8 Aylık bir vedanın ardından oyuna geri dönmeye karar verdim, Bugune kadar Mayıs 2014'ten itibaren karakterlerimde ( IIxHeaveNxII , lılxHeaveNxlıl , IxHeaveNxI ) loncamdaki kişiler bulunmuştur. Kasım 2014'ten once karakterimde size veya şahsınıza yapılan yanlış varsa bana ulaşmanız yeterlidir.Bundan itibaren karakterlerimde sadece ben ( Atakan ) , bazen ise Ekin'in kardeşi Ercan olacaktır.Eskisi gibi dostluklar baki olursa umarım kısa sürmez bu macera, sevenlere merhaba düşmanların vay haline
Geri dönme çabası vol_1
- Heaven1925
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: Brothership Of Nobility
Geri dönme çabası vol_1
Selamın Aleyküm ..
8 Aylık bir vedanın ardından oyuna geri dönmeye karar verdim, Bugune kadar Mayıs 2014'ten itibaren karakterlerimde ( IIxHeaveNxII , lılxHeaveNxlıl , IxHeaveNxI ) loncamdaki kişiler bulunmuştur. Kasım 2014'ten once karakterimde size veya şahsınıza yapılan yanlış varsa bana ulaşmanız yeterlidir.Bundan itibaren karakterlerimde sadece ben ( Atakan ) , bazen ise Ekin'in kardeşi Ercan olacaktır.Eskisi gibi dostluklar baki olursa umarım kısa sürmez bu macera, sevenlere merhaba düşmanların vay haline
Hafif bir iç çekiş ile birlikte, esprili bir cevap verdiniz "Kıyamet Keyifsizliği"
Karaköy
Lighthouse - Heaven - Recthaltouche
Karaköy
Lighthouse - Heaven - Recthaltouche
- BeLCiKLixJoKeR
- FareAdam Düşmanı
Re: Geri dönme çabası vol_1
İyisin Tabi 
BeLCiKLixJoKeR
Bitirici
Anka: MercimekÇorbası / PancarÇorbası
Eminönü: EKİNG / Followfinisher
Psychological Counselor
https://www.youtube.com/watch?v=3QGeeHQUUfA
Bitirici
Anka: MercimekÇorbası / PancarÇorbası
Eminönü: EKİNG / Followfinisher
Psychological Counselor
https://www.youtube.com/watch?v=3QGeeHQUUfA
- KcuF
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
- Lonca: Thelodos Of Ottoman
Re: Geri dönme çabası vol_1
Sen Dön Bende Dönücem

ÖFKELİ
PaŞaBaBa
ATAMTÜRK
BERKTAŞ
A Ra F
Nereye gittiğini bilmiyorsan ; Hangi yoldan gittiğinin bir önemi yok.
PaŞaBaBa
ATAMTÜRK
BERKTAŞ
A Ra F
Nereye gittiğini bilmiyorsan ; Hangi yoldan gittiğinin bir önemi yok.