:29 tarihinde silinmiş.
Sebep
:idea:
Attığım iletinin konu dışı olduğuna dair bir yorumda bulunabilir misin?
- ardaturan
- İri Fare Avcısı
- Lonca: Kapalı
Peki Cok Tesekur ederim.
Iyi Gunler Dilerim..
Iyi Gunler Dilerim..