Cümleten İyi Akşamlar oyunda isim benzemesi olduğundan dolayı bu konuyu açma gereği duydum Sonistasyon isimli karakter yaklaşık 2 ay önce sattım vede kendisine isimini değiştirmesini söylemiştim adam o karakater ile benim adıma Başkalarını dolandırmaya çalışmış vede millete kefil olarak Bazı kişilerin nickini verirmiş kefil diye kimsenini haber olmadan bu akşam bu olay ile bunu örendim AGRESİF isimli kişiyi kefil göstermiş ve benim adıma birisin dolandırmış bu kişiye inanmayın artık o kadar klandan bölgedene benimle alakası yok dedim insan loncasına bi bakardı Tekrardan söylüyorum Sonistasyon büyücü sınıfı bana ait değil SONİSTASYONıı şifacı sınıfı bana ait. Sonistasyon isimli büyücü size bişe der ise kefil falan benim adımı veriri inanmayın.
NOT= Eğer bişe ister kefil falan şu derse o şahşa __I__ yapınız .
Sonistasyon ve SONİSTASYONıı hakkında
- mobilsorun
- Hızlı Koşan
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Yalnızlık Paylaşılmaz
Re: Sonistasyon ve SONİSTASYONıı hakkında
Oyun içerisinde hesap alım/satım'ı yasak.
Bir ay doğar ilk ak$amdan geceden ..

Yolun ardına bakmadık yorulmadık ..

Yolun ardına bakmadık yorulmadık ..
- musto2013
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: DostKervanı&AmacımızNeşe
Öyle bişe olsa şimdiye kadar yetkili kişiler bişeyler söylerlerdi ben söylicemi söyledim bundan sonra o şahısa dikkat ederler diye ümid ediyorum.
bızım bı arkdaşıda dolandırmış senn karakter satmışsın yenı haberım oldu Son Yolculuklardan Bi arkadaşın 15 ve 9m çalındı sen bana senden satın alan kısın ısmını adını sanını nerde oldugunu sölermısın bana bilgi almam gerek....
- musto2013
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: DostKervanı&AmacımızNeşe
Aktardığım eposta adresini biliyorum biliyorum bide bi telefon numarası vardı baya bi geride kaldı. [İçerik Düzenlendi]
En son AFRASiYAB tarafından 21 Ara 2014 12:22 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Sebep: Skype adresi kaldırıldı.
Sebep: Skype adresi kaldırıldı.